Székesfehérvár – Nové Zámky 0:0 (16:00) | Michalovce – Bardejov 1:6 (kon.) | Poprad – Csíkszereda 5:1 (kon.)
K. Vary – Mníchov 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Salzburg II 6:1 (kon.) | Pelhřimov – Jindř. Hradec 4:4 (kon.)
Val. Meziříčí – Orlová 5:1 (kon.) | Děčín – Deggendorf 2:5 (kon.)
koniec
HK Poprad
5:1 (3:1, 2:0, 0:0)
HSC Csíkszereda
Piatok 16.08.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Prípravný zápas
Partner:
     
    26:52
    Poprad dal gól!
    Kamzíci pokračujú vo svojej ofenzívnej prevahe aj tentokrát, keď po peknej prihrávke od Beluša získal puk Tomáš Sýkora. Ten ďalej prihral na PETRA GÁPU, ktorý nekompromisnou delovkou z hranice pravého kruhu prekonal bezmocného Kožucha. Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Sýkora a Martin Beluš.
     
    24:57
    Poprad dal gól!
    Hokejisti Popradu sa dokázali z rýchleho protiútoku opäť ofentívne presadiť! Po peknej prihrávke od Sýkoru sa k puku dostal Paukovček, ktorý ho následne posunul na JAKUBA DRÁBEKA. Ten tvrdo zakončoval z medzikružia a prekonal gólmana Kožucha strelou smerujúcou pomedzi jeho betóny. Asistencie si pripisujú hráči Lukáš Paukovček a Tomáš Sýkora.
     
    17:57
    Poprad dal gól!
    Popradčania však nenechali na seba dlho čakať a opäť sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Oliver Vokulič získal puk na pravej strane a tvrdo vystrelil, no gólman Kožuch puk zblokoval na zadný mantinel. Následne sa však táto strela od zadného mantinelu odrazila na ľavú stranu pred JOZEFA IŠTOCYHO, ktorý puk už len dorazil do odkrytej brány Csíkszeredy. Asistenciu si pripisuje Oliver Vokulič.
     
    17:30
    Tím HC Csíkszereda dal gól!
    Hokejisti Csíkszeredy sa dokázali gólovo presadiť a vsietili teda kontaktný gól! Na ľavom kruhu sa k odrazenému puku dostal DANIEL TRANCÁ, ktorý si ho potiahol do medzikružia a nekompromisnou delovkou zneškodnil bezmocného gólmana Sedlačka. Bez asistencií.
     
    16:18
    Poprad dal gól!
    Hokejisti Popradu sa opäť dostali do skvelého prečíslenia a tentokrát sa o gól domácich postarala prvá útočná formácia. Po skvelej prihrávke od Drábeka sa k puku naľavo od brány hostí dostal Paukovček, ktorý ho ešte posunul dozadu na TOMÁŠA SÝKORU a ten s veľkým prehľadom prekonal bezmocného gólmana Kožucha. Puk opäť smeroval do pravého horného rohu jeho brány. Asistencie si pripisujú hráči Lukáš Paukovček a Jakub Drábek.
     
    14:58
    Poprad dal gól!
    Hokejisti Popradu sa po menšom zaváhaní v defenzíve hostí dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávke od Vojtaššáka sa do úniku po ľavej strane dostal MARTIN VOJSOVIČ, ktorý so strelou počkal a následne si pekným švihom vychutnal gólmana Kožucha. Ten na úspešný zákrok nemal takmer žiadnu šancu, keďže puk smeroval do pravého horného rohu jeho brány. Asistencie si pripisujú hráči Patrik Vojtaššák a Dávid Gáborčík.

    Góly a asistencie: 15. Vojsovič (Vojtaššák, Gáborčík), 17. Sýkora (Paukovček, Drábek), 18. Ištocy (Vokulič), 25. Drábek (Paukovček, Sýkora), 27. Gápa (Sýkora, Beluš) – 18. Trancá


    HK Poprad: Sedlačko (32. Široký) – Lenďák, Brejčák ("C"), Kasík, Gáborčík, Nitriansky – Sýkora, Paukovček, Drábek – Paločko, Beluš, Kalus – Gápa, Vojsovič, M. Nagy – Ištocy, Vokulič, Vojtaššák.
    HSC Csíkszereda: Kožuch (Ruczuj) – Hrubý, Góga, Vasiliev, Zs. Molnár, Kósa, Flinta, Bors, Salló – I. Nagy ("C"), Szőcs, T. Biró ("A") – Škovira, Trancá, Becze – Novák, Farkaš, Moldován – O. Biró, Z. Molnár, Rokaly.

    Rozhodca: Tomáš Orolin – Ľubomír Pavela, Roman Bednár