Senica – Trnava 4:0 (kon.) | Žilina – Zlaté Moravce 1:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Košice 4:0 (kon.)
B. Bystrica – Dunajská Streda 2:0 (kon.) | Ružomberok – Prešov 0:1 (kon.) | Nitra – Dubnica 1:1 (kon.)
koniec
FC Nitra
1:1 (0:1)
FK Dubnica
Sobota 19.03.2011, 17:30Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    Koniec zápasu. (19:19:58)
     
    90+
    Nadstavovať sa budú ešte 3 minúty.
     
    89
    Obrovská šanca domácich na nečakaný obrat skóre, keď Roman Sloboda z dobrej príležitosti vystrelil smerom na bránu, jeho pokus zastavila horná konštrukcia dubnickej brány!
     
    87
    Nitra dala gól!
    Gól domácich prichádza ako blesk z čistého neba, keď sa z rýchlej akcie presadil po nedôraznej hre hostí pred bránou RÓBERT RÁK, ktorý vyrovnáva na 1:1.
     
    85
    Zápas sa nám pomaly ale isto blíži ku svojmu koncu, hostia držia loptu ďaleko od svojej brány, Nitra stále bezzubá.
     
    83
    Ďalšia pekná príležitosť hosťujúceho tímu, Kuzma však po sťahovačke už nedokázal presnejšie zakončiť, loptu navyše zblokoval jeden z hráčov Nitry a nasledovať bude rohový kop.
     
    81
    Šanca hosťujúceho tímu, Hroššo však stihol zareagovať na pokus Tomáša Zápotoku, ktorý zoči-voči brankárovi Nitry neuspel.
     
    79
    Nitra stále skúša šťastie, nedarí sa im však prebojovať až pred Kováča a ohroziť ho tak z bezprostrednej blízkosti.
     
    77
    Nitre sa nedá uprieť snaha v dnešnom stretnutí však ťahajú za kratší koniec a už nečakám, že sa domácim futbalistom podarí streliť vytúžený gól, ktorý by znamenal aspoň 1 bod z dnešného stretnutia.
     
    75
    Hra je momentálne prerušená, na hracej ploche leží jeden z hráčov Dubnice, vyzerá to na zranenie.
     
    73
    Zmätok pred 16tkou hostí, lopta však po niekoľkých odrazoch nabrala opačný smer ako si predstavovali domáci hráči, Kováč tak opäť nemusel zasahovať.
     
    72
    Necelých 20 minút ostáva do konca riadneho hracieho času, Nitra ak chce v dnešnom zápase ešte aspoň bod tak by mala zapnúť na vyšší prevodový stupeň, najlepšie aj o tri stupne.
     
    70
    Domáci tím sa stále márne pokúša niečo vymyslieť s loptou, ich akcie sú predvídateľné a bezzubé, Dubnica kontroluje stretnutie a drámu dnes zrejme nedopustí.
     
    68
    Dubnica mohla rozhodnúť už definitívne dnešné stretnutie, vynikajúci Hroššo však fantastickým zákrokom zmaril dve gólové šance svojho súpera, Nitra sa momentálne snaží prejsť cez stredné pásmo no pozorná obrana Dubnice hraje na 100%.
     
    66
    Obrovská príležitosť hosťujúceho tímu, keď na poslednú chvíľu na 2x zachraňoval vynikajúcim zákrokom Hroššo, Zápotoka ani Kuzma však svoje vyložené šance nepremenili!
     
    65
    Striedanie na strane hostí - odchádza Andrej Porázik, ktorého strieda čerstvý Srdan Grabež.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 950 platiacich divákov.
     
    62
    V druhom polčase je to stále bez chuti na jednej aj druhej strane, obidve mužstvá ako keby už nevládali, vedenie však drží Dubnica a hrať musia práve domáci futbalisti.
     
    60
    Hra mierne ustála, lopta sa pohybuje väčšinou v strednej časti hracej plochy, posledné minúty sme nevideli šancu pred jednou či druhou bránou.
     
    58
    Dubnica si stále drží jedno gólové vedenie vo svojej moci, hostia veľmi nenechávajú svojho dnešného súpera preniknúť pred Kováča, ak Dubnica udrží vedenie v zápase tak sa po prehre Košíc 0:4 na tráve bratislavského Slovana dotiahnu hostia na úroveň bodov hráčov z metropoly východu.
     
    56
    Hroššova chyba, po zlom výkope sa dostal k lopte jeden z hráčov Dubnice, ten však nakoniec nedokázal ideálne zakončiť a Hroššo nakoniec svoju chybu napravil a loptu zachytil do svojho náručia.
     
    55
    Tempo zápasu v druhom polčase zatiaľ nie je na tej úrovni z prvej časti stretnutia, mierne aktívnejší sú domáci futbalisti no v koncovke je to stále veľmi bezzubé.
     
    53
    Kolár po pravej strane prešiel s loptou bližšie k bráne svojho súpera, hráč domáceho tímu sa snažil centrovanou prihrávkou nájsť pred bránou svojho spoluhráča no lopta nakoniec skončila na kopačke jedného z hráčov Dubnice.
     
    52
    Nitra momentálne drží loptu vo svojej moci, z domácej strane je to až príliš statické, obrana hosťujúceho tímu momentálne drží útočný val Nitranov z dosahu Kováča.
     
    Prepáčte výpadok internetového spojenia.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45
    V závere prv=ho polčasu náznak Šance Róberta Ráka, ten však nebol rýchlejší ako pozorný Kováč, domáci hráč bol navyše aj v ofsajde takže gól by aj tak neplatil.
     
    44
    Prvý polčas sa nám pomaly ale isto chystá ku koncu, hostia dokázali streliť potrebný úvodný gól, čím sa môžu v tabuľke dotiahnuť na predposledné Košice.
     
    42
    Dubnica teraz zmenila stratégiu, zahrali to na krátko no ani teraz sa lopta nedostala do pred bránu kde by mohlo vzniknúť väčšie ohrozenie Hroššovej brány.
     
    41
    Ani tento druhý pokus po rohovom kope nedopadol najlepšie pre futbalistov Dubnice, lopta už už smerovala ďalej od brány až kým sa nedostala na kopačky splašeného Zelenického, hostia tak budú zahrávať po krátkom časovom úseku aj tretí rohový kop.
     
    40
    Druhý rohový kop Dubnice, k rohovej zastávke odchádza Tomáš Polách.
     
    40
    Nitra momentálne vyvíja väčšiu aktivitu na hracej plochy, hasiť požiar v čase, keď horí najsilnejšie nie je však najjednoduchšie.
     
    38
    Nitra sa vlastnou chybou teraz pripravila o remízové skóre, domáci až príliš laxne nechali svojho súpera pred vlastnou bránou čo využil prvý strelec v dnešnom stretnutí Tomáš Polách.
     
    36
    Dubnica dala gól!
    Domáci futbalisti momentálne zaspali pred vlastnou bránou čo využil najprv prvou strelou na bránu Ižvolt, tento pokus však dokázal Hroššo vyraziť pred seba kde však stál pripravený POLÁCH, ktorý prudkým pokusom rozvlnil sieť za chrbtom nitrianskeho brankára.
     
    35
    Pár svetlých momentov na strane hosťujúceho tímu, ani jeden strelecký pokus sa však nedal nazvať ako dobrým pokusom, lopta tak opäť končí len na kopačkách domácich futbalistov.
     
    34
    Opäť sa dostával k slovu pred bránou Porázik, ani tento jeho center však nemal potrebnú razanciu a bez väčších problémov sa ho "ujal" ako strateného syna pozorný Hroššo.
     
    33
    Šanca hosťujúceho tímu teraz prišla ako blesk z čistého neba, pred bránou sa snažil niečo vymyslieť Porázik s Poláchom, bezmocnosť útočníkov jedného či druhého mužstva však dnes dáva vydýchnuť brankárom.
     
    31
    Hodúrov pokus z priameho kopu skončil len v náručí hosťujúceho brankára, ten mal voľný výhľad a táto lopta mu nemohla urobiť väčšie problémy.
     
    30
    Tempo zápasu mierne ustálo, hráči hrajú momentálne len bago v strede hracej plochy, obidve mužstvá už ako keby sa tešili na čaj v šatniach počas prestávky.
     
    28
    Pár minút sme už nevideli na hracej plochy lepšiu kombináciu alebo strelu na bránu, zápas po dvoch šanciach domáceho tímu mierne ustál a hrá sa väčšinou v strede ihriska.
     
    26
    Opäť musím podotknúť, že sa nehrá najhorší futbal, akcií na jednej či druhej strane je dosť, zápasu však chýba okrem lepšej atmosféry aj väčší pokoj na kopačkách hráčov.
     
    24
    Krátko po rohovom kope musel Kováč opäť zasahovať, lopta sa veľmi nebezpečne pohybovala pred bránkovou čiarou, akcia domácich už vyhasla a lopta je momentálne pri stredovej čiare.
     
    23
    Najväčšia šanca tohto zápasu ostala nepremenná, keď sa po presnej prihrávke dostal pred bránu Róbert Rák, ten však tesne pred bránou nedokázal prestreliť vynikajúceho Kováča, ktorému teraz môžu jeho spoluhráči ruky, nohy bozkávať.
     
    22
    Gól ani v 22. minúte na tráve nitrianskeho štadióne stále nepadol, nehrá sa však najhorší futbal len momentálne viazne koncovka na jednej aj druhej strane.
     
    20
    Opäť náznak šance domáceho mužstva, Kašpřák začal svoju akciu sľubne, po pár sekundách sa mu však lopta zamotala medzi nohy a jeho prihrávka už nenašla rozbehnutého Ráka pred bránou.
     
    19
    Šanca domácich, po ľavej strane ušiel pred bránu Matúš Mikuš, obrana Dubnice ho však vytlačila z ideálneho streleckého uhla a ten po svojej prihrávke nenašiel pred bránou pripraveného Ráka.
     
    18
    Nebezpečná situácia pred bránou hostí, po priamom kope sa lopta dostala veľmi blízko brankára hosťujúceho tímu, ten si však mohol oddýchnuť, keď po hlavičkovom pokuse nakoniec lopta letela vedľa pravej tyče svojej brány.
     
    16
    Opäť svetlý moment na strane hosťujúceho tímu, Dubnica nebezpečne kombinuje pred domácou bránou, Hroššo sa však väčšinou môže spoľahnúť na svoju obranu a neschopnosť útočníkov hostí.
     
    15
    Obrovská šanca hostí, keď si Porázik vymenil loptu pred bránou s Poláchom, druhý menovaný však zoči-voči Hroššovi neuspel, ten si svoju strelu určite predstavoval inak a tak sa naďalej skóre v Nitre nemení.
     
    13
    Hrá sa v relatívne dobrom tempe, obidve mužstvá už mali možnosť ohroziť brankára svojho súpera, no ani jedna príležitosť nakoniec neprešla za chrbát Hrošša ani Kováča.
     
    12
    Ďalšia črtajúca príležitosť domácich, ani tento pokus Nitranov však nemal "oči" a lopta opäť neprešla tam kde mala, hra sa tak presúva na opačnú stranu trávnika.
     
    11
    Veľká príležitosť aj na opačnej strane, po presnej prihrávke sa k lopte dostal Martin Tóth, ten si však vo svojej individuálnej akcii nepočínal najlepšie, lopta mu odskočila od nohy a tesne pred bránou už hráč domáceho mužstva už nedokázal zakončiť.
     
    10
    Kolár sa po pravej strane pokúsil individuálnou akciou presunúť pred bránu, tam si ho však "podal" jeden z obrancov Dubnice, ktorý dobrou defenzívnou hrou odstavil útočiaceho hráča a poslal loptu do bezpečia ďalej od vlastnej brány.
     
    9
    Hostia z Dubnice teraz poriadne podkúrili pred bránou Nitry, aj teraz skúsil šťastie pred Hroššom Zápotoka, ten to však nemal na dobrú nohu a aj uhol bol dosť obmedzujúci, nakoniec z toho bola len nepresná strela, ktorá skončila mimo hracej plochy.
     
    8
    Obrovská príležitosť hosťujúceho tímu, keď sa lopta po dvoch presných prihrávkach nakoniec dostala na kopačku Polácha, ktorý však pred bránou trafil svojho spoluhráča od ktorého sa lopta odrazila tesne vedľa domácej brány!
     
    7
    Nepodarená kombinácia hostí, loptu tak opäť získavajú domáci futbalisti, ktorí sa môžu spokojne presunúť na útočnú stranu hracej plochy.
     
    6
    Moje slová už nie sú aktuálne, po nedôraznej hre obrany domácich musel Hroššo zasahovať, lopta však nemala potrebnú silu ani smer aby prekvapila tohto brankára tímu z Nitry.
     
    6
    Dubnica je momentálne dlhšie pri lopte, pozorná obrana domáceho mužstva však zatiaľ funguje na 100% a Hroššo si ešte loptu nemusel poťažkať.
     
    5
    Hra sa často presúva z jednej strany na druhú, lopta však nie a nie prejsť cez magickú hranicu 16tich metrov od jedného či druhého brankára a tak o vážnejšej šanci zatiaľ nemôžeme rozprávať.
     
    4
    Nitra je opäť pri lopte, zatiaľ však zverenci domáceho trénera nevymysleli okrem strely z väčšej vzdialenosti prakticky nič iné a stretnutie sa odohráva väčšinou pri stredovej čiare.
     
    3
    Prvá strela, ktorá by sa dala označiť ako mierne nebezpečná, jeden z domácich futbalistov však svojou delovkou len prestrelil bránu svojho súpera.
     
    3
    Dubnica už nakoniec stratila loptu, tú si momentálne pripravuje domáci brankár, ktorý bude odkopávať od svojej brány.
     
    2
    Náznak šance aj na opačnej strane, ani hostia sa však s loptou na čele s Porázikom nevedia dostať za obranu domáceho mužstva, hra sa presúva opäť len do strednej časti hracej plochy.
     
    1
    Náznak šance domáceho mužstva, keď sa Zelenický s Kolárom pokúšali prejsť pozornou obranou mužstva Dubnica, lopta sa však nakoniec nedostala až pred Kováča, ktorý nemusel zasahovať.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Obidve mužstvá na čele s rozhodcovskou trojicou dnešného stretnutia už prichádzajú na hraciu plochu.
     
    V pozícii rozhodcov stretnutie povedie trojica: Pavlík - Brendza, Kubačka
     
    Dubničanom budú pre zdravotné problémy chýbať Varga a Igaz.
     
    Hostia z Dubnice si idú do Nitry napraviť chuť po prehre v Banskej Bystrici. Tá bola ich prvou v jarnej časti, domáci v nedávnom kole naopak prvýkrát na jar vyhrali.
     
    Nitre bude pre zranenie chýbať Igor Kotora, otázny bol aj štart obrancu Michala Áča, ktorého trápila choroba.
     
    V prvom vzájomnom zápase vyhrali Nitrania na domácom trávniku 3:2, v odvete na Považí sa zrodila remíza 1:1.
     
    Domáci hráči, podobne ako pred utorňajším zápasom s Prešovom, strávili predošlý deň a noc na krátkom minisústredení v neďalekom Poľnom Kesove. Tento rituál sa im pred nedávnym zápasom osvedčil, a tak hotel Thermal navštívili aj tentoraz.
     
    Úvodné zostavy:

    FC Nitra: Hroššo - Tóth, Harbuľák, Kolár, Mikuš, hodúr, Zelenický, Simončič, Kaspřák, Glenda, Rák.

    MFK Dubnica nad Váhom: Kováč - Vavrík, Porázik, Šulek, J. Zápotoka, Ižvolt, M. Kuzma, Polách, Bruško, Novek a Trousil.

    Rozhodcovia: Pavlík - Brendza, Kubačka.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:30.

    Martin Hrotek


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Nitra. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Dubnica. Viac informácií tu.

    Góly: 87. Rák - 36. Polách


    FC Nitra: Hroššo - Tóth, Harbuľák, Kolár, Mikuš, hodúr, Zelenický, Simončič, Kaspřák, Glenda, Rák.
    FK Dubnica: Kováč - Vavrík, Porázik, Šulek, J. Zápotoka, Ižvolt, M. Kuzma, Polách, Bruško, Novek a Trousil.

    Rozhodca: Pavlík - Brendza, Kubačka