Feyenoord – Amsterdam 4:2 (kon.) | Twente – Groningen 4:1 (kon.) | Nijmegen – Den Haag 2:0 (kon.)
koniec
FC Twente
4:1 (2:0)
FC Groningen
cz Nedeľa 29.01.2012, 14:30Holandská Eredivisie
     
    66
    Twente právě vstřelilo branku!
    FER ve středovém kruhu přebral míč. Předvedl s ním dvacetimetrový sprint, před pokutovým územím si jej vyměnil se spoluhráčem, díky čemu se ocitl sám před brankářem a toho s přehledem překonal.
     
    59
    Twente právě vstřelilo branku!
    Po dlouhém autu od středové čáry se k míči dostal John, z levé strany poslal centr do pokutového území kde si na něj naběhl DE JONG a hlavou kompletuje hattrick.
     
    47
    Groningen právě vstřelil branku!
    Po centru do od Tadiče se míč od hrudi jednoho z domácích obránců odrazil přesně před VAN DIJKA, který již neměl problém zasunout míč do branky.
     
    23
    Twente právě vstřelilo branku!
    Podobná situace jako při první brance. Jen místo vysokého centru Fer poslal skákající přihrávku, do které se z jedné trefil DE JONG a domácí tak vedou již o dvě branky.
     
    14
    Twente právě vstřelilo branku!
    Nadýchaný centr do malého vápna z levé strany vyslal Fer. Tam si na něj naskočil DE JONG a s pomocí břevna jej poslal do branky.

    Ján Jabrocký

    Góly: 14. De Jong, 23. De Jong, 59. De Jong, 66. Fer - 47. Van Dijk

    Karty:   55. Douglas (TWE) - 60. van Dijk (GRO), 63. Sparv (GRO)


    FC Twente: N. Mihaylov, R. Rosales, P. Wisgerhof, Douglas, D. Tiendalli (7. Cornelisse), W. Brama, L. Fer, N. Chadli (72. J. John), E. Bajrami (57. Janssen), O. John, L. de Jong
    FC Groningen: L. Da Silva, T. Hiariej (67. Keurntjes), V. van Dijk, K. Kwakman, J. Kappelhof, M. Kieftenbeld, T. Sparv, P. Andersson (67. Suk), N. Pedersen, D. Tadic, D. Texeira