Viťaz – Lev 0:3 (kon.)
koniec
Viťaz Moskovská oblasť
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Lev Praha
Utorok 31.01.2012, 16:00 • Ice Hockey Centre • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Tesne pred koncom zápasu ide na tresnú lavicu Posnov.
     
    46:02
    A stav na ľade sa vyrovná. Na trestnú lavicu putuje Ľuboš Bartečko.
     
    45:30
    K ľadu poslal Csayniho Romanov, ktorý si ide za hákovanie posedieť na 2 minúty na trestnú lavicu. Vylúčenie pramenilo z tlaku, ktorý si hrái Leva dokázali vypracovať v obrannom pásme Čechovu.
     
    39:34
    Pred koncom druhej tretiny putuje na trestnú lavicu hyperaktívny Ježek, ktorý poslal k zemi jedného zo súperových útočníkov, a tak oslabuje svoj tím.
     
    35:48
    Na dve minúty si ide za hákovanie sadnúť Martin Štrbák. Faul to bol určite opodstatnený, lebo inak by sa útočník súpera dostal do veľmi sľubnej šance pred brankárom Lacom.
     
    22:40
    A presilovku si po prvý raz v zápase zahraje aj LEV. Na tresnú lavicu za sekanie putuje kapitán domáceho celku Jablonski, pre ktorého je to dnes návrat na ľad po tom, čo mu komisia KHL odpustila trest do konca sezóny.

    Valerián Lukačko

    Góly a asistencie: 25. Novotný (Sekáč, Špirko), 27. Novotný (Sekáč, Špirko), 54. Špirko (Novotný, Lewis)


    Viťaz Moskovská oblasť: Denisov (Alistratov) - Tatalin, Hafizullin, Korovkin, Golovkov, Kudinov, Bogolomov, Trošinskij - Belousov, Jablonsky, Posnov - Fedosejev, Lesnuhin, Timkin - Kolčev, Gončarov, Tošitskij - Tuljakov, Romanov, Dvurečenskij.
    Lev Praha: Laco (Marek) - , Mezei, Sigalet, Hunkes, Štrbák, Lewis, Hellström - Huna, Lundberg, Bartečko - Novotný, Sekáč, Špirko - Mráz, Šaršok, Csányi - Ježek, Matai, Fabricius.

    Rozhodca: Buturlin, Zacharov - Zakharenko, Medvedev