A. Mytišči – Petrohrad 3:1 (kon.) | Čerepovec – Jaroslavľ 3:2 (kon.) | HC Slovan – D. Moskva 2:4 (kon.)
Lev – CSKA Moskva 1:3 (kon.)
koniec
Atlant Mytišči
3:1 (0:1, 3:0, 0:0)
SKA Petrohrad
cz Nedeľa 24.02.2013, 14:00Play-off KHL
Partner:
     
    36:48
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají rychle přesilovou hru. Atlant kombinoval tak dlouho v útočném pásmu, dokud se k puku na levém křídle nedostal MICHAIL GLUCHOV, který si sjel blíže k bráně a zamířil přesně. Asistence: Dmitrij Kosmačjov.
     
    25:04
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a dostávají se v zápase do vedení! Michnov našel křižnou přihrávkou skrz brankoviště u levé tyčky volného ANDREASE ENGQVISTA, který sice byl již v ostrém úhlu, ale i tak dokázal dorazit puk do odkryté části hostující brány. Asistence: Alexej Michnov, Maxim Majorov.
     
    23:40
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Domácí se poprvé v sérii střelecky prosazují, na přesnou trefu čekali již přes dva zápasy! Ránu Šmeljova vyrazil Ježov ještě před sebe, na bekhendovou dorážku OLEGA JAŠINA ale již byl krátký. Domácí tak ve druhé třetině vyrovnávají na 1:1. Asistence: Sergej Šmeljov.
     
    02:13
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Teď už branka platí! Hosté využívají svůj velký tlak z úvodu a ujímají se vedení. ALEXANDER KUČERJAVENKO vypálil z levého křídla, jeho ránu vyrazil Galimov jen před sebe. Hostující útočník však vyražený puk dojel a tísněn domácím obráncem ho napodruhé dokázal dopravit za záda domácího gólmana. Bez asistence.

    Pavel Kuba

    Góly a asistencie: 24. Jašin (Šmeljov), 26. Engqvist (Michnov, Majorov), 37. Gluchov (Kosmačjov) - 3. Kučerjavenko


    Atlant Mytišči: Galimov (Davydov) – Batyršin, Rukavišnikov, Višněvsky, Ozolinš, Kosmačjov, Petrov, Frogren, Dyblenko – Gluchov, Kablukov, Kolcov – Engqvist, Majorov, Ševčenko – Michnov, Klimenko, Točicky – Ignatuškin, Jašin, Šmeljov.
    SKA Petrohrad: Ježov (Kasutin) – Alexandrov, Dallman, Osipov, Pervyšin, Semenov, Čudinov, Berdjukov – Martensson, Průcha, Thoresen – Tichonov, Varnakov, Ramštedt – Panarin, Kučerjavenko, Afinogenov – Něprjajev, Fedorov, Burdasov.

    Rozhodca: Romasko, Gašilov – Sivov, Šelja