Žilina – Nitra 1:2 (kon.) | B. Bystrica – Martin 5:0 (kon.) | Poprad – Zvolen 2:3 (po pr.)
Trenčín – Skalica 6:2 (kon.) | Piešťany – Košice 5:2 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
6:2 (2:0, 2:1, 2:1)
HK Skalica
Piatok 15.02.2013, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:42
    Trenčín dal gól!
    Dukla napokon využíva ďalšiu dvojnásobnú výhodu a Lipovský nemal nárok ani tentoraz. Domáci si párkrát vymenili puk, ten posunul Pardavý TOMÁŠOVI BOKROŠOVI, ktorého bomba z prvej skončila v sieti. Asistencia: Ján Pardavý
     
    50:44
    Skalica dala gól!
    Napokon prišlo zníženie na druhej strane a zápas ešte môže nabrať dramatický spád. Skalica má ešte dosť čas na prípadný zvrat. Prišiel rýchly protiútok , po ktorom sa hostia radujú. Strelcom gólu z osi klziska bol MIROSLAV LAŽO. Asistencia: Dávid Stieler.
     
    50:08
    Trenčín dal gól!
    Domáci dokonca dokázali navýšiť svoje vedenie a zrejme už definitívne zlomili odpor Skalice. Strelu z veľkého uhlu tečoval pred Lipovským ONDREJ OTČENÁŠ, ktorý si tak pripísal prvý gól v drese Dukly. Asistencie: Michal Imrich, Tomáš Klíma.
     
    33:04
    Trenčín dal gól!
    A presilovka je využitá, Dukla opäť získala trojgólový náskok. Treba však povedať, že aj kus šťastia mali domáci pri tomto góle. Sojčíkova žabka prekvapila Pozníka, posledného hráča na modrej, ten však zvládol spracovať puk, poslal ho na Emila Bagina, ktorý mal pred sebou voľný priestor, posunul si puk a jeho strelu tečoval RICHARD LELKEŠ za Lipovského chrbát. Asistencie: Anton Pozník, Emil Bagin
     
    23:42
    Skalica dala gól!
    Faulovaným hráčom bol Šátek, ktorý si tak postavil puk aj na stredový kruh, odkiaľ sa rozbehol a strelou ponad ľavé rameno prekonal MICHAL ŠÁTEK Adama Nagya. Bez asistencie.
     
    20:22
    Trenčín dal gól!
    Skvelý začiatok domácich a opäť gól z kategórie ukážkových. Skalická obrana prepadla, v prečíslení si Dukla rozhodila brániaceho hráča s brankárom Lipovským a po sérii rýchlych prihrávok zakončoval ponad bezmocného brankára hostí ONDREJ MIKULA. Asistencie: Peter Sojčík, Richard Lelkeš.
     
    11:21
    Trenčín dal gól!
    A Dukla využila hneď aj druhú presilovku, ale treba , že zaslúžene. Toto bolo zo strany domácich skutočne výborné. Pardavý prihral z osi klziska Maroszovi, jeho bomba sa po zákroku Lipovského odrazila od brvna do bránkoviska, odkiaľ ho dobiehajúci ONDREJ RUSNÁK poslal do siete. Asistencie: Rostislav Marosz, Ján Pardavý.
     
    09:41
    Trenčín dal gól!
    Prenádherná gólová akcia Dukly a presilovková kombinácia slávila gólový úspech takmer ihneď po začatí dvojnásobnej presilovky. Kombináciou na 1 dotyk prešiel puk až na hokejku ROSTISLAVA MAROSZA, ktorý poslal puk za bezmocného Lipovského. Asistencie: Ondrej Rusnák, Ján Pardavý.

    Tomáš Kyselica


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 10. Marosz (Rusnák, Pardavý), 12. Rusnák (Marosz, Pardavý), 21. Mikula (Sojčík, Lelkeš), 34. Lelkeš (Bagin, Pozník), 51. Otčenáš (Imrich, Klíma), 59. Bokroš (pardavý) - 24. Šátek, 51. Lažo (Stieler)


    HK DUKLA Trenčín: Nagy – Imrich, Bokroš, Bagin, Pozník, Bednár, Habšuda, Markovič – Pardavý, Rusnák, Marosz – Mikula, Lelkeš, Sojčík – Otčenáš, T. Klíma, Filo – Jakúbek, Nemček, Hudec – Broska.
    HK Skalica: Lipovský – Jaborník, Vyrúbalík, Trška, Kozák, Bobček, Barák, Beňa, Srnec – Kudrna, Školiak, Pálffy – Šátek, Stieler, Lažo – Konečný, Holovič, Kutálek – Sloboda, Klejna, Jurík.