Inter – Parma 1:0 (kon.) | Neapol – Cagliari 3:2 (kon.) | Siena – Chievo 0:1 (kon.)
Catania – Palermo 1:1 (kon.) | AS Rím – Pescara 1:1 (kon.) | Bologna – Sampdoria 1:1 (kon.)
Fiorentina – Turín 4:3 (kon.) | Juventus – AC Miláno 1:0 (kon.)
koniec
Inter Miláno
1:0 (0:0)
FC Parma
Nedeľa 21.04.2013, 12:30 • Stadio Giuseppe Meazza • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    86
    V 86. minúte prichádza posledné striedanie na strane Parmy, zápas dnes končí pre Marchionniho, na jeho miesto prichádza Galloppa.
     
    85
    Pred ním však ešte prichádza striedanie na strane Interu, z ihriska odchádza strelec gólu Rocchi, ktorého nahradí Chivu.
     
    81
    Inter dal gól! Z ničoho nič prichádza prvý gól stretnutia! Najprv si loptu potiahol Kovačić, ten prihral na krídlo Jonathanovi, ktorý poslal výbornú prihrávku nikým nekrytému TOMMASOVI ROCCHIMU, ktorý otvára dnešné skóre!
     
    78
    Ďalšiu žltú kartu v zápase vidí Amauri za faul, ktorý s ňou očividne nesúhlasí a na hlavného rozhodcu sa hnevá.
     
    77
    Prvé striedanie na strane Interu prichádza v 77. minúte, na ihrisko vybieha Garritano, ktorý vymení Schelottu.
     
    76
    Do obrovskej príležitosti sa dostal striedajúci Biabiany, ktorý sa ocitol pred Handanovičom, zakončil, ale Handanovič aj s poriadnou dávkou šťastia loptu vyráža vlastnou tvárou.
     
    74
    V 74. minúte prichádza druhé striedanie na strane Parmy, tentoraz ihrisko opúšťa Coda, nahradí ho Santacroce.
     
    71
    Do veľkej príležitosti sa dostal Sansone, ktorý okamžite po rozohrávke ušiel obrane Interu a z bezprostrednej vzdialenosti míňa bránu Handanoviča.
     
    63
    Tá prišla až teraz, lopta sa z ničoho nič dostala k Rocchimu, ten z otočky zakončoval iba tesne vedľa pravej žrde brány Miranteho.
     
    50
    Ďalší súboj sa odohral medzi Valdésom a Kuzmanovičom, avšak Valdés tentoraz pádu veľmi pomohol a aj napriek jeho protestom mu hlavný rozhodca udeľuje žltú kartu za filmovanie.
     
    49
    Po rozohrávke sa do protiútoku okamžite pustil striedajúci Biabiany, toho v strede ihriska nepekným faulom zastavil Pereira, za čo uvidí aj žltú kartu.
     
    46
    Počas prestávky došlo k jednej zmene v zostave konkrétne na strane Parmy, z ihriska odchádza Belfodil, nahradí ho Biabiany.
     
    40
    Na opačnej strane sa dostával po Kuzmanovičovej spätnej prihrávke do sľubnej príležitosti Pereira, jeho strela do takmer odkrytej brány bola zablokovaná obetavým zákrokom obrancu !
     
    31
    A ďalšia veľká možnosť na otvorenie skóre pre hráčov Parmy. Po centri z takmer rohovej zástavky sa do strely oprel Valdés, ktorý však iba nastrelil brvno Handanovičovej brány !
     
    29
    Do veľkej šance sa dostal hráč Parmy Sansone, ktorý vystrelil z hranice šestnástky, Handanovič však ukázal svoje umenie a loptu parádne vyrazil.
     
    18
    Do prvej väčšej príležitosti sa dostal Schelotto, ktorý dostal prihrávku do pokutového územia. Ten zakončoval prudkou strelou, avšak Mirante vytiahol parádny zákrok a loptu vyráža.

    Andrej Marienka

    Góly: 81. Rocchi

    Karty:   49. Pereira (INT) – 50. Valdés (FCP), 78. Amauri (FCP)


    Inter Miláno: Handanovič – Zanetti, Jonathan, Pereira, Ranocchia, Juan, Kuzmanović, Álvarez, Schelotto, Kovačić, Rocchi.
    FC Parma: Mirante – Gobbi, Coda, Lucarelli, Benalouane, Marchionni, Valdés, Parolo, Amauri, Belfodil, Sansone.

    Rozhodca: Damato – Passeri, Costanzo