Kladno – K. Vary 1:3 (kon.) | Chomutov – Litvínov 5:2 (kon.) | Motor ČB – Slavia 0:1 (kon.)
Zlín – Pardubice 4:3 (po pr.) | Liberec – Vítkovice 2:4 (kon.) | Sparta Praha – Kometa Brno 6:0 (kon.)
Třinec – Plzeň 4:0 (kon.)
koniec po predl.
Berani Zlín
4:3 (3:0, 0:3, 0:0 - 1:0)
HC Dynamo Pardubice
cz Utorok 26.02.2013, 18:15 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    63:16
    Zlín právě vstřelil branku!
    PSG Zlín se stává vítězem základní části pro letošní ročník Tipsport extraligy. PETR ČAJÁNEK v samostatném nájezdu na Salfického nevyzrál, ale pro kotouč si dojel mladý obránce PATRIK URBANEC a Ševci se tak mohou radovat. Asistence: Petr Čajánek.
     
    37:08
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno! Kotel pardubických fanoušků šílí neskutečnou radostí. Martin Hamrlík trochu zaspal u pravé tyče Sedláčkovy branky, a toho okamžitě využil TOMÁŠ NOSEK. Asistence: Tomáš Zohorna, Jan Semorád.
     
    36:37
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A hosté jsou ještě ve hře o výsledek! Tvrdá rána Kočího od modré čáry byla Sedláčkem vyražena pouze před ROBERTA KOUSALA, který byl dostatečně důrazný na brankovišti a snižuje stav zápasu na rozdíl jediné branky. Asistence: Václav Kočí.
     
    34:50
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté se dočkali kontaktní branky. Na dorážku JANA BUCHTELEHO do poloodkryté branky už Sedláček svoji lapačkou nedosáhl. Asistence: Tomáš Nosek, Petr Mocek.
     
    17:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    Slušně zaplněný ZS Luďka Čajky si potřetí mohl zakřičet oblíbený chorál. Leškovi se to z velikého úhlu ještě nepovedlo, ale JAROSLAV BALAŠTÍK si počkal na vhodný moment a doklepl puk do odkryté branky. Asistence: Petr Leška, Tomáš Linhart.
     
    13:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Dvojnásobná početní výhoda je využita! Zlínští rozebrali pardubickou obranu do posledního šroubku a své vedení navyšují už o dvě branky. Kotouč po dorážce ONDŘEJE VESLÉHO doskákal za brankovou čáru. Asistence: Petr Čajánek.
     
    3:17
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani opět potvrdili, že mají na domácím kluzišti drtivé nástupy do utkání. PETR ČAJÁNEK stál ve správnou chvíli na správné místě, když dorazil vyraženou střelu Veselého. Asistence: Ondřej Veselý, Antonín Honejsek.

    Ivo Raiskub

    Góly a asistencie: 4. Čajánek (Veselý, Honejsek), 14. Veselý (Čajánek), 18. Balaštík (Leška, Linhart), 64. Urbanec (Čajánek) - 35. Buchtele (Nosek, Mocek), 37. Kousal (Kočí), 38. Nosek (Zohorna, Semorád)


    Berani Zlín: Sedláček - Hamrlík, Linhart, Zámorský, Urbanec, Tesařík, Horák, Kotvan, Řezníček - Balaštík, Leška, Köhler - Honejsek, Čajánek, Veselý - Kubiš, Okál, Čech - Šlahař, Ondráček.
    HC Dynamo Pardubice: Salfický - Vašíček, Ďaloga, Kočí, Benák, Píša, Mocek, Marušák, Gawryletz - Bartek, Starý, Semorád, Buchtele, Brendl, Rolinek, Radil, Zohorna, Kousal, Nosek, Cetkovský, Somík.

    Rozhodca: Kalivoda, Minář - Gebauer, Lederer

    Diváci: 5258