Sigma Olomouc – Slovácko 2:0 (kon.) | Brno – Teplice 1:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Č. Budějovice 3:2 (kon.)
Sparta Praha – Příbram 2:1 (kon.) | Jihlava – Plzeň 1:1 (kon.)
koniec
AC Sparta Praha
2:1 (0:1)
FK Příbram
cz Nedeľa 05.08.2012, 17:00 • Generali Arena • Gambrinus liga
     
    65
    Sparta právě vstřelila branku!
    Zmiňovaný protiútok stál u zrodu vedoucí sparťanské branky! Kadeřábek po přechodu na útočnou polovinu vysunul na levé křídlo Přikryla, ten se neprobil k centru ani střele, vybojoval ale rohový kop.

    Po něm následovala branka jako přes kopírák té vyrovnávající. Hušbauer vyslal před příbramskou branku přetažený centr na Jarošíkovu hlavu, ten vrátil míč k opačné tyči, kam si naběhl LEO KWEUKE a mezi příbramskými zadáky si našel míč, který hlavou dopravil do odkryté svatyně!
     
    50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané se dočkali vyrovnání! Přetažený centr Hušbauera na zadní tyč vrátil Jarošík zpětnou hlavičkou před branku, kde míč propadl k zemi přímo před PAVLEM KADEŘÁBKEM, jenž jej poté snadno dopravil do odkryté části Hruškovy branky! Mladý sparťanský záložník vstřelil svojí prvoligovou branku.
     
    6
    Příbram právě vstřelila branku!
    Nečekaný úvod zápasu! Sparťané z rohového kopu nejen, že soupeřovu branku nijak neohrozili, ale hosté dokonce vyrazili do protiútoku, který se Sparťanům podařilo ubránit. Po malé domů Vaclíkovi ale sparťanský brankář katastrofální rozehrávkou přihrál zcela volnému Marešovi, jenž přihrávkou přes Krbečka dopravil míč před prázdnou branku PETRU TRAPPOVI, ten už s odehráním míče do odkryté sparťanské svatyně neměl sebemenší problém.

    Tomáš Kohlmann

    Góly: 50. Kadeřábek (Jarošík), 65. Kweuke (Jarošík) – 6. Trapp (Mareš)

    Karty:   36. Hušbauer (SPA), 62. Balaj (SPA)


    AC Sparta Praha: Vaclík - Vidlička, Švejdík, Jarošík, Pamič - Kadeřábek (90. Zápotočný), Hušbauer, Holek, Přikryl (76. Skalák) - Kadlec (46. Kweuke), Balaj
    FK Příbram: Hruška - Huňa (66. Střihavka), Hájovský, Dejmek, Divíšek - Mareš, Koukal, Trapp (28. Šlapák), Pleško (80. Wágner) - Pilík - Krbeček

    Rozhodca: Adam - Štěrba, Dobrovolný