Poprad – Zvolen 9:1 (kon.) | HC Slovan – Nitra 3:2 (kon.) | Žilina – Trenčín 5:3 (kon.)
Košice – Skalica 3:5 (kon.) | B. Bystrica – Martin 3:0 (kon.)
koniec
HK Poprad
9:1 (3:0, 3:0, 3:1)
HKM Zvolen
Utorok 31.01.2012, 17:00 • Zimný štadión Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    48:28
    Zvolen dal gól!
    A predsa to padlo! O necelých 30 sekúnd sa podarilo Zvolenčanom enormným tlakom streliť gól! Po krásnej kombinácii sa k puku dostal MAREK ČURILA, ktorý nemal najmenší problém zakončiť do polodkrytej brány. Asistencie: Kamil Brabenec, Marek Slovák.
     
    47:59
    Poprad dal gól!
    O necelé dve minúty pridáva deviaty gól do zvolenskej brány PATRIK SVITANA! Skvelou strelou ponad ľavé Trenčanove rameno sa mu podarilo skórovať. Asistencie: Ľubomír Vaic.
     
    46:49
    Poprad dal gól!
    Dnes presilové hry domácim fakt idú. Tentokrát dokázali skórovať po 19 sekundách. Po skvelej strele z hokejky Chovana skvelo dorazil puk do hosťujúcej brány RICHARD RAPÁČ! Zvyšuje tak náskok domácich už na 8 gólov. Asistencie: Michal Chovan, Radoslav Suchý.
     
    42:31
    Poprad dal gól!
    Domáci Kamzíci využívajú ďalšiu ponúknutú výhodu o jedného hráča! Tentokrát po skvelej, presne mierenej prihrávke od Svitanu sa podarilo z ľavej strany prestreliť puk až za Trenčanov chrbát ARNÉMU KROTÁKOVI. Týmto gólom zavŕšil hat-trick v dnešnom zápase. Asistencie: Patrik Svitana, Ľubomír Vaic.
     
    35:26
    Poprad dal gól!
    Hneď ako nabehol piaty popradský hráč na ľad, tak domáci využívajú presilovú hru. Škovira potiahol puk do pásma, skvelo nahral odkrytému ARNÉMU KROTÁKOVI, ktorý strieľa svoj druhý gól v tomto stretnutí. Asistencie: Miroslav Škovira.
     
    34:30
    Poprad dal gól!
    Skvelé! Tak toto bol ako prechod pri nejakom pochode, kde ide jeden a všetci stoja. Skvelý samostatný prienik zakončil backhandovým gólom SABAHUDIN KOVAČEVIČ. Bez asistencií.
     
    30:44
    Poprad dal gól!
    Tak Ťavoda si odsedel len 5 sekúnd, hneď po buly sa puk dostal pred nebráneného MARTINA KUĽHU, ktorý tvrdým príklepom posiela puk za Trenčanov chrbát. Popradčania využívajú prvú presilovku v tomto zápase. Asistencie: Michal Chovan, Samuel Takáč.
     
    14:14
    Poprad dal gól!
    Tak toto bola ukážková akcia domácich Kamzíkov! Po peknej kombinácii domáci eliminovali zvolenskú obranu, Rapáč si položil na ľad bezmocného Škrečka a presne nahral na odkrytého ARNÉHO KROTÁKA, ktorý s prehľadom zasunul puk za Škrečkov chrbát. Asistencie: Richard Rapáč.
     
    12:59
    Poprad dal gól!
    Domáci svoje veľké úsilie odmenili ďalším gólom. Svitana tvrdo bojoval o puk s hosťujúcim defensemanom, ktorý však na neho nestačil. Presne nahral na odkrytého ĽUBOMÍRA VAICA, ktorý tvrdým projektilom prekonáva Škrečka. Asistencie: Patrik Svitana, Stanislav Balán.
     
    10:07
    Poprad dal gól!
    Po peknom prieniku, následnom netrafení puku po skvelej nahrávke z hokejky Vaica sa predsa k puku dostal STANISLAV BALÁN, ktorý otvára gólové konto tohto stretnutia strelou, ktorá bola pravdepodobne ešte niekým stečovaná. Asistencie: Andrej Tavželj, Ľubomír Vaic.

    Góly a asistencie: 11. Balán (Tavželj, Vaic), 13. Vaic (Svitana, Balán), 15. Kroták (Rapáč), 31. Kuľha (Chovan, Takáč), 35. Kovačevič, 36. Kroták (Škovira), 43. Kroták (Svitana, Vaic), 47. Rapáč (Chovan, Suchý), 48. Svitana (Vaic) - 49. Čurila (Brabenec, Slovák)


    HK Poprad: Melicherčík (Šimonovič) - Pentikáinen, Suchý, Tavžejl, Kovačevič, Fabian, Jáchym, Malina, Kramár - Chovan, Takáč, Kuľha - Svitana, Balán, Vaic - Škovira, Kroták, Rapáč - Wesselényi, Homa, Gapa.
    Tréner: Ladislav Svozil, asistent: Róbert Spišák.

    HKM Zvolen: Škrečko (Trenčan) - Mucha, Juraško, Vantroba, Marek Ďaloga, Pokovič, Jindra, Ťavoda, Hraško - Leskovjanský, Lukáš Jurík, Baláž - Slovák, Brabenec, Čurila - Otčenáš, Trochta, Zuzin - Síkela, Milan Jurík, Martin Ďaloga.
    Tréner: Jozef Škrak, asistent: Vladimír Klinga.

    Rozhodca: Gašparík - Valach, Gavalier

    Diváci: 1071