Nemšová – Tvrdošín 7:2 (kon.) | Pruské – Slávia Nitra 9:4 (kon.)
koniec
NTS FK-ZŠ Nemšová
7:2 (2:0, 1:1, 4:1)
FBK Tvrdošín
Nedeľa 24.03.2013, 14:30 • sTC Aréna Púchov • Play-off ženskej Extraligy
     
    60:00
    Koniec zápasu. (16:35:59)
     
    59:30
    Sádecká drží loptičku pri mantinely, následne sa dostala aj pred bránu, kde brankárku nedokázala prekonať ani na dva krát.
     
    58:55
    Posledné akcie, Nemšová sa opäť dostala do útoku, zakončenie Strapkovej skončilo tesne vedľa. Na teraz idú do útoku hráčky hostí.
     
    58:25
    Záver zápasu, v útoku sú tentokrát hráči Nemšovej, ktoré sa snažia ešte o nejaký gól.
     
    57:39
    Nemšová dala gól!
    Tak tento zápas s určitosťou vyšiel VERONIKE IZRAELOVEJ, ktorej sa dnes nadmieru darí, pripisuje si už štvrtý gól, tentokrát po samostatnom nájazde! Bez asistencie.
     
    56:08
    Hostia tentokrát postupujú do útoku. Prenikajú po ľavej strane a dostavajú sa aj do zakončenia, ktoré vyrazila brankárka.
     
    53:08
    Na druhej strane sme videli skoro taktiež gól, pokus Bukovej však minul bránu súpera len veľmi tesne.
     
    52:33
    Nemšová dala gól!
    Ďalší gól, ktorý pridáva v podstate tá istá formácia. Tentokrát je to päť VERONIKA IZRAELOVÁ, ktorá pridáva už svoj tretí gól. Bez asistencie.
     
    51:46
    Dobrou strelou sa prezentovala Haljaková, ku ktorej sa z ničoho nič dostala loptička, čakala na pohyb brankárky, potom sa však rozhodla o krížnu strelu, ktorú Pilšaková vyrazila.
     
    50:58
    Izraelová pri mantinely chcela vybojovať loptičku, ale to sa jej nepodarilo. Súper z Tvrdošína sa po tomto súboji stiahol na svoju polovicu odkiaľ bude v pohode rozohrávať.
     
    49:45
    Dobrá prihrávka zo stredu ihriska na ľavú stranu. Nemšová už bola na dostrel, ale pokus skončil iba na obrane, následne idú do útoku hráčky Tvdošína.
     
    49:07
    Striedanie na oboch stranách...
     
    48:21
    Hostia chceli ísť na dostrel, ale rozohrávka od polovice skončila iba u súpera, ten sa presúva do útoku, kde taktiež stráca loptičku. Po ďalších zmätkoch prichádza zakončenie Izraelovej, ktorá triafa brankárku.
     
    47:52
    Pokus o zakončenie registrujeme aj na druhej strane postarala sa o to Maradiková.
     
    47:14
    Do zakončenie sa dostala Stredenská, tá zakončila z pravej strany, ale jej pokus skončil iba na obrane.
     
    46:59
    Nemšová sa chcela dostať do útoku, avšak prechod nemali dosť dobrý, keď prihrávku zachytil súper, ten sa snažil o zakončenie, ale loptička minula riadnu hraciu plochu. Takže rozohrávať budú domáce hráčky.
     
    45:19
    Tvrdošín dal gól!
    Hosťom sa podarilo aspoň znížiť stav stretnutia. Zakončenie MIRIAM BUKOVEJ trafilo Ďurikovú, od ktorej sa loptička odrazila do siete. Asistencia: Zuzana Stredanská.
     
    44:51
    Nemšová sa dostala do útoku, po ľavej strane prenikala s loptičkou na palici Strapková, ta sa nevedela v rýchlosti rozhodnúť či bude prihrávať k obrane, alebo bude zakončovať. V tomto prípade platilo to druhé.
     
    44:28
    Hra sa nám teraz spomalila, povedal by som, že sa viac kombinuje ako zakončuje. Tentokrát je to už o niečom inom, Tvdošín prenikol po pravej strane, zakončenie však nebolo presné.
     
    42:27
    Nemšová dala gól!
    Pred pár sekundami asistovala, teraz si pripisuje gól. Áno, hovorím o DOMINIKE SÁDECKEJ, ktorá premieňa samostatný nájazd, po tom ako si vybojovala loptičku. Bez asistencie.
     
    42:09
    Nemšová dala gól!
    Dobrý útok v podaní Dominiky Sádeckej, tá potiahla loptičku po ľavej strane, prihrávkou pred bránou našla VERONIKU IZRAELOVÚ, ktorá si s dorážky pripisuje už druhý gól v zápase. Asistencia: Dominika Sádecká.
     
    40:21
    Dobrá šanca hneď v úvode tretej tretiny, po pravej strane prebehla Sádecká, tá sa dostala aj do zakončenia, keď jej pokus dokázala brankárka vyraziť.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    48:31
    Tvrdošín sa ocitol na polovici súpera, prvá rozohrávka z ľavej strany skončila na nohe Sádeckej, následne sa k nej dostali opäť hráčky súpera, ktoré začali dobrý útok. Sádecká potiahla loptičku cez stred, prihrala na Izraelovú, ktorá z prvej minula bránu.
     
    37:28
    Hostia si tak povediac spôsobili vlastné problémy za bránou. Obrana stratila loptičku, dostala sa ku nej Maradíková, tá však pálila tesne mimo.
     
    35:58
    Tak tejto akcii chýbalo veľmi málo. Po striedaní ostali útok v obrane a obrana bola v útoku. Loptička sa ocitla na hokejke Ďuríkovej, tá tak povediac z prvej našla spoluhráčku, ktorá zakončuje tesne mimo.
     
    35:25
    Nemšová opäť zakladá útok, z ľavej strany smerovala prihrávka na pravú, tam mala problém so spracovaním Melišová, ale nemusí dlho plakať, od súperky sa jej odráža loptička späť.
     
    34:49
    Hra nám začne po tom ako Nemšová rozohrá za vlastnou bránou, domáce hráčky pomaly postupujú do útoku, odkiaľ sa presunuli pred bránu. Dlhá prihrávka zo zadných radov bola ťažkým sústom pre útok.
     
    34:08
    Hostia začínajú ďalší útok. Z pravej strany na ľavú a potom opäť na pravú, odtiaľ však už prichádza zakončenie kapitánky Spišiakovej, ktorá z prvej míňa bránu, resp. triafa obrancu.
     
    33:30
    Taká malá domov v podaní Zderkovej na bránu súpera, jej strela zápästím jej teraz naozaj nevyšla a jej pokus pokryla brankárka. Tá rozohráva na najbližšiu spoluhráčku.
     
    32:49
    Boj o puk pri mantinely na pravej strane, vyhrali to hráčky Tvrdošína, tie sa snažili o nejaký útok, ale zlyhali hneď na prvej línii. Vzápätí ostávajú pri loptičke.
     
    32:04
    Môj kolega, ktorý sedí vedľa mňa, resp. zapisovateľ si spravil čiarku k menu Stredanskej, ale jej pokus "ohrozil" brankárku. Táto strela sa fakt počíta iba do takých propagačných. Pokračujeme útokom Nemšovej.
     
    31:14
    Ďuriková kombinuje vzadu so svojou obrannou dvojicou, o pár prihrávkach však je to ona, ktorá švihom zakončuje, jej pokus je taktiež neúspešný.
     
    30:32
    Od Tatier k Dunaju... Tento pokus domácich s určitosťou môžme považovať za neúspešný keď Strapková pálila vysoko nad, že skoro prestrelila aj ochrannú sieť, ktorá siaha až po strop.
     
    29:28
    Tak toto veru Tvrdošínu nevyšlo, resp. nejakej hráčke ktorá sa snažila o niečo efektívne, ale jej pokus zachytila v strede Sádecká, ktorá už postupuje do útoku.
     
    29:09
    Nemšová dala gól!
    Dráma ako v národnom divadle, tentokrát sa z gólu tešia domáce hráčky, ktoré pridávajú ďalší gól, konkrétne sa pred bránou presadila ZUZANA STRAPKOVÁ. Asistencia: Kristína Melišová.
     
    28:29
    Dobrý pokus mladšej sestry Ďuríkovej, tá tvorí obrannú dvojicu so svojou sestrou, keď teraz tá staršia Betka vystrelila z väčšej diaľky, jej pokus však brankárka vyrazila.
     
    27:54
    Nemšová v posledných sekundách robí chyby, na ktorých by mohla doplatiť ako nejaké štáty v Európe, ale o tom potom. Tentokrát stratili loptičku v zadných radoch, to však nedokázali premeniť hráčky hostí.
     
    26:09
    Tvrdošín dal gól!
    Vyzerá to tak, že zápas sa nám bude dramatizovať? S určitosťou vieme povedať, že Tvrdošín znižuje na 2:1 po tom ako sa presadila kapitánka BARBORA SPIŠIAKOVÁ. Asistenciu si pripisuje Zuzana Stredanská.
     
    25:07
    Nemšová aj po štandardnej situácii súpera získala loptičku. Za bránou preniká do útoku Ďuriková, ktorej to v dnešnom zápase naozaj chutí.
     
    25:01
    Na teraz sa ženy v žltých dresoch snažili o útok, ten sa im podaril, ale v konečnom dôsledku to zas nie je zakončené. Vybojovali si však štandardnú situáciu z pravej strany.
     
    24:21
    Pilšaková si myslela, že v ruke v týchto sekundách drží snehovú guľu, keď ju neprihrala na spoluhráčku, ale hodila ju rovno po súperke. Zrejme majú taktiku zničiť kapitánku Izraelovú a potom zakončovať.
     
    23:45
    Cítim sa ako v cirkuse! Za mnou ľudia používajú iba samé trúbky a rapkáče, pískajú tu, no úžasná atmosféra.
     
    23:01
    Troška šťastia, troška umenia, resp. fantázie pre dokonalosť? Brankárka Hôrková teraz predviedla famózny zákrok po prihrávke spoza brány a zakončení Hutirovej.
     
    22:19
    Tvrdošín pri loptičke, snažili sa preniknúť po ľavej strane, ale v tej druhej tretine to proste nejde, aj keby neviem čo robili. Opäť sú pri loptičke domáce hráčky, ktoré prenikajú do útoku.
     
    21:55
    Zrejme Izraelová si sem tam zahrá aj futbal, dobre si to dievča prebralo tentokrát, sklepla si to na nohu, vzápätí sa dostala aj do zakončenia, ktoré však brankárka vyrazila.
     
    21:10
    Utekám a utekám, týmto heslom sa azda drží Buková, ktorá najskôr bežala do útoku a potom späť do obrany a takto si to vymenila asi dvakrát. Zrejme kondičný tréning...
     
    20:37
    Dobre sa teraz presadila v zadných radoch Ďuríková, ktorá obrala súperku o loptičku, navyše vybojovala faul.
     
    20:14
    Milí diváci máme tu druhú tretinu zápasu, v ktorej úvodné minúty patri domácim hráčkam. Tie sa dostali síce do útoku, ale vzápätí sa stiahli do úzadia, resp. do obrany.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:17
    Nemšová dala gól!
    V závere prvej tretiny tu máme ďalší gól pre hráčky Nemšovej, po ľavej strane prešla Dominika Sádecká, tá sa snažila niečo vymyslieť, resp. zakončiť, ale prihrávkou našla VERONIKU IZRAELOVÚ, ktorý sa z dorážky nemýlila. Asistencia: Dominika Sádecká.
     
    19:00
    Do konca prvej tretiny nám ostáva jedna minúta, po rozohrávke sú pri loptičke domáce hráčky.
     
    18:37
    Dobrý signál hostí, po rozohrávke sa loptička dostala pred bránu odkiaľ skoro zakončila hráčka hostí, obranca z Nemšovej bol však pripravený loptičku včas vypichol.
     
    18:11
    Nemšová zakladá útok cez stred, vzápätí sa však hráčky vrátili na vlastnú polovicu, odkiaľ prichádza zakončenie súpera, ktoré minulo bránu.
     
    16:26
    Hráčky Tvrdošína opäť na dostrel, tento pokus si zapisujeme do tých neúspešných.
     
    15:46
    Dobrá šanca pre Tvrdošín, Hutirová sa odpútala od dvojice, vzápätí aj zakončila, jej pokus však brankárka Hôrková dokázala vyraziť.
     
    15:07
    Domáce hráčky najskôr vyhodili loptičku, boj sa o ňu začal v strede palubovky, kde prišiel faul Nemšovej.
     
    14:33
    Nemšová sa stiahla s loptičkou do zadu, následne postupujú do útoku, kde sa hra však prerušuje, po tom ako loptička opustila riadnu hraciu plochu.
     
    14:11
    Opäť rýchla rozohrávka v podaní hostí, z pravej strany sa dostala loptička do stredu, odkiaľ prichádza zakončenie to však prestrelilo bránu. Rozohrávať budú hostia.
     
    13:39
    Tvrdý súboj pri mantinely, neustáli to ani mantinely, ktoré následne musia dávať do kopy. Tentokrát postupuje do útoku Nemšová, Izraelová je faulovaná.
     
    12:58
    Striedanie na oboch stranách so založením útoku na strane hostí, následne sa Nemšová dostáva k loptičke, ale natlačila sa iba na útočnú polovicu, kde pri mantinely zaváhala a stratila loptičku.
     
    12:26
    Dobrá štandardná situácia pre hostí, pokus z ľavej strany brankárka domácich síce vyrazila, ale úradovať musela aj obrana, ktorá všetko dávala do poriadku.
     
    11:20
    Dobrá šanca aj na druhej strane, Zderková našla spoluhráčku pred bránou, tá sa snažila blafákom obhodiť brankárku, ale tá jej pokus prečítala a vytiahla ďalší zákrok.
     
    10:51
    Obrovská šanca na strane súpera, z pravej strany sa dostala loptička ku Spišiakovej, ktorá z prvej minula bránu. Zrejme toto nie sú tie kladné veci, ktoré si z reprezentácie odnáša.
     
    10:09
    Nemšová opäť pri chuti, tentokrát to bolo z pravej strany, keď pokus kapitánky Izraelovej vyrazila brankárka, vzápätí bola zablokovaná strela Ďuríkovej.
     
    09:20
    Hostia sa opäť dostali za bránu súpera, tam to však bolo z domácej strany opäť 100%, keď obrana zaistila vyhodenie loptičky, po chvíli sa domáce hráčky presúvajú do útoku.
     
    08:52
    Nemšová teraz dvakrát, či trikrát nebezpečne zakončil, najskôr to bolo z pravej strany, následne tesne za polovicou minula Alžbeta Ďuriková.
     
    08:02
    Rozohrávka hostí skončila za bránou Nemšovej, tam hráčky držia loptičku, ale vzápätí sa sami vytlačili z dostrelu.
     
    06:50
    Nemšová dala gól!
    Máme tu úvodný gól dnešného stretnutia, rýchly prechod domácich hráčok a následné zakončenie zo stredu v podaní REBEKY GÁLIKOVEJ, ktorá mierila presne do pravého horného rohu. Asistencia: Zuzana Strapková.
     
    06:11
    Dominika Sádecká, ktorá perfektne prenikla na súperovu polovicu, tam sa snažila odpútať od obrany, ale jej zakončenie minulo bránu.
     
    05:26
    Tvrdošín teraz kombinuje za vlastnou bránou, pomaly sa však presúva na polovicu súpera, kde sa bude snažiť vstreliť úvodný gól. Hra je prerušená po tom ako loptička opustila palubovku.
     
    04:41
    Dobrá šanca pre hráčky Nemšovej. Tie prenikli po ľavej strany, prihrávka Izraelovej našla spoluhráčku, ktorá však z prvej prestrelila bránu.
     
    04:07
    Nemšová opäť kontroluje hru, z vlastnej polovice sa dostali na polovicu súpera, kde sa na teraz dlho neudržali, keď súper bol pozornejší.
     
    03:35
    Boj o loptičku za bránou Nemšovej, vyhrali to domáce hráčky, ktoré už pomaly zakladajú útok.
     
    02:47
    Dobrá kombinácia medzi Sádeckou a Ďurikovou. Po pár sekundách to bola, ale Alžbeta Ďuriková, ktorá sa stiahla s loptičkou a opäť rozohráva.
     
    02:15
    Tvrdodšín tento krát aj zakončil, po rýchlom prechode do útoku sa hráčky pokúsili o zakončenie, ktoré vyrazila brankárka Hôrková.
     
    01:29
    Nemšová postupuje do útoku, dievčatá sa snažili niečo spraviť pri mantinely, ale ich pokus, resp. snaženie vyšlo teraz nazmar.
     
    00:37
    Tvrdošín v úvodnom tlaku, po ľavej strane sa snažili niečo vymyslieť hostia, Spišiaková sa dostala do zakončenia, ale jej pokus minul tesne bránu súpera.
     
    00:12
    V úvode stretnutia sa domáce hráčky dostali do útoku, na pravej strane preniká Ďuriková, ktorá si mení loptičku so spoluhráčkou. Hra sa po chvíli prerušuje po boji o loptičku pri mantinely.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 14:30.

    Tomáš Batiz

    Góly a asistencie: 7. Gáliková (Strapková), 20. Izraelová (Sádecká), 30. Strapková (Melišová), 43. Izraelová (Sádecká), 43. Sádecká, 53. Izraelová, 58. Izraelová – 27. Spišiaková (Stredanská), 46. Buková (Stredanská)


    NTS FK-ZŠ Nemšová: Hôrková (Oškrdová) – Ďuríková B., Tydlačková, Tokárová, Zderková, Strapková, Sádecká, Izraelová, Štefluová, Ďuriková V. Haljaková, Bobotová, Rabšková, Melišová, Galiková.
    FBK Tvrdošín: Pilšaková – Turčáková, Piknová, Stredanská, Balažová, Spišiaková, Hutirová, Medvecká, Ješšová, Buková, Stredanská, Kraľová, Jurinová, Rakytová.