Zlín – Sparta Praha 0:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 1:2 (po pr.) | Kometa Brno – K. Vary 6:2 (kon.)
Třinec – Plzeň 3:0 (kon.) | Slavia – Pardubice 2:6 (kon.)
koniec po predl.
BK Mladá Boleslav
1:2 (0:0, 1:1, 0:0 - 0:1)
Bílí Tygři Liberec
cz Piatok 30.12.2011, 17:30 • ŠKO-ENERGO Aréna • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    61:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jako bych to neříkal. MILAN BARTOVIČ dostal puk na levé křídlo, odkud se přesným švihem zápěstím trefuje do protilehlého horního růžku. Hüblova lapačka máchla naprázdno. Bez asistence.
     
    25:33
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Chaloupka na středu kluziště střílel, puk se odrazil k Podkonickému. Ten byl v dobré pozici, ale kotouč se mu zamotal pod nohama. Slovenský forvard se přesto pokusil o střelu, kterou zachytil v odkryté bráně stojící liberecký obránce. Jenže na zadní tyči ještě stál ROMAN TOMAS a je to 1:1. Asistence: Andrej Podkonický.
     
    21:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    MILAN BARTOVIČ dostal od Nedvěda od mantinelu přihrávku a z mezikruží přesnou do protipohybu Hübla otevírá účet dnešního utkání. Asistence: Petr Nedvěd.

    David Bohata

    Góly a asistencie: 26. Tomas (Podkonický) - 22. Bartovič (Nedvěd), 62. Bartovič


    BK Mladá Boleslav: Hübl (Valent) - Žabka, Hay, Chaloupka, Rýgl, Čutta, Beňovič, Koma, Drábek - Balaštík, Výborný, Mikulík, Tomas, Podkonický, Hrdel, Demel, Lenc, Goertzen, Jiránek, Vrbata, Svačina
    Bílí Tygři Liberec: Pinc (Vošvrda) - Výtisk, Trončinský, Štich, Vantuch, Ulrych, Moravec, Čakajík, Holub - Bartovič, Nedvěd, Dušek, Kudrna, Bulíř, Urban, Krejčí, Bortňák, Špaček, Kica, Víšek, Vak

    Rozhodca: Kalivoda, Fraňo - Blümel, Barvíř