Galatasaray – Real Madrid 3:2 (kon.) | Dortmund – Malaga 3:2 (kon.)
koniec
Galatasaray S.K.
3:2 (0:1)
Real Madrid
Utorok 09.04.2013, 20:45 • Türk Telekom Arena • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Real Madrid dal gól! Domáci prepadli v obrane a Benzema našiel vo vápne voľného CRISTIANA. Z prvej rozhodol o postupe Realu definitívne.
     
    72
    Galatasaray dal gól! Je to možné? Turci sú pri chuti a po ďalšej akcii z pravej strany a presnom zakončení DROGBU do rohu brány je tu náhle dvojgólový náskok! "Slon" to pätičkou trafil naozaj parádne!
     
    71
    Galatasaray dal gól! Domáci sa dočkali vedenia! Amrabatovo striedanie bolo vydarené, priniesol do hry oživenie. Teraz vybojoval loptu pre SNEIJDERA, ktorý sa krásne uvoľnil a zoči-voči Lopezovi dáva druhý gól jeho zamestnávateľa.
     
    57
    Galatasaray dal gól! Na opačnej strane sa do brejku dostali domáci a po spätnej Sneijderovej nahrávke nabomboval pod vinkeľ krásnou strelou EBOUÉ.
     
    8
    Real Madrid dal gól! Je rozhodnuté, Gala nebude mať už žiadnu šancu na postup. Domáci neodvrátili sériu centrov do vápna, nechali Ozila nahrať Khedirovi, ktorý ponúkol loptu pred osamoteného CRISTIANA a to sa robiť nesmie.

    Góly: 57. Eboué, 71. Sneijder, 72. Drogba – 8. Cristiano Ronaldo, 90+3. Cristiano Ronaldo

    Karty:   20. Sneijder (GAL), 45. Eboué (GAL), 90+3. Amrabat (GAL) – 89. Arbeloa (RMA)   90. Arbeloa (RMA)


    Galatasaray S.K.: Muslera – Gokhan Zan, Semih Kaya, Eboué (80. Elmander), Hamit Altintop (46. Amrabat), Selcuk Inan (K), Felipe Melo, Riera, Sneijder, Drogba, Umut Bulut (64. Sarioglu).
    Real Madrid: Diego López – Varane, Pepe, Coentrao, Khedira, Ozil (82. Albiol ), Essien (31. Arbeloa), Modrič, Di Maria, Cristiano, Higuaín (K) (74. Benzema).

    Rozhodca: Lannoy