Chodov – Bonusia Ostrava 9:2 (kon.) | Vítkovice – Bulldogs 6:0 (kon.) | Tatran – Future 7:5 (kon.)
koniec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
7:5 (3:3, 2:1, 2:1)
x3m team SSK Future
cz Nedeľa 10.03.2013, 18:30Play-off LiveSport Superligy florbalu CZ
     
    Diváci: 275 (20:46:03)
     
    Nejlepší hráči:

    Tatran: Milan FRIDRICH (útočník, kapitán)

    Future: Martin NOVOTNÝ (gólman)
     
    Střely na bránu ve třetí třetině / celkem:

    Tatran: 12 / 35

    Future: 9 / 19
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:44
    ...ale marně.
     
    59:15
    Future to zkouší v šesti...
     
    59:14
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:14
    Střešovice právě vstřelily branku!
    A je rozhodnuto! Vítězství Tatranu zpečetil MAREK VÁVRA! Ihned po vyloučení přišla na scénu standardní situace, které se ujali Deutsch s Vávrou. První jmenovaný pouze přiťukl míček k Vávrovi a ten se přízemním projektilem prosadil! Asistence: Marek Deutsch.
     
    59:13
    Vyloučení v poslední minutě! Vyloučeným byl Vojtěch Zezulka (Future) za sekání na dvě minuty.
     
    59:00
    Běží poslední minuta utkání!
     
    57:48
    Jan Řehoř (Future) si počíhal na přihrávku za brankou Martina Zicha (Tatran) a po převzetí míčku se jej ihned snažil propasírovat mezi tyčkou a gólmanem. To se však nepovedlo. Jednak byl odstaven jedním z obránců, a také bylo pískáno. Konkrétně hra v brankovišti, kterou se nemile a omylem provinil Řehoř.
     
    57:00
    Běží poslední tři minuty základní hrací doby.
     
    55:11
    Z pravé strany vypálil Jan Natov (Střešovice) a mířil na bližší tyč, kam doufal, že se gólman Novotný nestihne přesunout. Ten však mohl být v naprostém klidu, jelikož Jan Natov poslal míček mimo.
     
    54:35
    Future se brání proti obléhání vlastní brány v podání domácího Tatranu. Zatím úspěšně a uvidíme, zda se domácí dostanou i ke střelbě.
     
    53:34
    Ke střele se propracoval Tom Ondrušek (Střešovice), který vyzkoušel pozornost gólmana Novotného. Od gólmanovy masky se však míček odrazil a orazítkoval tyč!
     
    52:51
    Parádní přihrávku převzal Tomáš Chroust (Future), který ze středu hřiště, kde byl zcela sám, ihned vypálil. Branku Martina Zicha však přestřelil.
     
    50:22
    Po dlouhé přihrávce napřáhl ke střele Žďárský (Future), ale gólmana Střešovic Martina Zicha nedokázal překonat.
     
    49:20
    Na hrací ploše se to dost vyostřilo a častokrát sledujeme hodně tvrdé osobní souboje. Rozhodčí už dlouho nevylučovali a pokud to takhle půjde dál, zajisté se dvouminutového trestu dočkáme.
     
    48:19
    Tomáš Vávra zachytil míček při rozehře soupeře a sám se dral vpřed. Dostal se s míčkem až k Novotnému, kterého se snažil překvapit střelou na vzdálenější tyč. Střešovický útočník však branku soupeře minul.
     
    48:05
    Future přichází na scénu s pomalejší rozehrávkou a Tatran vyčkává.

    Góly a asistencie: 3. Ondrušek (Pahlen), 8. Fridrich (Von der Pahlen), 17. Ondrušek (Hlavička), 24. Natov (Podhráský), 29. Vávra M. (Natov), 48. Fridrich (t.s.), 60. Vávra M. (Deutsch) – 2. Chroust (Strachota), 9. Ryneš (Chroust Tadeáš), 14. Vaculík (Řeháček), 39. Chroust Tadeáš (Žďárský), 45. Strachota (Řehoř)


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Zich (Kafka) - Podhráský Michal,Heřmanský Petr,Von der Pahlen Johan,Deutsch Marek,Klimeš Jan,Hartman Kryštof,Fořt Radim,Vávra Tomáš,Richter Martin,Riebauer Ondřej,Vávra Marek,Hlavička Aleš,Kolísko Jan,Ondrušek Tom,Fridrich Milan,Kolísko Jiří,Natov Jan
    x3m team SSK Future: Novotný (Výtisk) - Zezulka Vojtěch,Kadoch Ondřej,Gruber Jakub,Chroust Tomáš,Chroust Tadeáš,Ryneš David,Řehoř Jan,Chaloupka Martin,Žďárský David,Vaculík Ondřej,Ryneš Martin,Vojtíšek Tomáš,Vrtiška Michal,Duchoslav Vojtěch,Řeháček Jaroslav,Strachota Michal

    Rozhodca: Oskar Novák, Přemysl Škaloud

    Diváci: 275