Trenčín – Moldava 6:1 (kon.) | Púchov – Petržalka 1:0 (kon.) | Lučenec – Senec 0:2 (kon.)
Dolný Kubín – Šaľa 1:1 (kon.) | Michalovce – L. Mikuláš 3:0 (kon.)
koniec
AS Trenčín
6:1 (4:0)
FK Bodva Moldava nad Bodvou
Sobota 16.04.2011, 16:00MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    90.
    Bodva dala gól!
    KOSTOLÁNI s istotou premieňa penaltu, presnou strelou k pravej žrdke.
     
    83.
    Trenčín dal gól!
    Nádherná akcia reprezentanta Trinidadu a Tobaga, stredom ihriska sa zbavil trojice hosťujúcich hráčov a s absolútnou istotou nohy obstrelil pravačkou Nováka spoza 16ky, premiérový gól tohto afričana v drse AS.
     
    61.
    Trenčín dal gól!
    Pekná kombinácia, toľkokrát nacvičovaná v prvom polčase dotiahnutá do konca, Štefánik po ľavej strane do 16ky, spätná prihrávka na 10m od brány k SALINASOVI, ktorý z prvej nekompromisne prestrelil Nováka v bráne po piaty krát.
     
    27.
    Trenčín dal gól!
    Rozobratá obrana hostí, domáci tlakom na loptu pri rozohrávke donútili hostí k ďalšej strate pred 16kou, Depetris priťukol na ľavú stranu k Holúbekovi, ten zasekávačkou oklamal obrancu, tesne pred 16ku vrátil DEPETRISOVI, ktorý sa kľučkou zbavil protihráča, po troch krok vošiel do pokutového územia a ľavačkou k opačnej žrdke dovŕšil svoj dnešný hetrik.
     
    17.
    Trenčín dal gól!
    Vzápätí ďalší roh, tentokrát z opačnej strany zahratý do 16ky na opačnú žrdku, k lopte sa dostal Kleščík, nízky center na hranicu 5ky k úplne osamotenému DEPETRISOVI, ten znížil ťažisko do podrepu a do tretice hlavou dávaďalší gól. Deštrukcia hosťujúceho tímu po 17.minútach zápasu.
     
    13.
    Trenčín dal gól!
    Domáci v rýchlom protiútoku po ľavej strane získali rohový kop, ten rozohratý po zemi dozadu na vinkel 16ky, na Vallov center na vzdialenú žrdku si najlepšie vyskočil domáci kapitán ŠEVELA a hlavou do opačného rohu prekonáva Nováka po druhý krát v zapase.
     
    11.
    Trenčín dal gól!
    Rýchla, krásna samostatná akcia Salinasa po pravej strane, obhodil si súpera po lajne, naznačil center, zasekol, center na 5ku presne na hlavu DEPETRISA, ktorý otvára skóre.

    Rasťo Ušiak

    Góly: 11. Depetris, 13. Ševela, 17. Depetris, 27. Depetris, 61. Salinas, 83. Peltier - 90. Kostoláni

    Karty:   30. Depetris (AST), 31. Tskaroziya (AST) - 29. Kostoláni (BMO), 53. Majný (BMO)


    AS Trenčín: Volešák - Ševela, Valla, Baez, Salinas, Depetris, Holúbek, Mazan, Kleščík, Godál, Štefánik
    FK Bodva Moldava nad Bodvou: Novák - Majný, Liman, Hanták, Vlček, Timkovič, Kováč, Pacanda, Lauko, Tskaroziya, Kostoláni

    Rozhodca: Kružliak, Tomčík - Benedikovič

    Diváci: 1.113