Sunderland – Middlesbrough 1:1 (kon.) | Arsenal – Aston Villa 3:2 (kon.)
koniec
Arsenal FC
3:2 (0:2)
Aston Villa FC
cz Nedeľa 29.01.2012, 17:00 • Emirates Stadium, Londýn • FA Cup
     
    61
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Obrat je dokonán! K penaltě se znovu postavil ROBIN VAN PERSIE a opět chladnokrevně zavěsil. Branku běžel slavit k Thierrymu Henrymu, který se neustále rozcvičuje za postranní čárou.
     
    57
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Domácí jsou na nohou! THEO WALCOTT prošel po brankové čáře k bráně Aston Villy, Shaye Givena sice nepřekonal, ale Alan Hutton při odkopu trefil domácího křídelníka, který tak přišel ke gólu jak slepý k houslím. Gól jako gól.
     
    54
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Gunners se vrací do hry! K penaltovému puntíku se postavil ROBIN VAN PERSIE a chladnokrevně střelou k tyči snížil na 1:2 z pohledu Arsenalu.
     
    45+1
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Tak to je šok pro domácí. DARREN BENT se ocitl po pasu Stephena Irelanda za obranou Kanonýrů, napoprvé Lukasze Fabianského nepřekonal, nicméně napodruhé již ano a posílá svůj celek do pohodového dvougólového vedení.
     
    33
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Tak jsem to zakřikl. Stilijan Petrov rozehrál roh nakrátko s Robbiem Keanem, následně druhý jmenovaný nacentroval na zadní tyč, kde si naskočil na míč RICHARD DUNNE a nekompromisní hlavičkou poslal Villans do vedení.

    FB

    Góly: 54. Van Persie (pen.), 57. Walcott, 61. Van Persie (pen.) - 33. Dunne, 45+1. Bent

    Karty:   80. Koscielny (ARS) - 45. Dunne (ASV)


    Arsenal FC: Fabianski – Coquelin, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen – Song, Ramsey – Walcott (89. Sagna), Rosický (71. Arteta), Oxlade-Chamberlain (89. Henry) – Van Persie (c).
    Aston Villa FC: Given – Hutton, Cuellar, Dunne, Warnock – Clark, Petrov (c) (82. Bannan) – Ireland, Keane, Agbonlahor (72. Gardner) – Bent.

    Rozhodca: Jones