Litoměřice – Hr. Králové 2:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Benátky n/J 3:4 (po s.n.) | Olomouc – Ústí n/L 1:4 (kon.)
Most – Šumperk 3:4 (kon.) | Beroun – Kadaň 2:1 (kon.) | Písek – Jihlava 3:2 (po s.n.)
Mladá Boleslav – Třebíč 1:4 (kon.)
po s.n.
BK Havlíčkův Brod
3:4 (1:0, 1:1, 1:2 - 0:0)
HC Benátky nad Jizerou
cz Sobota 26.01.2013, 17:001. liga (ČR)
Partner:
     
    65:00
    Benátky právě vstřelily branku!
    O dnešním úspěchu Benátek rozhoduje nájezd TOMÁŠE KLIMTA.
     
    53:13
    Benátky právě vstřelily branku!
    Je srovnáno! Lukáš Král tak dlouho kroužil kolem branky, až na druhé tyči našel číhajícího JOSEFA SKOŘEPU. Ten už jenom doklepl do odkryté klece. Asistence: Lukáš Král, Tomáš Klimt.
     
    48:55
    Benátky právě vstřelily branku!
    Hostující hokejisté opět snižují a stačila jim k tomu jednoduchá akce při zvyšujícím se tlaku. VÍT JONÁK obkroužil branku a v chumlu hráčů vystřelil na branku. Puk možná trochu překvapivě zaplul až za čáru. Asistence. Jaroslav Vlach, Daniel Špaček.
     
    45:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V Kotlině opět platí dvoubrankový rozdíl. Endál ukořistil kotouč, najel do mezikruží, odkud tvrdě vypálil na Blažíčka. Gólman hostí vykopl puk betonem jenom k PAVLU MUSILOVI, jenž se po volném kotouči netáhl a doklepl jej do sítě. Asistence: Lukáš Endál.
     
    37:46
    Benátky právě vstřelily branku!
    Hosté snižují díky střele PETRA KOLMANNA. Jeho pokus od modré byl možná ještě tečovaný domácím obráncem. Nicméně zapadl přes pod Dolejšovu lapačku, což upravuje skóre na 2:1. Asistence. Radim Šimek, Vít Jonák.
     
    26:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Těsně před koncem přesilové hry se Rebelové dočkávají! Po další Pavlíkově střele od modré se puk od mantinelu odrazil na hůl PETRA POLODNY, který jej dobře zpracoval a okamžitě zasunul za ležícího Blažíčka do sítě. Asistence: Jan Pavlík, Lukáš Havel.
     
    12:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové totálně rozložili obranu Benátek a slaví úspěch. Po přihrávce skrze brankoviště vrátil Musil puk okamžitě zpět do mezikruží, kde z první vypálil do černého MARTIN ONDRÁČEK. Asistence. Pavel Musil, Jan Soldán.

    Pavel Buňat

    Góly a asistencie: 13. Ondráček (Musil, Soldán), 27. Polodna (Pavlík, Havel), 46. Musil (Endál) - 38. Kolmann (Šimek, Jonák), 49. Jonák (Vlach, Špaček), 54. Skořepu (Král), 65. Klimt


    BK Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - M. Blažek, Protivný, Jelínek, Soldán, Pavlík "A", Ostrčil, Novotný - Polodna, Endál "C", Vondráček, Ondráček, Milfait, Rytnauer, Havel, Štěpánek, Dvořáček, Stehlík, Musil, Kostourek
    HC Benátky nad Jizerou: Blažíček (Stejskal) - Kolmann, Mrkvička, Niko, Vála "C", Šimek, Pabiška, Kajínek - Dlouhý, Špaček, Kopic, Jonák, Liška, Král, Vlach, Klimt "A", Skořepa "A", Jech, Maďar, Skalický

    Rozhodca: Vladimír Pešina, Petr Úlehla - Ladislav Lučan, Tomáš Svoboda