Real Madrid – Amsterdam 4:1 (kon.) | AC Miláno – Zenit 0:1 (kon.) | Dortmund – Manchester City 1:0 (kon.)
Olympiakos – Arsenal 2:1 (kon.)
koniec
Real Madrid
4:1 (2:0)
Ajax Amsterdam
Utorok 04.12.2012, 20:45Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    88
    Real Madrid dal gól!Výsledok, ktorý sa zrodil v prvom zápase sa zopakoval vďaka skvele umiestnenej hlavičke CALLEJONA, ktorý ju poslal do protipohybu Vermeera, ten musel poriadne vychladnuť, keď celý polčas nemal takmer žiadnu prácu...
     
    60
    Ajax Amsterdam dal gól!Adán urobil obrovskú chybu, v súboji s útočníkom spadol , lopta sa dostala k BOERRIGTEROVI, ktorý pohodlne dostal loptu do prázdnej brány.
     
    49
    Real Madrid dal gól!Náderný a takpovediac nečakaný gól! Ronaldo posunul loptu, KAKÁ si zbehol, zmocnil sa jej, obstrelil či obrancu, či Vermeera, ktorý sa oprávnene hnevá, nečudo, že ostal prikovaný k zemi.
     
    28
    Real Madrid dal gól!Vynikajúca akcia Modriča, ktorý poslal skvelú prihrávku na CALLEJÓNA, ten už vedel čo má urobiť, obstrelil brankára jedna radosť.
     
    13
    Real Madrid dal gól!Tak a je to tu, máme tu prvý gól dnešného zápasu. Modrič odzbrojil súpera, vysunul Benzemu, ktorý sa vyhol ofsajdu, dostal sa síce do uhlu, no nespanikáril, prihral nabiehajúcemu RONALDOVI a on už nemal absolútne žiadny problém zakončiť do odkrytej brány, keďže Vermeer si urobil výlet mimo svoju svätyňu.

    Jakub Mitter

    Góly: 13. Ronaldo, 28. Callejón, 49. Kaká, 88. Callejón - 60. Boerrigter

    Karty:   77. Carvalho (RMA), 82. Ronaldo (RMA)


    Real Madrid: Adán - Coentrao, Varane, Carvalho, Nacho, Modrič, Khedira, Ronaldo, Kaká, Callejon, Benzema
    Ajax Amsterdam: Vermeer - Blind, Moisander, Alderweiredl, van Rhijn, Eriksen, Poulsen, de Jong, Fischer, Hoesen, Boerrigter