Székesfehérvár – Nové Zámky 0:0 (16:00) | Michalovce – Bardejov 1:6 (kon.) | Poprad – Csíkszereda 5:1 (kon.)
K. Vary – Mníchov 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Salzburg II 6:1 (kon.) | Pelhřimov – Jindř. Hradec 4:4 (kon.)
Val. Meziříčí – Orlová 5:1 (kon.) | Děčín – Deggendorf 2:5 (kon.)
koniec
HC Benátky nad Jizerou
6:1 (1:0, 0:0, 5:1)
EC Red Bull Salzburg II
cz Piatok 16.08.2013, 18:00Prípravný zápas
Partner:
     
    58:45
    Benátky právě vstřelily branku!
    To už je pro hostující tým hodně kruté. Bortňák objel branku a naservíroval kotouč ADAMU DLOUHÉMU, který ho usměrnil k pravé tyči. Asistence: Dalibor Bortňák.
     
    57:19
    Benátky právě vstřelily branku!
    Hosté vyrobili velkou chybu při rozehrávce. Liška posunul puk na zcela volného ADAMA CHLAPÍKA, který s kotoučem zamíchal a přidal další branku. Asistence: Tomáš Liška.
     
    52:02
    Benátky právě vstřelily branku!
    Netrvá dlouho a už je to opět o tři branky. Za hostující obranu si nabruslil DANIEL SKALICKÝ, který si s pokořením gólmana Hertela věděl rady. Asistence: Daniel Miškovský.
     
    51:37
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté pokazili gólmanu Jelínkovi čisté konto. MIHA LOGAR se dostal v mezikruží k puku, který poté napálil přesně k levé tyči. Bez asistence.
     
    49:23
    Benátky právě vstřelily branku!
    Benátečtí využívají přesilovou hru v samém závěru. Po sérii rychlých přihrávek mířil přesně nad levý beton PATRIK MAĎAR. Asistence: Adam Dlouhý.
     
    45:44
    Benátky právě vstřelily branku!
    Akce však pokračovala. Hostům se nepodařilo dostat kotouč do středního pásma. Bittner správně načasoval přihrávku na ADAMA CHLAPÍKA, který se trefil mimo Hertelův dosah. Asistence: Ladislav Bittner.
     
    15:54
    Benátky právě vstřelily branku!
    Tato přesilovka se již domácím podařila využít. Jánošík našel na kruhu neobsazeného TOMÁŠE LIŠKU, který si povyjel do střelecké parkety a zamířil přesně k pravé tyči. Asistence: Adam Jánošík.

    Ondřej Nejedlo

    Góly a asistencie: 16. Liška (Jánošík), 46. Chlapík (Bittner), 50. Maďar (Dlouhý), 53. Skalický (Miškovský), 58. Chlapík (Liška), 59. Dlouhý (Bortňák) – 52. Logar


    HC Benátky nad Jizerou: Jelínek (Stejskal) – Jánošík, Říha, Šimek, Čechura, Lacek, Niko – Dlouhý, Mikyska, Chlapík, Bortňák, Liška, Maďar, Bittner, Miškovský, Skalický.
    EC Red Bull Salzburg II: Hertel (Feichter) – Holeša, Duller, Polata, Lindner, Widén, Logar, Pýcha – Klein, Hochkofler, Samaradzic, Pospíšil, Gliga, Herpich, Fuhrer, Kalan, Friman, Zauner, Schettina, Wolf.

    Rozhodca: Macháč – ?, ?

    Diváci: 130