D. Moskva – Petrohrad 4:2 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
4:2 (0:0, 0:2, 4:0)
SKA Petrohrad
Utorok 26.03.2013, 16:30 • Lužniki, Moskva (Rusko) • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine ukázali hráči Dinama Moskva svoju enormnú silu a dokázali zápas otočiť z 0:2 na konečných 4:2. Najskôr sa gólovo presadil v 41. minúte Dominik Graňák, ktorý poriadne znervóznil hráčov Petrohradu. V 49. minúte sa po skvelej prihrávke podarilo vyrovnať Alexejovi Cvetkovi. Enormný tlak domácich v závere zápasu napokon vyšiel, keď sa po fantastickej prihrávkovej kombinácii lahôdkovým bekhendom presadil Konstantin Kasjančuk (6 sekúnd pred koncom zápasu). Následne vsietil sekundu pred koncom gól do prázdnej brány Jury Babenko a upravil tak výsledok na konečných 4:2.

    Dinamo Moskva po treťom zápase v tejto semifinálovej sérii vedie už 3:0 na zápasy!

    Dovidenia pri zajtrajšom semifinálovom zápase na ľade Dinama Moskva, kde sa môže od 16:30 o všetkom rozhodnúť.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (18:53:59)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Tak táto powerplay hra hosťujúcemu Petrohradu vôbec nevyšla a po prehratom vhadzovaní sa k puku dostal JURY BABENKO, ktorý nekompromisne vsietil gól do prázdnej petrohradskej brány. Asistenciu si pripisuje Sergej Soin.
     
    59:54
    Tréner Petrohradu si vyžiadal oddychový čas, po ktorom budú hrať hostia v šestici!
     
    59:54
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Domáce Dinamo ukázalo svoju enormnú silu a 6 sekúnd pred koncom zápasu dokázalo otočiť zápas na 3:2! Po fantastickej prihrávkovej kombinácii, keď od modrej tvrdo vystrelil Andrej Mironov, ktorý presne našiel KONSTANTINA KASJANČUKA! Ten bekhendovou fintou prekonal bezmocného gólmana Ježova. Asistenciu si pripisuje Andrej Mironov.
     
    59:27
    Hráči Dinama sú usadení pred bránou hosťujúceho Petrohradu, no momentálne sa im veľmi nedarí! Gólman Ježov zneškodnil tvrdé strely od Kokareva a aj od Soina!
     
    58:59
    Od modrej čiary tvrdo pálil Soin, no jeho tvrdá delovka bola napokon zblokovaná len mimo brány gólmana Ježova. Na rade je ďalší útok Petrohradu.
     
    58:15
    Konkov sa dostal k puku na pravej strane, no napokon ho úspešne odstavil pozorný Alexandrov, ktorý poslal puk do stredného pásma.
     
    57:58
    Gólman Jerjomenko si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok! Tentokrát čelil tvrdej strele z ťažkého uhla od Arťjuchina, no po puku sa skvele hodil a zachránil tak svoj tím.
     
    57:20
    Hra sa presúva zo strany na stranu a momentálne vynikajú defenzívy oboch tímov. Zatiaľ si však ani jeden z tímov nedokáže vytvoriť vážnejšiu gólovú šancu.
     
    56:44
    Makarov poslal nebezpečnú prihrávku pred bránu domáceho Dinama, no napokon ju zachytil len pozorný Novák, ktorý poslal puk do stredného pásma.
     
    56:16
    Alexandrov sa dostal k puku na obrannej modrej čiare, no napokon mu mierne z čepele ušiel. To využili hráči Dinama, ktorí sa opäť snažia zaútočiť.
     
    55:59
    Petrohradčania si mierne nerozumeli v rozohrávke z obranného pásma a previnili sa zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred Ježovom.
     
    55:20
    Panarin sa dostal k puku v rohu klziska a následne tvrdo zakončil z otočky, no jeho prízemný projektil len minul priestor domácej brány Dinama.
     
    54:45
    Hráči Petrohradu sa dostali do útočného pásma, no Dinamo s veľkým prehľadom ubránilo priestor pred svojou bránou a puk poslalo do stredného pásma.
     
    54:15
    Soin našiel dobrou prihrávkou na ľavej strane Kvapila, no gólman Ježov bol tentokrát v strehu a na strelu Kvapila z ťažkého uhla zareagoval ďalším dobrým zákrokom.
     
    53:41
    Spoza ľavého kruhu tentokrát tvrdo pálil Kučerjavenko, no gólman Jerjomenko bol v strehu a puk zachytil na svojej výstroji. Následne sa bude vhadzovať po jeho pravici.
     
    53:20
    Pervyšin sa dostal k puku vo vlastnom obrannom pásme a vyčkáva, kým jeho spoluhráči prestriedajú svoje sily. Dinamo strieda tiež, no snaží sa forčekovať.

    Góly a asistencie: 41. Graňák (Gorovikov, Kvapil), 49. Cvetkov (Kokarev), 60. Kasjančuk (Mironov), 60. Babenko (Soin) – 29. Tichonov (Martensson, Thoresen), 34. Martensson (Dallman, Tichonov)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Novák, Graňák, Derljuk, Jalasvaara, Gorochov, Mironov, Barancev, Lukin – Gorovikov, Mosaljov, Kvapil – Soin, Babenko, Konkov – Cvetkov, Volkov, Kokarev – Sopin, Šhibajev, Kasjančuk.
    SKA Petrohrad: Ježov (Kasutin) – Alexandrov, Dallman, Kalinin, Chudinov, Semjonov, Pervyšin, Burdasov, Berdjukov – Martensson, Tichonov, Thoresen – Panarin, Varnakov, Ramstedt – Průcha, Kučerjavenko, Makarov – Fjodorov, Sigarjov, Arťjuchin.

    Rozhodca: Vjačeslav Bulanov, Alexej Belov – Roman Šichanov, Dmitry Sivov

    Diváci: 7896