NJ Devils – NY Islanders 1:3 (kon.) | NY Rangers – Winnipeg 4:2 (kon.) | Detroit – Colorado 3:2 (kon.)
Montreal – Carolina 4:1 (kon.) | Minnesota – St. Louis 1:4 (kon.) | Dallas – Anaheim 0:4 (kon.)
Chicago – Nashville 3:2 (2:1 po s.n.) | Edmonton – Calgary 4:1 (kon.) | San Jose – Vancouver 3:2 (kon.)
koniec
Detroit Red Wings
3:2 (1:0,2:0, 0:2)
Colorado Avalanche
cz Utorok 02.04.2013, 01:30NHL
Partner:
     
    58:42
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak hostům se povedlo zdramatizovat tento zápas. Hostující zadáci chybovali a k puku se dostal MATT DUCHENE, který prostřelil Howarda. Bez asistence.
     
    45:52
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak hosté se přeci jen dočkali. Po velkém závaru se před brankou Detroitu nejlépe zorientoval JAMIE MCGINN, který bekhendem překonal Howarda. Asistence: Cody McLeod, John Mitchell.
     
    29:54
    Detroit právě vstřelil branku!
    A už je to o tři branky! Velkou práci nyní odvedl Nyquist, který podržel puk a poté přihrál na volného DAMIENA BRUNNERA, který pohotově poslal puk za záda Varlamova. Asistence: Gustav Nyquist.
     
    26:28
    Detroit právě vstřelil branku!
    A domácí početní výhodu bleskově využívají. Po kombinační akci přišel puk před branku Colorada, kde byl volný DANIEL CLEARY, který ho poslal za záda Varlamova. Asistence: Johan Franzen, Pavel Dacjuk.
     
    15:57
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí podnikli hodně rychlou akci, která skončila první brankou tohoto utkání. Po nahození na branku Avalanche Varlamov puk vyrazil, ale dojíždějící JUSTIN ABDELKADER ho vrátil do poloprázdné branky. Asistence: Johan Franzen, Niklas Kronwall.

    Jakub Kopřiva

    Góly a asistencie: 16. Abdelkader (Franzen, Kronwall), 27. Cleary (Franzen, Dacjuk), 30. Brunner (Nyquist) – 46. McGinn (McLeod, Mitchell), 59. Duchene


    Detroit Red Wings: Howard – Ericsson, Kronwall, White, Kindl, Smith, Colaiacovo – Abdelkader, Dacjuk, Franzen – Brunner, Filppula, Cleary – Nyquist, Andersson, Miller – Tootoo, Emmerton, Eaves
    Colorado Avalanche: Varlamov (30. Giguere) – Johnson, Hunwick, Barrie, Zanon, O'Brien, O'Byrne, Hejda – Palushaj, O'Reilly, Landeskog – Parenteau, Duchene, McGinn – Kobasew, Mitchell, McLeod – Olver, Bordeleau

    Rozhodca: Charron, Kozari – Rody, Driscoll