Lipt. Mikuláš – Detva 4:3 (kon.) | Spišská N. Ves – Trnava 3:0 (kon.) | Prešov – Michalovce 6:2 (kon.)
Prievidza – Senica 4:6 (kon.) | Bardejov – Trebišov 1:0 (kon.) | Pov. Bystrica – Topoľčany 6:4 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:3 (4:1, 0:2, 0:0)
HK DOXXbet Detva
Utorok 13.11.2012, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Lúči sa s vami Tomáš Batiz, prajem vám pekný zvyšok večera. (19:13:50)
     
    Skončil sa zápas 18. kola medzi Liptovským Mikulášom a Detvou výsledkom 4:3. Oba tímy si to dnes pekne podelili, v prvej tretine (aspoň gólovo) dominovali domáci, ktorí vyhrali prvú tretinu 4:1 po góloch 2x Mravca, 2x Faba a jediného gólu na strane hostí v podaní Trochtu.

    V druhej tretine sa presadili iba hostia, v 24. minúte znižoval na 4:2 Buda, k nemu sa v 40. minúte pridal svojim druhým presným zásahom Trochta.

    Posledná časť hry bola vyrovnaná, domáci sa však mohli odraziť od súpera gólovo, ale ich strelecké pokusy likvidoval brankár Lipnický.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:00
    Začala sa nám posledná minúta stretnutia, pri puku aktuálne domáci.
     
    58:18
    V záverečných sekundách to skúšal po pravej strane Paukovček, jeho pokus skončil iba na brankárovi, ktorý z druhého pokus zakryl puk pod lapačku.
     
    57:48
    Do zápasu niečo vyše dvoch minút, uvidíme že budeme svedkami bezgólovej poslednej časti hry.
     
    56:55
    Z útoku Liptovského Mikuláša nie je ani to povestné "bu bu bu", keď iba nahodili puk v strede ihriska, aby oba celky prestriedali.
     
    56:32
    Hra sa nám na teraz presunula do obranného pásma Liptovského Mikuláša, kde sa puku po vhadzovaní ujal domáci tím a ihneď zakladá útok.
     
    55:13
    Liptovský Mikuláš drží puk v útočnom pásme, po rýchlej kombinácii sa dostal osamotený pred brankárom Pawelski, ktorý to z otočky napálil iba do dobre postaveného Lipnického.
     
    54:38
    Uvidíme či sa Detve podarí vyrovnať a poslať tento zápas do predĺženia, chlapci majú na to ešte niečo vyše piatich minút.
     
    53:20
    Kúbáň bránený obrancom sa dostal pred brankára hostí, skúšal zakončenie blafákom, ale Lipnický vytiahol zákrok betónom.
     
    52:40
    Devečka sa snažil dostať do útočného pásma, jeho miešanie pred modrou neskončilo útokom, obrana hostí vypichla puk.
     
    52:00
    Šurek sa dostal do zakončenia pred Palkom, ten však dobre zasiahol v páde betónom, následne obrana hostí vyhadzuje puk.
     
    51:44
    Najskôr sa v útočnom pásme snažil presadiť Macík, na druhej strane to po pár sekundách skúšal Mezovský, ktorého pokus zlikvidoval Palko.
     
    51:21
    Macík sa snaží predrať po pravej strane, avšak tento mikulášsky útočník prišiel o puk.
     
    50:24
    Fabov nahodený puk z pravej strany, po odrazení od mantinelu sa do streleckej možnosti spomedzi kruhov dostal Pawelski, ktorého tečovaná strela skončila nad bránou hostí.
     
    49:30
    Ani Detva sa nepresadila za stavu 4:3 v útočnom pásme, pokusy o zakončenie na pravej strane zlikvidovala obrana hostí. Následne sa vyhadzuje puk, strieda sa...
     
    48:43
    Spoza vlastnej brány začínajú akciu domáci, po prechode cez stredné pásmo sa do zakončenia nedostali, na teraz v útočení hráči z Detvy.
     
    47:40
    Liptovský Mikuláš mohol svoj náskok navýšiť o ďalší gól, avšak Detvu podržal na teraz brankár Lipnický, ktorý najskôr zneškodnil dvojicu striel spomedzi kruhov a následný pokus z dorážky v podaní Kurica.
     
    47:07
    Domáci zachytili puk v strednom pásme, neženú to hneď dopredu, puk smeruje do zadných radoch, kde začína útočnú akciu Mezovský.
     
    46:20
    Hra sa opäť troška spomalila, raz idú do útoku domáci, potom hostia, strelecké možnosti neregistrujeme ani na jednej strane.
     
    45:23
    Paukovček bojuje o puk za bránou, nakoniec sa do streleckej šanci dostal Poliaček, ktorý krížnou strelou pálil tesne nad.
     
    45:04
    Vhadzovanie v strednom pásme sa dostal rovno k brankárovi hostí, ten si puk iba pristavil a následne odovzdal svojmu spoluhráčovi, ten sa pokúšal o kolmicu, tá však nebola presná a končí zakázaným uvoľnením.
     
    44:43
    Ďalšia šanca hostí, tento krát to je po pravej strane, strelecký pokus Palko vyráža pred seba, na druhý krát už zakrýva pod lapačku.
     
    44:20
    Madálik sa dostal k puku v strednom pásme, následne vyskúšal strelecké šťastie z kraja ľadovej plochy, odkiaľ pálil tesne mimo.
     
    43:27
    Fabo z ľavej strany nahodil puk, jeho pokus preletel iba tesne okolo tyče.
     
    43:04
    Buly v útočnom pásme domácich, obrana hostí po vyhratom buly vyhadzuje puk iba o mantinel.
     
    42:01
    Liptovský Mikuláš v útočnom pásme, vyzeralo to že Kledrowetz bude strielať, ale iba naznačil svoj pokus, o niekoľko sekúnd sa tento obranca dostal opäť k puku, tentokrát stratil puk.
     
    40:58
    Hneď v úvode poslednej časti hry spálil veľkú šancu Mravec, ktorý nedokázal doraziť puk do odkrytej časti brány, pálil tesne mimo.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    Práve sa nám skončila aj druhá časť hry dnešného zápasu medzi Liptovským Mikulášom a Detvou. Pre Liptákov to už nie je také ružové ako na začiatku, po prvej tretine vyhrávali rozdielom troch gólov 4:1, ale druhá časť hry hovorí o jasnej prevaha, aspoň gólovej, hráčov hostí, ktorí sa presadili hlavne v 24. minúte zásluhou Budu a následne desať sekúnd pred samotným koncom tretiny spečatil priebežný výsledok na 4:3 svojim druhým gólom Trochta.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:50
    Detva dala gól!
    Hosťom sa podarilo znížiť na rozdiel jedného gólu, za čo im patrí aj určitá pochvala, po tom čo otáčajú stav z 3:0. Tretí gól na strane hostí zaznamenal MARTIN TROCHTA, ktorý iba dorážal puk, ktorý nehybne ležal niekde pod betónom Palka.
     
    39:05
    Nepríjemná strela z pravej strany, hostia skúšali ako v prvom dejstve, tak aj v druhom skórovať minútu pred koncom tretiny.
     
    38:49
    Do konca druhej tretiny je niečo vyše minúta, pri puku aktuálne hostia.
     
    38:00
    Nepríjemná strela v podaní Galka, ktorý spomedzi kruhov pálil tesne mimo ľavého horného rohu Lipnického brány.
     
    37:20
    V strednom pásme sa k puku dostal Matejka, ten to ihneď nahodil do útočného pásma.
     
    37:01
    Nahodený puk zo stredného pásma končí v lapačke Palka, ten ho však podržal v lapačke pretože nabiehal hráč Detvy.
     
    36:04
    Vhadzovanie v útočnom pásme, na buly sa postavil Mravec a Srnka.
     
    35:00
    Len taká tečnutá strela pred Palkom v podaní Srnku, mikulášsky brankár však bez vážnych problémov vyráža tento pokus hráča Detvy betónmi mimo.
     
    34:06
    Pawelski bojuje o puk v pravej strane, hostia to nejako aj zo šťastím dostali do stredného pásma, kde následne vybojovali útočné pásmo.
     
    33:20
    Kubáň najskôr zabojoval pri mantinely, následne sa snažil preniknúť po útočnej modrej, obraná dvojica hostí zo zdvojila, následne ho obrala o puk.
     
    32:35
    Strelecký pokus od modrej v podaní Méryho, ten však páli rovno iba do Palkovej lapačky.
     
    31:59
    Vlastnou vinou sa teraz hostia zbavili puku po nahodení na mantinel.
     
    31:33
    Poliaček čaká pred bránou súpera, avšak za bránou štrikuje s pukom Hrčka, ktorý čaká na ponuku spoluhráčov aby mohol rozohrať.
     
    30:47
    Liptovský Mikuláš z vlastného pásma začína akciu, prihrávka na Bartika, ktorý potiahol puk do útočného pásma, následne sa o strelu postaral Kledrowetz, ktorý netrafil bránu.
     
    30:17
    Po vyhratom buly vo vlastnom pásme sa do zakončenia dostal domáci hráč Kubáň, ktorý z ľavej strany trafil iba dobre postaveného Lipnického.
     
    28:40
    Skoro sa potvrdilo "nedáš dostaneš"! Domáci hráči sa dostali do útočného pásma, po strele z ľavej strany sa puk odrazil rovno k Bartikovi, ktorý netrafil prázdnu bránu.
     
    27:53
    Po chvíli hostia v ďalšej obrovskej šanci, nahodený puk spoza brány Palka trafil tesne mimo Piperek.
     
    27:26
    Tak to bola naozaj veľká šanca hostí, Srnka tak povediac osamotený sa dostal pred bránu Palka, kde aj zakončil, našťastie mikulášsky brankár vytiahol ďalší pohotový zákrok.
     
    26:53
    Po krídle sa snažil uniknúť Srnka, ten však bol dobre pritlačený na mantinel dvojicou obrancov.
     
    26:29
    Opäť sú to hostia, ktorí začínajú útok, ten je však prerušený stečovanou prihrávkou rovno na hosťujúcu striedačku.
     
    25:53
    Po inkasovanom góle sú domáci hráči zatlačení vo vlastnom obrannom pásme, strela z pravej strany v podaní Gutwalda bola zablokovaná.
     
    23:58
    Detva dala gól!
    Hostia sa ako tak spamätali z prvej tretiny a sú to práve oni, ktorí gólovo začínajú tú druhú. Domáca obrana bola tak povediac v šatni, nechala Palka vyniknúť z prvých dvoch striel, ale na tú tretiu, keď už bol totálne rozlietaný po všetkých svetových stranách prišla strela SLAVOMÍRA BUDU, ktorý mu strelou pod ľavý roh nedal nárok. Asistencie: Srnka a Majeský.
     
    23:30
    Po dlhšom čase sa strelecky prihlásili domáci, Kledrowetz svoj únik zavŕšil strelou z ľavej strany ľadovej plochy.
     
    23:10
    Nie je moc toho o čom by som vás informoval, puk sa strieda zo strany na stranu a totálna mizéria hokeja v týchto sekundách je zavŕšená zakázaným uvoľnením Liptovského Mikuláša.
     
    22:12
    Už, keď to vyzeralo, že hostia zaútočia cez stred, ich finálne prestupovanie do pásma skončilo tesne pred modrou čiarou, avšak puk sa odrazil späť k obrancom hosťujúceho tímu.
     
    21:32
    Vhadzovanie pred Lipnickým, vyhrali ho síce domáci, ktorí sa však stiahli do stredného pásma, po chvíli Matejka prerušuje nepresnú prihrávku hostí z ich vlastného pásma.
     
    21:03
    Začiatok druhej tretiny, je zatiaľ vyrovnaný, po chvíli sa prezentuje Zošiak vyhodeným pukom cez všetky čiary. Zakázané uvoľnenie...
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Skončila sa prvá tretina medzi Liptovským Mikulášom a Detvou výsledkom 4:1. Perfektný vstup do zápasu v podaní mikulášskych hráčov, ktorí gólovo prevalcovali súpera. Ako prvý sa presadil v 8. minúte Mravec, ktorý otvoril gólový účet stretnutia. Na gól naviazal po pár sekundách Fabo, ktorý svoje gólové "šťastie" pretavil aj o pár sekúnd neskôr, keď zaznamenal druhý gól. V 18. minúte sa druhým gólom presadil Mravec. Tak trošku radosť na tvárach domácich hráčov "zničil" svojim presným zásahom minútu pred koncom prvej tretiny Trochta.
     
    Ďalšia tretina začne približne o 17:45.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:43
    Pomaly sa nám končí prvá tretina medzi Liptovským Mikulášom a Detvou, domáca obrana drží puk vo vlastnom pásme.
     
    18:49
    Detva dala gól!
    Prvá tretina z ríše snov sa domácim tak trošku skončila, hosťom z Detvy, konkrétne MARTINOVI TROCHTOVI sa podarilo znížiť na rozdiel troch gólov po tom čo dokázal pretlačiť puk ponad ležiaceho Palka. Asistencia: Lukáš Piperek.
     
    18:10
    Aj po góle sú pri puku domáci, po pravej strane perfektne prešiel Piatka, ktorý sa vyhol obrancovi pri mantinely, jeho následná prihrávka medzi kruhy končí strelou Matejku, ktorý pálil nad.
     
    17:41
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    K dvojgólovému Fabovi sa pripája aj MICHAL MRAVEC, ktorý sa taktiež pripomenul brankárovi Detvy už po druhý krát, tento krát to bolo z presilovky, kde upravil na 4:0.
     
    17:19
    Zatiaľ presilovka domácich je taká "nie mastná, nie slaná", uvidíme čo na to povie rodiaci útok po pravej strane.
     
    16:32
    Uvidíme ako sa v presilovke ku koncu prvej tretiny bude dariť domácich, ľadovú plochu opúšťa hráč hostí Majeský za hákovanie.
     
    16:25
    Tak trošku aj nebezpečný zmätok pred vlastnou bránou Detvy, do zakončenia sa pýtali viacerí hráči domácich, ale ani Paukovčeková tvrdosť nepreverila brankára Lipnického.
     
    15:55
    Ak dobre počítam už je to štvrté zakázané uvoľnenie hostí, dva krát to bolo v presilovke.
     
    15:34
    Domáci zatiaľ držia puk na svojich hokejkách, vypĺňajú hlavne priestor v strede, kde hosťom nedajú možnosť ani dobrej rozohrávky.
     
    14:36
    Liptovský Mikuláš sa v tejto presilovke naozaj dobre bránil, tesne pred jej ukončením sa k puku dostal Klepáč, ktorý ho vyhodil cez všetky čiary.
     
    13:59
    Detva zrejme stále ešte otrasená po rýchlych góloch domácich, v tejto ich prvej presilovke registrujeme už druhé zakázané uvoľnenie, čo nenahráva najlepšie do karát o vstrelenie akého gólu.
     
    13:31
    Buly po ľavici Lipnického, vyhrali ho hráči hostí, ktorí po rýchlom úniku po kraji iba nahadzujú puk pred obrannou modrou domácich.
     
    13:28
    Detve doterajšia hra v presilovke nejako nevychádza, do streleckej šance sa ani nedostali, na teraz vyhadzujú puk cez všetky čiary, na čo rozhodca píska zakázané uvoľnenie.
     
    13:04
    Paradoxne v streleckej možnosti domáci, tí hrajú síce oslabenie 4 na 5, no z pravej strany vystrelil iba do brankára Bartik.
     
    12:48
    Prvé vylúčenie aj na strane domácich, Kubovčík odchádza za podrazenie.
     
    12:14
    Viac krát domáci hráči krúžili vo vlastnom obrannom pásme, k rozohrávke do stredného pásma sa ani nedostali, po tom čo rozhodca prerušuje hru za vylúčenie.
     
    11:31
    K odrazenému puku za bránou Palka sa dostali hostia, tí však nejako moc ani neuspeli, po tom čo v zmätku dvoch, či troch hráčov sa puk dostal do stredného pásma.
     
    10:35
    Liptovský Mikuláš zakladal útok popri mantinely, súper však zachytil rozohrávku, ale po chvíli iba vyhodil puk aby oba celky prestriedali.
     
    09:35
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Tak toto je, ale sprcha pre Detvu, JOZEF FABO sa brankárovi Lipnickému prihlásil aj o pár sekúnd, keď využil perfektnú prihrávku pred bránu, neostávalo mu nič iné iba doraziť puk do odkrytej časti brány. Asistencia: Dávid Kubovčík.
     
    09:19
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa dostavajú už do dvojgolového vedenia po tom čo JOZEF FABO z blízka prekonal brankára hostí. Asistencia: Jakub Matejka.
     
    07:41
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia, všetko to začal František Poliaček, ktorý najskôr strelecky neuspel ani na dva krát, následne to skúsil prihrávkou na MICHALA MRAVCA, ktorý zasunul puk do odkrytej časti brány. Asistencia: František Poliaček.
     
    07:34
    Holiga z vlastného pásma našiel nabiehajúceho Paukovčeka, ktorý po pár sekundách pálil z ľavej strany, jeho pokus brankár hostí vyráža.
     
    06:52
    Šiškov vyhodený puk z vlastného pásma zachytáva domáci tým v strede hracej plochy, následne však prichádza prihrávka do zadných radov.
     
    06:26
    Boj o puk v pravej strane obranného pásma domácich, z ničoho nič v klbku hráčov puk vyletel na modrú súpera, zareagovať sa snažil Paukovček, ale ten sa k puku nakoniec nedostal.
     
    14:11
    Po týchto streleckých možnostiach domácich hráčov sa končí aj prvá presilovka domácich, ktorá skončila nevyužitá.
     
    05:42
    Liptovský Mikuláš teraz dobre zatlačil súpera, pred bránou to na viac krát skúšal Kubáň i Piatka, avšak ani jednému to nepadlo do brány, pokračujeme tak za stavu 0:0.
     
    04:55
    Detva sa dostáva do útoku 2 na 2, Méry prenikol dobre cez stred následne sa dostal aj pred samotného Palka, kde trafil iba jeho betóny, odrazený puk vyhodila obrana domáceho tímu.
     
    04:18
    Aký taký strelecký pokus v tejto prvej presilovke a paradoxne aj v doterajšom priebehu stretnutia, po prihrávke spoza brány pálil od modrej Kledrowetz, jeho pokus skončil u brankára.
     
    03:49
    Máme tu aj prvé vylúčenie, na trestnú lavicu odchádza hráč hostí Piperek za faul kolenom.
     
    03:17
    Útok Detvy končí v strednom pásme, puk sa dokotúľal rovno na hokejku Holigu, ktorý z vlastného pásma rozohráva na najbližšieho hráča.
     
    02:45
    Zatiaľ sa hrá hokej bez šancí, Liptovský Mikuláš zakladá útok, ale ten hneď končí po nepresnej prihrávke pred modrou čiarou, následne hostia z Detvy vyhadzujú puk z vlastného pásma, ten končí zakázaným uvoľnením.
     
    01:47
    Buda sa snažil s pukom niečo spraviť za Palkovou bránou, dobre ho však telom pritlačil Devečka, ktorý mu ponúkol iba nahodený puk pred bránu, ktorý domáca obrana dokázala odpratať.
     
    01:27
    Hra sa nám po prvý krát prerušuje, je to po situácii v obrannom pásme domácich, odkiaľ vyletel puk cez všetky čiary, rozhodca píska zakázané uvoľnenie.
     
    00:19
    Prvý útok síce zaznamenali hostia, tí však sa do zakončenia nedostali, z protiútoku čo to už Ťažia domáci, ale ich dva krát nahodený puk skončil tesne mimo brány.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Macík, Fabo, Mezovský, Devečka, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Pawelski, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartik, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.

    HC 07 Detva: Lipnický - Šúrek, Zošiak, Buda, Čánky, Šiška, Ihnaťo, Srnka, Gutwald, Hataš, Mahdalík, Páč, Nemček, Trochta, Majeský, Urgas, Hrčka, Fekiač, Méry, Nociar, Piperek, Čajkovský.

    Rozhodca: .
     
    Vítam Vám pri dnešnom online prenose medzi Liptovským Mikulášom a Detvou, dúfame že na našom portále nájdete všetko čo budete potrebovať.
     
    Porovnajme si aj brankárom, mikulášska jednotka Matúš Palko má z 15 zápasov 90.34% úspešnosť zákroku, jeho náprotivok Martin Trebuľa z takého istého počtu zápasov si vedie s percentuálnou bilanciou o pár stotín menej - 90.13%.
     
    Medzi najproduktívnejších hráčov Liptovského Mikuláša patrí Peter Bartik, ktorý si zo 17. zápasov odniesol 13 gólov a 15 asistencii čo mu právom vyčíslilo 28 bodov.
     
    Liptovský Mikuláš po dvoch prehrách privíta na vlastnom ľade súpera z Detvy, zápas 18. kola. Pôjde o duel 4. z 8. Predzápasovým favoritom sú tak domáci, ktorí v doterajšom priebehu nastrielali 84 gólov, čo ich právom radí medzi špičku kanonierov ligy.

    Ako sme už spomínali, Liptovský Mikuláš prehral aj v druhom po sebe na ľade Senice. Liptáci však začali dobre, po dvoch góloch Matejku a Devečku vyhrávali 0:2, do konca prvej tretiny sa trafili presne aj hostia i domáci. Za Senicu to bol Janík, ktorý znižoval na 1:2. Následne Bartik zvýšil na 1:3, no Senica uzavrela prvú tretinu výsledkom 2:3, gólom Vaškoviča. Druhá časť hry patrila v celom rozsahu Senici, tá sa po troch góloch dostal do vedenia 6:3, na čo sa Liptákom už ťažko odpovedalo, pričom hrali iba na štyroch obrancov. Kozmeticky upravil skóre v tretej tretine Bartik, ktorý uzavrel zápas 17. kola medzi Senicou a Liptovským Mikulášom v pomere 6:4.

    Detvania v minulom zápase privítali na vlastnom ľade privítala Spišiakov, proti ktorým vyšla gólovo naprázdno. Divákov potešilo gólové korenie iba z druhej tretiny, po tom čo sa Spišská Nová Ves dostala do dvojgólového vedenia v rozhraní štyroch minút zásluhou Vaica a Vantrobu.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DOXXbet Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 8. Mravec (Poliaček), 10. Fabo (Matejka), 10. Fabo (Kubovčík ), 18. Mravec (Devečka) - 19. Trochta (Piperek), 24. Buda (Srnka, Majeský), 40. Trochta


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Macík, Fabo, Mezovský, Devečka, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Pawelski, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartik, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.
    HK DOXXbet Detva: Lipnický - Šúrek, Zošiak, Buda, Čánky, Šiška, Ihnaťo, Srnka, Gutwald, Hataš, Mahdalík, Páč, Nemček, Trochta, Majeský, Urgas, Hrčka, Fekiač, Méry, Nociar, Piperek, Čajkovský.