Slovácko – Jablonec 1:1 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:0 (kon.) | Sparta Praha – Brno 2:0 (kon.)
koniec
FC Slovan Liberec
4:0 (2:0)
FK Mladá Boleslav
cz Sobota 19.03.2011, 16:00 • Stadion u Nisy • Gambrinus liga
     
    89
    Liberec právě vstřelil branku!
    4:0. Hosté už to hodně otevřeli a domácí po dalším brejku se štěstím udeřili. LUKÁŠ VÁCHA sice nepřesně přihrál na Štajnera, míč se k němu ale rychle vrátil a střela domácího záložníka zaplula za tyč.
     
    57
    Liberec právě vstřelil branku!
    3:0. Hosté tlačili, až příliš ale otevřeli hru. Domácí udeřili po rychlém brejku, který předvedl Braznaník, předal míč na JANA NEZMARA, a ten sám před Millerem uspěl střelou do horního rohu brány.
     
    30
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je to 2:0. Domácí se po Šírlově standardce rychle dostali k míči, Štajner předvedl pěkný průnik, předal míč na MICHALA BREZNANÍKA a jeho střela končí v horním rohu brány. Miller si nepohlídal přední tyč, na kterou slovenský záložník zamíři.
     
    18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hostující obrana teď hodně zaspala a domácí dávají první gól jara. Postaral se o něj BOŘEK DOČKAL, kterého uvolnil Nezmara a domácí záložník sám před Millerem uspěl přízemní střelou.

    Ondřej Flanderka

    Góly: 18. Dočkal, 30. Breznaník, 57. Nezmar, 89. Vácha

    Karty:   41. Gecov (LIB), 61. Gebre Selassie (LIB) - 58. Procházka (MBL), 75. Šírl (MBL), 80. Řezníček (MBL)   73. Gecov (LIB)


    FC Slovan Liberec: Bičík – Gebre Selassie, Dejmek, Kelič, Fleišman – Dočkal (86. Holeňák), Štajner, Gecov, Vácha, Breznaník (89. Sivrič) – Nezmar (70. Hadaščok).


    FK Mladá Boleslav: Miller – Kůdela, Johana, Rolko, Šírl – Kalina (64. Kysela), Mendy, Procházka, Dimoustos (53. Táborský) – Kulič, Chramosta (53. Řezníček).

    Rozhodca: Mikel - Chytil, Gallo.

    Diváci: 4250