Šumperk – Hr. Králové 6:4 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 0:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 1:4 (kon.)
Most – Kadaň 0:4 (kon.) | Beroun – Třebíč 1:3 (kon.) | Písek – Ústí n/L 2:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Olomouc 2:4 (kon.)
koniec
DRACI PARS ŠUMPERK
6:4 (2:0, 3:1, 1:3)
Královští lvi Hradec Králové
cz Sobota 10.11.2012, 17:00 • Tyršův stadion Šumperk • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    58:43
    Draci právě vstřelili branku!
    MARTIN NOVOTNÝ zažívá skvělý večer, dává druhý gól vyhozením přes celé kluziště, Draci snad již definitivně odráží nápor hostů. Bez asistence.
     
    54:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je o zábavu postaráno! ZDENĚK KUBICA zůstal před brankou zcela volný a na dvakrát překonal domácího brankáře. Asistence: Luděk Brož, Vladimír Říha.
     
    47:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté dramatizují zápas krásnou brankou, kdy MICHAL MIKESKA zakončoval z první přesnou přihrávku Haluzovu, kdy střelec jen zaklepl kotouč do sítě. Asistence: Petr Haluza.
     
    44:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté snižují po další tečované ráně, tentokrát již líznutí puku DAVIDEM ŠVAGROVSKÝM končí v síti. Hosté se prosazují v přesilovce a dá se čekat, že ještě zkusí zabojovat. Asistence: Michal Tvrdík.
     
    38:12
    Draci právě vstřelili branku!
    Daniel Vrdlovec s Adamem Ruferem rozehráli pohlednou akci, kdy pak Rufer ukázkově našel na druhém křídle najíždějícího LUKÁŠE KOVÁŘE, který svou první trefou kariéry v seniorské kategorii zvyšuje již na 5:1! Pro Vrdlovce to je třetí asistence v dnešním utkání! Asistence: Adam Rufer, Daniel Vrdlovec.
     
    30:45
    Draci právě vstřelili branku!
    Aleš Holík našel najetého 39letého KARLA PLÁŠKA, který nastartoval motory, na kruzích pak napřáhl a bombou o spojnici nechytatelně propálil Luňáka! Nádherný hokejový moment pro domácí, pro hosty v přesilovce doslova černá můra. Asistence: Aleš Holík.
     
    27:26
    Draci právě vstřelili branku!
    Sváteční střelec MARTIN NOVOTNÝ uplatnil to, že se má hrát pořád, dokud se nepískne, furt a stále se tlačit k dorážce. Vrdlovec mu dokázal na modré srazit vyhazovaný puk na hůl, Novotný měl prostor ke střele, zkusil to, ale Luňák betonem vyrazil kotouč. Ten si ale sám Novotný dojel a do poloprázdné branky zvyšuje v přesilovce na 3:1! Asistence: Daniel Vrdlovec.
     
    24:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté z ničeho nic snižují. VLADIMÍR ŘÍHA trestá chybu domácích v obraně a hosté se vrací na dostřel domácímu mužstvu. Asistence: Luděk Brož.
     
    08:26
    Draci právě vstřelili branku!
    Výborně sehráli přečíslení dvou na jednoho Vrdlovec s Ruferem, kdy Daniel Vrdlovec zavezl puk, žabičkou přehodil obránce a ADAM RUFER z první mířil tam, kam se má tahle situace zakončovat, pod břevno nad přesouvajícího se brankáře! Asistence: Daniel Vrdlovec.
     
    01:10
    Draci právě vstřelili branku!
    MARTIN PODEŠVA překonává bekhendovou střelou Filipa Luňáka a domácí jdou bleskově do vedení. Pro Podešvu je to čtvrtý gól ve třech zápasech za Šumperk letos. Asistence: Adam Červenka, Jiří Suchý.

    Jaroslav Svoboda

    Góly a asistencie: 2. Podešva (Červenka, Suchý), 9. Rufer (Vrdlovec), 28. Novotný (Vrdlovec), 31. Plášek (Holík), 39. Kovář (Rufer, Vrdlovec), 59. Novotný - 25. Říha (Brož), 45. Švagrovský (Tvrdík), 48. Mikeska, 55. Kubica (Brož, Říha)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vajner) - Holík, Novotný, Sedlák, Kovář, Suchý, Pastor, Bail - Haas, Plášek, Staněk - Rufer, Hulva, Vrdlovec - Finsterle, Podešva, Červenka - Cink, Skoumal, Vachutka - Blinka. Trenér: Radek Kučera.
    Královští lvi Hradec Králové: Luňák (Čech) - Roupec, Chmelíř, Karlíček, Hendrich, Kania, Vágner, Čížek, Čáp - Budínský, Mikeska, Haluza - Kubica, Brož, Říha - Švagrovský, Tvrdík, Moskal - Valášek, Macháň, Berger. Trenér: Martin Hosták.

    Rozhodca: Kubičík, Minář - Jureček, Rychlý