Mladá Boleslav – Liberec 0:1 (kon.) | Pardubice – Sparta Praha 2:6 (kon.) | K. Vary – Kladno 4:1 (kon.)
Slavia – Litvínov 3:4 (kon.)
koniec
HC Energie Karlovy Vary
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
Rytíři Kladno
cz Utorok 27.09.2011, 18:00 • KV Arena (Karlovy Vary - Tuhnice) • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    49:25
    Kladno právě vstřelilo branku!

    Přesilovku 5 na 3 využil po 14 sekundách JAROSLAV KALLA. Střelu Skrbka tečoval mezi Mensatorovy betony. Asistence: Pavel Skrbek, Tomáš Knotek.
     
    43:53
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Využitá výhoda domácího týmu. Kumstát vezl puk po levé straně, bekhendem vystřelil a ležící puk i s Cháberou dostal za čáru dojíždivší MAREK MELENOVSKÝ. Asistence: Petr Kumstát, Lukáš Pech
     
    29:10
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Skladaný nahrál na volej Bombicovi, který vystřelil. Střelu Chábera pouze vyrazil na MARKA MELENOVSKÉHO, který byl zády k bráně. Stihl se však otočit a rozjásat potřetí v tomto zápase tribuny. Asistence: František Bombic, František Skladaný.
     
    17:52
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Pech měl velkou šanci s Kumstátem a dorážejícím Košťálem, z které ale branka nepadla. Puk se po této akci dostal z rohu až na modrou čáru, odkud DAVID NOSEK parádní střelou z voleje vymetl pavučinky v kladenské brance. Asistence: Lukáš Pech, Petr Kumstát.
     
    4:16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Kumstát ujel po levé straně a po střele na Cháberu zůstal puk nedotčený stát před brankovištěm a LUKÁŠ PECH měl snadnou práci. Asistence: Petr Kumstát.

    Vladimír Koča

    Góly a asistencie: 5. Pech (Kumstát), 18. Nosek (Pech, Kumstát), 30. Melenovský (Bombic, Skladaný), 44. Melenovský (Kumstát, Pech) - 50. Kalla (Skrbek, Knotek)


    HC Energie Karlovy Vary: Mensator (Benda) - Gründling, Bombic, Nosek, Gřegořek, Gulaši, Prošek, Přindiš, Rohan M. - Melenovský, Kuběna, Skladaný, Klíma, Zaťovič, Pech, Vachovec, Košťál (C), Dej, Kumstát, Bartánus, Zucker.
    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) - Toman, Skrbek, Drtina, Lepine, Piskáček, Růžička, Kameš - Patera (C), Bicek, Lukáč, Kalla, Kuchler, Hovorka, Hořava, Dragoun, Kafka, Valský, Bílek, Knotek.

    Rozhodca: Blecha, Mikula, Jindra, Lhotský

    Diváci: 2457