Česko – Lotyšsko 4:3 (kon.) | Švédsko – Slovensko 6:1 (kon.)
koniec
Švédsko
6:1 (2:0, 2:1, 2:0)
Slovensko
Streda 03.04.2013, 19:00 • Oskarhamn • Euro Hockey Challenge
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:56
    Švédsko dalo gól!
    Staňa prekonaný aj po šiestykrát. RICHARD GYNGE si nabehol medzikruhy, dostal prihrávku do behu a z prvej len jemne ťukol do siete.
     
    44:39
    Švédsko dalo gól!
    Logické vyústenie situácie. Naši sa v pásme len viezli, z prvej vystrelil, JOEL LUNDQVIST ovalil z prvej z pravej strany, puk skončil za chrbtom Staňu. Asistencie: Nicklas Danielsson, Henrik Tömmernäs.
     
    38:16
    Švédsko dalo gól!
    Štvrtý kúsok v našej sieti. Nedôraznosť, nedisciplinovanosť na našich hokejkách. Pred bránou sme nechali HENRIKA TöMMERNAäSA, ktorý dostal spoza brány prihrávku, a z prvej zakončil do siete. Asistencie: Dick Axelsson, Joel Lundqvist.
     
    30:33
    Švédsko dalo gól!
    Nedáš – dostaneš. Presne tak to teraz vyzerá, Švédi sa dostali do útoku v trojici, FREDRIK PETTERSSEN dorazil vyrazený puk do siete.
     
    25:54
    Slovensko dalo gól!
    Ihneď po buly prišla tvrdá strela MICHALA SERSENA, ktorá dorazila až do siete. Brankár mal krytý výhľad a nestihol sa presunúť k druhej žrdi! Asistencia: René Vydarený, Roman Kukumberg.
     
    15:40
    Švédsko dalo gól!
    Tak napokon nie, nebude sa vylučovať, Švédi počas avizovaného vylúčenia skórovali, konkrétne to bol FREDRIK PETTERSSON, ktorý strelil do siete odrazený puk. Asistencia: Tom Nilsson.
     
    00:33
    Švédsko dalo gól!
    Expresne rýchle využitie presilovky! ROBERT ROSEN ostal sám pri vzdialenejšej žrdi, dostal prihrávku a zakončiť mu nerobilo problém. Asistencie: Richard Gynge, Niclas Andersén.

    Peter Marienka

    Góly a asistencie: 1. Rósen (Gynge, Andersén), 16. Pettersson (Nilsson), 31. Petterssen, 39. Thörnberg (Axelsson, Lundqvist), 45. Lundqvist (Danielsson, Tömmernäs), 55. Gynge – 26. Sersen (Vydarený, Kukumberg)


    Švédsko: Ullmark (Wesslau, Backlund) – Lundgren, Nilsson, Tömmernäs, Andersén, Viklund, Fälth, Johansson – Pettersson, Gynge, Granström, Lundqvist, Janmark_Nylén, Karlsson, Axelsson, Rasmusson, Danielsson, Thörnberg, Kempe, Andersson, Carlsson, Rosén, Jämtin.
    Slovensko: Staňa (Janus) – Štajnoch, Ďaloga, Sersen, Švarný, Sloboda, Vydarený, Mezei, Brejčák, Mihálik – Gašparovič, Kukumberg, Ján Sýkora, Miklík, Daňo, Tybor, Bartek, Šťastný, Majdan, Ölvecký, Hudáček, Vandas, Radivojevič