Olhanense – Guimarães 1:2 (kon.)
koniec
SC Olhanense
1:2 (0:2)
Vitoria Guimarães
cz Pondelok 22.04.2013, 21:00 • Estádio José Arcanjo, Olhao • Primeira Liga
     
    63
    Olhanense právě vstřelilo branku!
    Naděje pro domácí celek stále žije! Minutu po svém pobytu na hřišti se prosazuje DJALMIR. Ten si naběhl na perfektní pas z levé strany od Babanca a hlavou zakončil přesně k bližší tyči.
     
    41
    Guimarães právě vstřelilo branku!
    Další hřebíček zasadil Guimaraes do psychiky domácího celku. Celou situaci vybojoval díky svému důrazu Amido Baldé, následných menších zmatků v obraně Olhanense využil HILAL EL ARBI SOUDANI, který po samostatném úniku obehrál Rafaela Bracalliho a skóroval do prázdné branky.
     
    38
    Guimarães právě vstřelilo branku!
    Hosté se z ničeho nic ujímají vedení! Tohle je velký šok pro Olhanense. Centr z levé strany od Marca Matiase našel ve vápně nehlídaného HILALA EL ARBIHO SOUDANIHO, který hlavou pohodlně zacílil.

    Viktor Sandev

    Góly: 63. Djalmir – 38. Soudani, 41. Soudani

    Karty:   72. Lucas (OLH), 88. Targino (OLH) – 27. André André (GUM), 51. Marco Matias (GUM)


    SC Olhanense: Rafael Bracalli – Luis Filipe, Vasco Fernandes (76. Evandro Brandao), André, Fernando Alexandre, Tiago Terroso (47. Djaniny), Rui Duarte, Babanco, Lucas, Targino, Pepe (62. Djalmir)
    Vitoria Guimarães: Douglas Jesus – Alex, Addy, Paulo Oliveira, N'Diaye, André André (75. El Adoua), Leonel Olímpio, Tiago Rodrigues, Soudani (89. Machís), Marco Matias (61. Crivellaro), Amido Baldé

    Rozhodca: Hugo Rodrigues Pacheco