Hr. Králové – Slovácko 2:3 (kon.) | Brno – Mladá Boleslav 1:1 (kon.) | Slavia – Jablonec 5:1 (kon.)
koniec
SK Slavia Praha
5:1 (3:0)
FK Jablonec
cz Nedeľa 05.05.2013, 18:05 • Eden Aréna • Gambrinus liga
     
    90
    Slavia právě vstřelila branku!


    TOMÁŠ MIČOLA si seběhl po levé straně a dostal od Juhara přesný pas do běhu. Míč si nebráněn zpracoval a pravačkou poslal k pravé tyči.
     
    79
    Slavia právě vstřelila branku!


    Z levé strany vybídl k samostatnému úniku TOMÁŠE MIČOLU Juhar. Domácí hráč, který byl na hřišti pouhé čtyři minuty se zhostil své šance s noblesou a lehkou střelou nad nohu brankáře zvyšuje na rozdíl tří branek.
     
    68
    Jablonec právě vstřelil branku!


    Z rychlé pohledné akce Jablonec snižuje. Vaňkův přesný přízemní pas z pravé strany trefuje MICHAL HUBNÍK do protipohybu brankáře Čontofalského.
     
    43
    Slavia právě vstřelila branku!


    Škoda se uvolnil na rohu velkého vápna, seběhl si ještě mírně do vápna a vystřelil. Jeho nepovedenou skákavou střelu Špit vyrazil, avšak jen k nabíhajícímu MARTINU JUHAROVI, který do odkryté brány vstřelil svojí dnešní druhou branku.
     
    34
    Slavia právě vstřelila branku!


    Po hrubé chybě Kopiceho, kterého obral o balón Kisel inkasuje Jablonec druhou branku. Karol Kisel vyslal po levé straně českou uličkou na samostatný únok MARTINA JUHARA, který z pravé strany velkého vápna trefil míč přesně k levé tyči, a i když si Špit na míč sáhl, nedokázal ho již zastavit.
     
    30
    Slavia právě vstřelila branku!


    Karol Kisel rozehrál rohový kop přímo na hlavu MARCELA GECOVA, který se z hranice malého vápna nemýlil a otevírá svou hlavičkou skóre dnešního zápasu.

    Petr Brabec

    Góly: 30. Gecov (Kisel), 34. Juhar (Kisel), 43. Juhar (Škoda), 79. Mičola (Juhar), 90. Mičola (Juhar) – 68. Hubník (Vaněk)

    Karty:   20. Čonka (SLA), 78. Bortel (SLA)


    SK Slavia Praha: Čontofalský – Dostál, Bortel, Hubáček, Čonka (66. Koreš) – Vošahlík (75. Mičola), Juhar, Kisel, Zmrhal, Gecov – Škoda (60. Škutka)
    FK Jablonec: Špit – Beneš, Štochl, Kopic (65. Jablonský), Eliáš – Loučka, Zoubele (55.Novák), Třešňák (88. Pázler) , Vaněk – Rossi, Hubník

    Rozhodca: Adam – Hájek, Pilný

    Diváci: 5897