Trnava – Prievidza 3:1 (kon.) | Pov. Bystrica – Trebišov 5:4 (po s.n.)
koniec
HK Gladiators Trnava
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
MšHK Prievidza
Piatok 15.02.2013, 17:00 • Zimný štadión Trnava • 1. liga Play-Out (SR)
Partner:
     
    52:34
    Strelu od modrej Rybárik jemnúčko tečoval, ale puk aj tak minul bránu. Príležitosť to ale bola pohľadná.
     
    49:16
    Vylúčenie Trnava - Pavol Poláček - dve minúty za krosček.
     
    48:17
    Trnava dala gól!
    Pekná hokejová akcia so zakončením Bohunického, ktorý trafil nastavenú hokejku JAROSLAVA RYBÁRIKA, ktorý s čepeľou číhal vedľa Beláka a o ňu sa puk odrazil do brány. Asistencie: Ján Bohunický a Martin Baran.
     
    48:01
    Záhumenský pri bránení schytal riadnu strelu do tváre, padol ako podťatý k ľadu. Za potlesku tribún odchádza na striedačku po vlastných, ale bolieť to teda muselo riadne.
     
    45:16
    Patrik Hubek v obrovskej príležitosti pri trnavskom prečíslení, ale puk mu nesadol na strelu z prvej a vyletel nad bránu.
     
    44:00
    Dvakrát veľká šanca na druhej strane, najprv nedorozumenie trnavskej obrany a strela na bránu, ktorú Hála vykryl, teraz zakročil keď šiel opäť po chybe na pravej strane naň sám hráč, Hála už ležal na ľade, ale vypichol hokejkou spred neho puk.
     
    42:55
    Trnava dala gól!
    Dosť šťastný gól, ale za svoju aktivitu si ju Trnava, a zvlášť MICHAL DUDÁŠ, zaslúži. Tečoval mierne strelu Hana od modrej čiary, puk spadol do bránkoviska a dvoma skokmi sa dostal za čiaru! Asistencia: Patrik Hano.
     
    40:58
    Vylúčenie Trnava - osobný trest desať minút pre Mareka Lisoňa, ktorého nadávky zo striedačky nenechal Valachovič nevypočuté.
     
    37:52
    Vylúčenie Prievidza - Dušan Chromý - dve minúty za nedovolené bránenie v hre.
     
    34:10
    Vylúčenie Prievidza - Peter Majer - dve minúty za hákovanie.
     
    33:47
    Obrovská šanca Schmidta! Posielal to na protipohyb Beláka, ktorý nemal šancu to stihnúť zachytiť, ale trestuhodne minul bránu!
     
    25:08
    Na druhej strane dobrá šanca po peknej kombinácii, ale Schmidtovo priťuknutie puku z prvej našlo len tesnúčko natiahnutý betón Beláka.
     
    20:57
    Trnava dala gól!
    Prvý útok to hneď od úvodu zatiahol do pásma a snažil sa vyrovnať, táto snaha je napokon predsa len úspešná. Spomedzi kruhov sa ujala strela MAREKA LISOŇA. Asistencie: Dalimír Jančovič a Dávid Schmidt.
     
    19:58
    Kristián Šimo výborne tiesnil Dudáša, ktorý sa tak nedostal k puku, ktorý stačilo len klepnúť do odkrytého priestoru!
     
    19:33
    Trnava toľko kombinuje, že to až nie je možné. Jančovič teraz už mal brankára na ľade, ale prehodil nielen jeho ale i bránu.
     
    16:30
    Lisoň a Jančovič dopredu! Lisoň krásne ponúkol prihrávku na druhú, ale Jančovič podvihol puk tak, že minul z pravej strany bránu. Veľká príležitosť na vyrovnanie.
     
    10:30
    Trnavský prvý útok to roztočil, ale Belák sa v tomto ohni výborne drží a obracia čo to dá!
     
    09:29
    Prievidza dala gól! VLADIMÍR ČOPÁK ako skúsený harcovník premenil toto trestné a hostia vedú!
     
    09:29
    Vylúčenie Trnava - Pavol Poláček - trestné strieľanie za hákovanie.

    Dominika Haršáni Handzušová


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Gladiators Trnava. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 21. Lisoň (Jančovič, Schmidt), 43. Dudáš (Hano), 49. Rybárik (Bohunický, Baran) - 10. Čopák (pen.)


    HK Gladiators Trnava: Miroslav Hála - Jozef Reho, Patrik Hano, Boris Záhumenský, Pavol Poláček, Urban Demo, Marek Hronec, Michal Šišmič - Marek Lisoň, Dávid Schmidt, Dalimír Jančovič - Michal Dudáš, Martin Baran, Jaroslav Rybárik - Miroslav Uhlík, Tomáš Hluch, Patrik Hubek - Ján Bohunický, Milan Grman, Richard Faktor - Daniel Rosa.
    MšHK Prievidza: Jakub Belák - Ivo Celar, Peter Majer, Dušan Chromý, Kristián Šimo, Marek Tonhauser, Ivan Líška - Matúš Viedenský, Miroslav Holúbek, Ivan Raček - Vladimír Čopák, Marek Mendel, Roman Hús - Branislav Malacha, Michal Kováč, Michal Jasinský - Martin Sekera, Marek Mach, Ramon Kerata.

    Rozhodca: Valachovič - Polakovič, Otrubčák