Žilina – Skalica 0:3 (kon.) | Martin – Košice 1:4 (kon.) | Nitra – Zvolen 3:2 (kon.)
B. Bystrica – Poprad 4:6 (kon.) | Trenčín – Piešťany 2:3 (kon.)
koniec
HC MONACObet Banská Bystrica
4:6 (1:2, 1:2, 2:2)
HK Poprad
Nedeľa 24.02.2013, 17:00 • Zimný štadión, Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:53
    Na rade je ďalšia presilová hra pre domácu Banskú Bystricu. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť Parker Stanfield.
     
    46:12
    Je tu ďalšia presilová hra o dvoch hráčov pre Banskú Bystricu. Na dve minúty si odchádza sadnúť Dušan Devečka za hákovanie.
     
    45:00
    A je tu obrovská šanca pre domácich hráčov! Na dve plus dve minúty + do konca zápasu si odchádza sadnúť Popradčan Radoslav Suchý za pichnutie Ondreja Janíka pred domácou bránou.
     
    43:16
    Na rade je ďalšia presilová hra Popradu. Na dve minúty si odchádza sadnúť domáci obranca Varga, ktorý sa previnil hákovaním.
     
    34:25
    Na rade je presilová hra o dvoch hráčov pre Banskú Bystricu! Dvojica hlavných rozhodcov vylúčila dvojicu Šterbák a Takáč. Prvý odchádza za hrubosť a druhý za držanie.
     
    31:03
    A je tu ďalšie vylúčenie. Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Lantoš, ktorý sa previnil tvrdým faulom na Fabiana. Ten však bude v poriadku. Lantoš zinkasoval 2+10 minút za napadnutie hlavy a krku.
     
    27:11
    Vylučovať sa bude na oboch stranách. Po dve minúty si odpykajú hráči Devečka a Lantoš. Devečka sa predviedol nedovoleným bránením, Lantoš držaním.
     
    23:30
    Na rade je presilová hra pre domácich Banskobystričanov. Na dve minúty si odchádza sadnúť Jaroslav Jabrocký za podrazenie.
     
    20:59
    Na rade je ďalšie vylúčenie na domácej strane. Za hákovanie si na dve minúty odchádza sadnúť Lukáš Bambúch. Ten v takmer samostatnom nájazde nedovolene odstavil Takáča.
     
    16:09
    Lukáš Hvila sa natlačil pred domácu bránu a bekhendovo zakončil. V ofenzíve to však mierne prehnal a gólmana Chorošuna sekol hokejkou. Za tento faul si odchádza sadnúť na dve minúty.
     
    13:47
    Popradčania si opäť zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za seknutie si odchádza sadnúť domáci Zigo.
     
    10:36
    Na rade je aj presilová hra pre Banskú Bystricu. Za nedovolené bránenie si na dve minúty odchádza sadnúť hosťujúci Smotrila.
     
    08:43
    Na rad prichádza ďalšia presilová hra pre Poprad. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť Bambúch.
     
    00:26
    Na rade je prvá presilová hra pre Poprad. Na dve minúty si odchádza sadnúť Lunter za nedovolené bránenie.

    Góly a asistencie: 4. Jankovič (Marcinek, Bambúch), 40. Macík (Šimun), 49. Macík (Jankovič), 54. Lunter (Danton) - 11. Suchý (Klouda), 14. Buc (Vaic), 23. Hvila (Vandas, Klouda), 29. D. Brejčák (Kovačevič), 41. Stanfield (Paločko, Takáč), 49. Hvila (Šterbák)


    HC MONACObet Banská Bystrica: Chorošun (Dzubina) - Bambúch, Kubka, Predajniansky, Ketner, Varga, Janík - Lantoš, Češík, Danton - Lunter, Zigo, Macík - Jankovič, Šimun, Marcinek.
    HK Poprad: Sidor (Slipčenko) - Šterbák, Suchý, Kovačevič, D. Brejčák, Devečka, Fabian, Kurali - Vandas, Stanfield, Hvila - Buc, Klouda, Jabrocký - Vaic, Stals, Smotrila - Paločko, Takáč.

    Rozhodca: M. Homola, Hradil - M. Korba, P. Korba

    Diváci: 1150