Lipt. Mikuláš – Detva 4:3 (kon.) | Spišská N. Ves – Trnava 3:0 (kon.) | Prešov – Michalovce 6:2 (kon.)
Prievidza – Senica 4:6 (kon.) | Bardejov – Trebišov 1:0 (kon.) | Pov. Bystrica – Topoľčany 6:4 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:3 (4:1, 0:2, 0:0)
HK DOXXbet Detva
Utorok 13.11.2012, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Lúči sa s vami Tomáš Batiz, prajem vám pekný zvyšok večera. (19:13:50)
     
    Skončil sa zápas 18. kola medzi Liptovským Mikulášom a Detvou výsledkom 4:3. Oba tímy si to dnes pekne podelili, v prvej tretine (aspoň gólovo) dominovali domáci, ktorí vyhrali prvú tretinu 4:1 po góloch 2x Mravca, 2x Faba a jediného gólu na strane hostí v podaní Trochtu.

    V druhej tretine sa presadili iba hostia, v 24. minúte znižoval na 4:2 Buda, k nemu sa v 40. minúte pridal svojim druhým presným zásahom Trochta.

    Posledná časť hry bola vyrovnaná, domáci sa však mohli odraziť od súpera gólovo, ale ich strelecké pokusy likvidoval brankár Lipnický.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:00
    Začala sa nám posledná minúta stretnutia, pri puku aktuálne domáci.
     
    58:18
    V záverečných sekundách to skúšal po pravej strane Paukovček, jeho pokus skončil iba na brankárovi, ktorý z druhého pokus zakryl puk pod lapačku.
     
    57:48
    Do zápasu niečo vyše dvoch minút, uvidíme že budeme svedkami bezgólovej poslednej časti hry.
     
    56:55
    Z útoku Liptovského Mikuláša nie je ani to povestné "bu bu bu", keď iba nahodili puk v strede ihriska, aby oba celky prestriedali.
     
    56:32
    Hra sa nám na teraz presunula do obranného pásma Liptovského Mikuláša, kde sa puku po vhadzovaní ujal domáci tím a ihneď zakladá útok.
     
    55:13
    Liptovský Mikuláš drží puk v útočnom pásme, po rýchlej kombinácii sa dostal osamotený pred brankárom Pawelski, ktorý to z otočky napálil iba do dobre postaveného Lipnického.
     
    54:38
    Uvidíme či sa Detve podarí vyrovnať a poslať tento zápas do predĺženia, chlapci majú na to ešte niečo vyše piatich minút.
     
    53:20
    Kúbáň bránený obrancom sa dostal pred brankára hostí, skúšal zakončenie blafákom, ale Lipnický vytiahol zákrok betónom.
     
    52:40
    Devečka sa snažil dostať do útočného pásma, jeho miešanie pred modrou neskončilo útokom, obrana hostí vypichla puk.
     
    52:00
    Šurek sa dostal do zakončenia pred Palkom, ten však dobre zasiahol v páde betónom, následne obrana hostí vyhadzuje puk.
     
    51:44
    Najskôr sa v útočnom pásme snažil presadiť Macík, na druhej strane to po pár sekundách skúšal Mezovský, ktorého pokus zlikvidoval Palko.
     
    51:21
    Macík sa snaží predrať po pravej strane, avšak tento mikulášsky útočník prišiel o puk.
     
    50:24
    Fabov nahodený puk z pravej strany, po odrazení od mantinelu sa do streleckej možnosti spomedzi kruhov dostal Pawelski, ktorého tečovaná strela skončila nad bránou hostí.
     
    49:30
    Ani Detva sa nepresadila za stavu 4:3 v útočnom pásme, pokusy o zakončenie na pravej strane zlikvidovala obrana hostí. Následne sa vyhadzuje puk, strieda sa...
     
    48:43
    Spoza vlastnej brány začínajú akciu domáci, po prechode cez stredné pásmo sa do zakončenia nedostali, na teraz v útočení hráči z Detvy.
     
    47:40
    Liptovský Mikuláš mohol svoj náskok navýšiť o ďalší gól, avšak Detvu podržal na teraz brankár Lipnický, ktorý najskôr zneškodnil dvojicu striel spomedzi kruhov a následný pokus z dorážky v podaní Kurica.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DOXXbet Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 8. Mravec (Poliaček), 10. Fabo (Matejka), 10. Fabo (Kubovčík ), 18. Mravec (Devečka) - 19. Trochta (Piperek), 24. Buda (Srnka, Majeský), 40. Trochta


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Macík, Fabo, Mezovský, Devečka, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Pawelski, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartik, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.
    HK DOXXbet Detva: Lipnický - Šúrek, Zošiak, Buda, Čánky, Šiška, Ihnaťo, Srnka, Gutwald, Hataš, Mahdalík, Páč, Nemček, Trochta, Majeský, Urgas, Hrčka, Fekiač, Méry, Nociar, Piperek, Čajkovský.