Kladno – Zlín 5:2 (kon.) | Chomutov – Plzeň 4:3 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 4:0 (kon.)
Motor ČB – Třinec 5:3 (kon.) | Liberec – Litvínov 5:3 (kon.) | Sparta Praha – Slavia 2:3 (po pr.)
koniec
HC Kometa Brno
4:0 (3:0, 0:0, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
cz Piatok 15.02.2013, 18:00 • KAJOT ARENA • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    47:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa dvojnásobnou výhodu nakonec přeci jenom využívá. Již se zdálo, že vyloučený hostující hráč skočí na led, na levém křídle ale napřáhl JAKUB SVOBODA a skrz skrumáž hráčů před Závorkou se trefil přesně. Asistence: Jozef Kováčik, Leoš Čermák.
     
    17:54
    Kometa právě vstřelila branku!

    Brno ovládlo první třetinu a zadělalo si na tři body. Valachovu střelu ještě dokázal Závorka vyrazit, ale na střelu PATRIKA LUŠŇÁKA (9) už byl bezmocný. Premiérový branka pro Lušňáka v dresu Kometu. Asistence: Juraj Valach.
     
    15:22
    Kometa právě vstřelila branku!

    Při signalizované výhodě se dokázali domácí prosadit. Byl to také přesilovkový gól. Kováčik nahazoval na bránu, puk ještě před bránou tečoval Koreis. Závroka puk jen vyrazil a na dlouho hůl ho pak do brány dorazil TOMÁŠ ŽIŽKA (5). Asistence: Jakub Koreis, Jozef Kováčik
     
    04:06
    Kometa právě vstřelila branku!

    Jelikož šlo o trestné střílení po technickém prohřešku, mohl si trenér vybrat koho pošle na nájezdy a vybral si samozřejmě specialistu na nájezdy VOJTĚCHA NĚMCE (1), ten nezklamal a skvělým forhendovým blafákem zasunul puk pod ruku Závorky do sítě.

    Zdeněk Plánka

    Pavel Kuba

    Góly a asistencie: 5. Němec (pen.), 16. Žižka (Koreis, Kováčik), 18. Lušňák (Valach), 48. Svoboda J. (Kováčik, Čermák)


    HC Kometa Brno: Trvaj (Falter) – Žižka, Dujsík, Bičánek (C), Švrček, Malec, Kováčik, M. Hruška, Valach – H. Zohorna, Čermák, J. Hruška – J. Svoboda, Koreis, Němec – Erat, Holec, Dlouhý – Haluza, Lušňák, Burian. Trenér: Zdeněk Venera.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Mensator) - Gründling, Grman, Látal, Gulaši, Nosek, Drtina, Prošek, Parýzek - Zaťovič, Pech, Kumstát - Skladaný, Koblasa, Pohl - Doležal, Skuhravý, Bicek - Vachovec, Košťál, Zucker. Trenér: Richard Žemlička.

    Rozhodca: Minář, Hradil - Bláha, Kostka