NJ Devils – NY Islanders 1:3 (kon.) | NY Rangers – Winnipeg 4:2 (kon.) | Detroit – Colorado 3:2 (kon.)
Montreal – Carolina 4:1 (kon.) | Minnesota – St. Louis 1:4 (kon.) | Dallas – Anaheim 0:4 (kon.)
Chicago – Nashville 3:2 (2:1 po s.n.) | Edmonton – Calgary 4:1 (kon.) | San Jose – Vancouver 3:2 (kon.)
koniec
Montreal Canadiens
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
Carolina Hurricanes
cz Utorok 02.04.2013, 01:30NHL
Partner:
     
    59:31
    Montreal právě vstřelil branku!
    Do prázdné branky se trefuje MAX PACIORETTY, je dokonáno... Asistence: Francois Bouillon.
     
    50:58
    Montreal právě vstřelil branku!
    A tento útok končí brankou! MAX PACIORETTY si sjel od mantinelu k brance a vystřelil po ledě. Peters puk jen vyrazil a domácí útoční doráží puk do sítě! Letos je to jeho 10. trefa do černého. Asistence: Francois Bouillon.
     
    21:46
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí jdou z kraje druhé části do vedení! K volnému puku v mezikruží se nejrychleji dostal JEFF HALPERN, jehož pohotová střela nad beton končí v brance! Asistence: Nathan Beaulieu.
     
    15:03
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí tým využívá přesilovou hru! Puk putoval od modré čáry na pravý kruh, odkud vypálil "dělo" ANDREJ MARKOV, jenž prostřelil vše a puk končí v síti! Asistence: P. K. Subban, Paul Gallagher.
     
    03:38
    Carolina právě vstřelila branku!
    JORDAN STAAL proklouzl mezi dvěma obránci Canadiens a přesným zakončením dostává puk za Price! Asistence: Patrick Dwyer.

    Jiří Liebreich

    Góly a asistencie: 16. Markov (Subban, Gallagher), 22. Halpern (Beaulieu), 51. Pacioretty (Bouillon), 60. Pacioretty (Bouillon) – 4. Staal (Dwyer)


    Montreal Canadiens: Price – Jemelin, Markov, Subban, Gorges, Beaulieu, Bouillon – Gionta, Pleaknec, Ryder – Gallagher, Desharnais, Pacioretty – Prust, Eller, Galchenyuk – Armstrong, Halpern, Moen.
    Carolina Hurricanes: Peters – Corvo, Gleason, McBain, Pitkanen, Bellemore, Harrison – Semin, Staal, Tlustý – Dwyer, Staal, Bowman – Jokinen, Nash, Skinner – Westgarth, Brent, Larose.