Kladno – Litvínov 5:0 (kon.)
koniec
Rytíři Kladno
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
HC VERVA Litvínov
cz Štvrtok 29.12.2011, 17:30 • Městský zimní stadion, Kladno • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    55:10
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A fanoušci Kladna se dočkali i vyvolávaného "bůra". Lukáč zavezl do pásma a našel Valského, jehož střela šla vedle branky, ale od mantinelu se odrazila zpět před branku, odkud zavěsil pod břevno MARTIN LÁTAL. Asistence: Jakub Valský, Michal Lukáč.
     
    35:10
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A ve vlastním oslabení dává Kladno další branku. Jiří Bicek a Jason Lepine využili chyby litvínovských hráčů a dostali se do přečíslení. Bicek nechal upadnout beka, rychlou stahovačkou se ho zbavil a mířil mezi betony. Franěk zasáhl, ale puk neudržel a JASON LEPINE si tak v klidu připsal svou první branku v kladenském dresu. Asistence: Jiří Bicek.
     
    31:05
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Teď pouští Volke poměrně lacinou branku. Kalla ve středním pásmu nahrál rozjetému MICHALU DRAGOUNOVI, jehož bekhend propadl litvínovskému brankáři na přední tyči. Asistence: Jaroslav Kalla, Marek Hovorka.
     
    25:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak asi jsem to zakřikl. Lepine na modré naznačil střelu, dva hráči do ní padali. Kanadský bek je přehodil a našel přesně Melku, který vyšperkoval akci přihrávkou na JANA EBERLEHO, který mířil do prázdné branky. Asistence: Antonín Melka, Jason Lepine.
     
    14:49
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovku, ale stihli to až v početní výhodě o jednoho hráče. Majeský na modré posunul na Kallu, který dlouho přemýšlel, kterého spoluhráče si vybere, poté nahrál ke druhé tyčce na PAVLA PATERU, který zametl puk do prázdné branky. Asistence: Jaroslav Kalla, Ivan Majeský.

    Michal Sobotka

    Góly a asistencie: 15. Patera (Kalla, Majeský), 26. Eberle (Melka, Lepine), 32. Dragoun (Kalla, Hovorka), 36. Lepine (Bicek), 56. Látal (Valský, Lukáč)


    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) - Majeský, Drtina, Toman, Procházka, Piskáček, Posmyk, Lepine - Bicek, Patera, Kuchler - Hovorka, Dragoun, Kalla - Valský, Lukáč, Látal - Eberle, Knotek, Kafka - Melka.
    HC VERVA Litvínov: Volke (Franěk) - Stříteský, Kubát, Jareš, Černošek, Kousalík, Pojkar, Skuhrovec, Brejčák - Kubinčák, Hübl, Hanzl - Majdan, Černý, Trávníček - Frolík, Hujsa, Jenáček - Gerhát, Smolka, Bojer.

    Rozhodca: Hodek, Homola - Kajínek, Podrazil

    Diváci: 2650