Lipt. Mikuláš – Michalovce 1:4 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 6:1 (kon.) | Detva – Senica 2:1 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
HK DUKLA Ingema Michalovce
Piatok 15.02.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • TIPOS Slovenská hokejová liga play-off
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Tak trošku aj vďaka nervom prišlo vylúčenie Paukovčeka.
     
    57:14
    V závere stretnutia sa rodí ešte najaká možnosť o gól. Na trestnú odchádza Čavrk.
     
    54:05
    Liptovský Mikuláš bol síce v útočnom pásme, snažil sa niečo kombinačne vytvoriť, ale nepresnosťou vyslal do brejku 3 na 1 súpera. Michalovce sa snažili o perfektnú kombináciu, ktorá im skoro aj vyšla, v konečnom dôsledku na prihrávku pred bránu nenaviazal Opatovský.
     
    47:33
    Liptovský Mikuláš môže začať menší zázrak, na trestnú odchádza Drotár za podrazenie.
     
    46:12
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči sa dočkali gólu, ktorý prichádza možno aj trošku neskoršie ako by si domáci diváci priali. Všetko to spackali pri mantinely, následne sa puk dostal medzi kruhy, odkiaľ sa presnou strelou nemýlil RICHARD UHRÍK. Asistencie: Kledrowetz, Bartík.
     
    43:50
    Dukla dala gól!
    Obrovská radosť na tribúne, kde to v týchto sekundách naozaj žije. Michalovce po chvíli pridávajú už štvrtý gól, po tom ako tak povediac niečo medzi modrou a ľavým kruhom vyslal tvrdú strelu ĽUBOŠ FAJČÁK, ktorý sa nemýlil. Asistenciu si pripisuje Opatovský. V bráne domácich nastala aj zmena, nastupuje Bruncko.
     
    42:17
    Dukla dala gól!
    Tretí gól hostí tak povediac v úvode tretej tretiny, ktorý možno aj rozhodol dnešný zápas. menšia skrumáž v útočnom pásme, z ničoho nič sa s pukom na hokejky objavil IVAN ZORVAN, ktorý sa pretlačil až k Palkovi odkiaľ pridáva už svoj druhý gól v dnešnom zápase. Asistencia: Banovský.
     
    39:48
    V závere druhej tretiny si domáci zavarili, na trestnú odchádza Mravec.
     
    36:58
    Dukla dala gól!
    Michalovce zvyšujú svoje vedenie na rozdiel dvoch gólov, keď aj trošku so šťastím zvyšujú na 0:2, Palko sa snažil puk vyraziť hokejkou, avšak tesne pred tým prišiel nepríjemný teč jeho spoluhráča po strela IVANA ZORVANA. Asistencia: Banovský.
     
    35:02
    Liptovský Mikuláš si vyprodukoval ďalšie dobré šance, najskôr Uhrík zlyhal na brankárovi, keď po prihrávke poslal puk do betónu brankára hostí, po chvíli od modrej poslal tvrdú strelu Mezovský, tá skončila tesne mimo.
     
    34:13
    Dobrá šanca pre domácich hráčov, ktorí z tohto môžu ťažiť maximum čo je azda vyrovnávajúci gól. Na trestnú odchádza za podrazenie Vorobel.
     
    27:45
    Ak by sa hralo na nepremenené šance tak Liptovský Mikuláš už vyhráva o niekoľko gólov, tento krát všetko vymyslel za bránou Marcinek, ten našiel pred bránou úplne voľného Mezovského, ktorý strelou z prvej mieril iba do betónov brankára.
     
    25:20
    Myslím si, že zbytočné vylúčenie na domácej strane. Po buly sa trošku oprel do súpera Klepáč, rozhodca všetko videl a odpískal nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    24:51
    Domáci hráči sa snažia nejakými rýchlymi prihrávkami a útokmi ohroziť bránu súpera, zdá sa mi že trošku už aj riskujú, vypomstiť sa im to mohlo aj v týchto sekundách, keď spomedzi kruhov mieril Banovský iba do brankára.
     
    19:06
    Domáci majú možnosť na vyrovnanie, na trestnú odchádza autor úvodného gólu Fajčák.
     
    13:13
    Zatiaľ hrdina Okoličány, do dobrej šance sa opäť dostali domáci hráči konkrétne Marcinek prešiel s pukom do útočného pásma, odkiaľ spoza obrancu vystrelil presnú strelu do dolného rohu, jeho pokus vyráža koncom betónu brankár hostí.
     
    11:30
    Obrovská šanca na domácej strane počas presilovky. S pukom na hokejke prešiel Bartík, ten naznačenou strelou oklamal dvojicu hráčov, ktorí bránili, následne sa dostal až k samotnému brankárovi, kde zlyhal na jeho vyrážačke, keď Okoličány bravúrne zasiahol.
     
    10:54
    Vylúčenie na strane hostí, na trestnú odchádza Linet.
     
    05:04
    Dukla dala gól!
    Na zimnom štadióne je veselo, ak by som to mál upresniť veselšie je na tribúne hostí, ktorá sa teší z úvodného gólu ich tímu. Perfektne teraz prenikol stredom ĽUBOŠ FAJČÁK, ktorý sa pretlačil aj do samotného zakončenia, ktoré končí gólom. Asistencie: Šechný, Vorobel.

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 47. Uhrík (Kledrowetz, Bartík) - 6. Fajčák (Šechný, Vorobel), 37. Zorvan , 43. Zorvan, 44. Fajčák


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Marcinek, Jankovič, Mezovský, Duriš, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Uhrík, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartík, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Okoličány (Kurali) - Halapy, Drotár, Hrubý, Palovčík, Rusnák, Šeliga, Gavura, Vorobel, Šimčák, Šechný, Zorvan, Chovan, Opatovský, Čížek, Žemba, Čavrk, Banovský, Fajčák, Linet.