Buffalo – NY Rangers 4:8 (kon.) | St. Louis – Dallas 2:1 (kon.) | Chicago – Nashville 5:4 (po pr.)
Colorado – Edmonton 1:4 (kon.) | Calgary – Anaheim 3:1 (kon.) | Boston – Pittsburgh 2:3 (kon.)
NJ Devils – Florida 6:2 (kon.) | Winnipeg – NY Islanders 4:5 (1:2 po s.n.)
koniec
Boston Bruins
2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
Pittsburgh Penguins
cz Sobota 20.04.2013, 18:30 • T. D. Garden • NHL
Partner:
     
    59:57
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácím se sice daří skórovat, Bruins z toho moc velkou radost ale nemají. TYLER SEGUIN dorazil svou vlastní střelu z levé strany, tady se projevila nedůraznost obrany hostů, která už zřejmě myslela na oslavy vítězství. Asistence: Zdeno Chára.
     
    48:29
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté dnes umí využívat přesilovky a to je pro zápas zřejmě klíčové. KRIS LETANG si nabruslil do ideální pozice na levém kruhu a prudkou střelou tahem na bližší tyč posílá hosty do dvoubrankového vedení! Asistence: Jussi Jokinen, Chris Kunitz.
     
    44:43
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsbrgh využívá přesilovou hru a poprvé v zápase jde do vedení. JAROME IGINLA překonává Raska čistým průstřelem od modré čáry, jeho rána mířil k levé tyči. Asistence: Jussi Jokinen, Beau Bennett.
     
    25:10
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je srovnáno, prosazují se hosté. Po tvrdé ráně Niskanena od modré čáry vznikl před brankou Raska velký zmatek. Puk se dostal k volnému JUSSIMU JOKINENOVI na pravé straně, který zakončuje do odkryté branky! Asistence: Matt Niskanen, Tanner Glass.
     
    10:18
    Bruins právě vstřelili branku!
    Letos nepříliš produktivní přesilovka Bostonu tentokrát končí brankou! BRAD MARCHAND nádhernou stahovačkou obešel Letanga a poté rychlým zakončením do "teploměru" Vokouna střílí první gól utkání! Asistence: Zdeno Chára, Tuukka Rask.

    Jiří Liebreich

    Góly a asistencie: 11. Marchand (Chára, Rask), 60. Seguin (Chára) – 26. Jokinen (Niskanen, Glass), 45. Iginla (Jokinen, Bennett), 49. Letang (Jokinen, Kunitz)


    Boston Bruins: Rask – Seidenberg, Chára, Boychuk, Ference, McQuaid, Bartkowski – Seguin, Bergeron, Marchand – Horton, Krejčí, Paille – Jágr, Kelly, Soderberg – Thornton, Peverley, Campbell.
    Pittsburgh Penguins: Vokoun – Letang, Orpik, Niskanen, Murray, Engelland, Eaton – Iginla, Jokinen, Kunitz – Bennett, Dupuis, Morrow – Kennedy, Sutter, Cooke – Adams, Vitale, Glass.