Skalica – Berani Zlín 6:6 (kon.) | Košice – Orange 20 6:2 (kon.) | Trenčín – Litvínov 1:2 (kon.)
koniec
HK Skalica
6:6 (4:1, 1:2, 1:3)
Berani Zlín
Štvrtok 15.08.2013, 13:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • RONA Cup
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:38
    Vedenie však Zlín dlho neudržal. Skaličania sa natlačili do pásma, dostali puk pred bránku, kde ho prebral Miroslav LAŽO a popod brankára Kašíka vyrovnal.
     
    54:03
    Zlín otočil zápas! Leška sa dostal do brejku, ťahal po ľavej strane a počkal si na obrancu Skalice. Otočkou sa ho zbavil a predložil puk nabiehajúcemu MARUŠÁKOVI. Ten išiel sám na Lipovského a zakončil presnou strelou do pravého horného rohu.
     
    52:36
    Vyrovnané. Zlínu pomohla aj chyba Lipovského. Vykorčuľoval proti puku z bránky, zahral ho povedľa prvého nabiehajúceho hráča, no Ondráček puk ešte v pásme zachytil. Prihral ho na ľavé krídlo OKÁLOVI, ktorý nemal ľahkú pozíciu a jeho bekhendovému zakončeniu pomohol ešte do bránky obranca.
     
    49:49
    Matějíček zatiahol do útočného pásma a prenechal puk Pavlovi KUBIŠOVI. Ten predviedol skvelú individuálnu akciu, keď sa vyhol dvom brániacim hráčom, potom si pred bránkou opäť puk vybojoval a zakončil nechytateľnou strelou.
     
    43:56
    Skalica, B.Mráz, 2 min – seknutie
     
    40:27
    Balaštík, Zlín, 2 min – hákovanie
     
    34:16
    Okál, Zlín, 2 min – podrazenie
     
    33:23
    Po ľavom krídle si nakorčuľoval do pásma PETR HOLÍK, napriahol a prudkou delovkou vymietol pavučiny v hornom rohu Lipovského brány.
     
    25:31
    Kohler, Zlín, 2 min – neb.hra s vys.hokejkou
     
    24:02
    Nakoniec sa Zlínu podarilo presilovku aj využiť. Dobre sa v pásme zorientoval Čajánek a naservíroval puk DANIELOVI ŠTUMPFOVI prakticky pred prázdnu bránu. Pre mladého hráča Zlína nebol problém zakončiť.
     
    22:37
    Skalica dala gól aj v oslabení. V obrannom pásme získal puk Staňo, videl rozbiehajúceho sa Kutáleka a poslal mu puk do jazdy. TIBOR KUTÁLEK ušiel obrancom Zlína a tesne pred Kašíkom po zemi k žrdke zakončil.
     
    22:27
    Kozák, Skalica, 2 min – nebez.hra s vys.hokejkou
     
    18:52
    Školiak, Skalica, 2 min – hákovanie
     
    17:33
    Zlín inkasoval ďalší úder. Skaličania sa nasťahovali do útočného pásma, Šátek podržal puk, naservíroval ho medzi kruhy ideálne postavenému Brunovi MRÁZOVI, ktorý švihom prekonal neistého brankára Kašíka.
     
    15:55
    Skalica dala gól!
    MIROSLAV LAŽO krúžil s pukom v rohu ihriska, všimol si závar pred bránkou a tak poslal puk do ohňa, ten sa odrazil za chrbát Kašíka.
     
    11:58
    Okál, Zlín, 2 min – hákovanie
     
    09:54
    Skalica dala gól!
    Obrovská hrubka brankára Kašíka pomohla ku gólu Skaličanom. Puk mieril na brankára Zlína, ten vykorčuľoval z bránky a puk zahral pred dobiehajúcim hráčom Skalice Romančíkom iba na mantinel. Romančík ho rýchlo rozohral na modrú VYRÚBALÍKOVI a ten prudkou strelou nedal Kašíkovi šancu.
     
    06:21
    Zlín dal gól!
    Vyrovnanie zariadili matadori v drese Zlína. Leška opäť raz predviedol cit pre prihrávku, našiel zadovkou BALAŠTÍKA úplne voľného pri žrdke a ten nemal problém prekonať Lipovského.
     
    00:59
    Skalica dala gól!
    Zlín sa síce v úvode nasťahoval do pásma Skalice, ale Skaličanom sa podaril brejk 2 na 1 a PETR OBDRŽÁLEK z pravého krídla švihom prekonal Kašíka popod vyrážačku.

    Marián Vychovalý


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 1. Obdržálek (Kozák), 10. Vyrúbalík (Romančík, Jankovič), 16. Lažo (Školiak), 18. B.Mráz (Šátek, Kutálek), 23. Kutálek (Staňo), 56. Lažo (Školiak) – 7. Balaštík (Leška, Marušák), 25. Štumpf (Čajánek), 34. Holík (Štumpf), 50. Kubiš (Matějíček), 53. Okál (Ondráček), 55. Marušák (Leška)


    HK Skalica: Lipovský – Vyrúbalík, Ketner, Kozák, Srnec, Barák, Šohajda, Stano – Lažo, Školiak, Sloboda – Obdržálek, Stieler, Preisinger – Kutálek, B.Mráz, Šátek – M.Romančík, Kalináč, B.Jankovič
    Berani Zlín: Kašík – Marušák, D.Řezníček, Tesařík, T.Valenta, Buchta, O.Horák, Matějíček, Janota – Balaštík, Leška, Kohler – Veselý, Čajánek, Štumpf – Ondráček, Okál, P.Holík – Sedláček, Kubiš, F.Čech

    Rozhodca: Stano – Mĺkvy, Gegáň

    Diváci: 450