WTA Rím (Antuka)
2:1
6:4
6:74
6:2
Také poslední Češka v Římě dohrála. Karolína Muchová svedla s Paulou Badosaovou dramatickou bitvu, ale nakonec padla po setech 4:6, 7:6, 2:6.

První sadu začala Muchová dobře. Vedla 4:2, pak ale nedokázala čelit lepšícímu se výkonu Badosaové, jenž uhrála čtyři gemy v řadě. Ve druhém setu to byla pořádná přetahovaná, v níž si obě hráčky často braly servisy. Nakonec se došlo až do tiebreaku, v němž si vedla lépe česká tenistka. Rozhodující dějství už však patřilo Španělce. Ta Muchovou hned v úvodním gemu brejkla a sama si už své podání celou dobu držela. Později Češce sebrala servis ještě jednou.
WTA Paříž (Antuka)
1:2
1:6
6:2
4:6
Úvodní kolo antukového podniku WTA 125 v Paříži nabídlo hodně dramatické utkání. Linda Nosková (54.) v něm z pozice velké papírové favoritky nakonec po hodině a 38 minutách udolala domácí lucky loserku Elsu Jacquemotovou (174.), a to po setech 6:1, 2:6 a 6:4. Nosková se v prvním dějství prezentovala naprosto strojovým výkonem a sázela jeden vítězný úder za druhým. Ve druhém setu ale pro změnu začala zničehonic ve velkém chybovat. Zhoršený výkon si přenesla rovněž do první poloviny třetího setu, v němž po dvou ztracených servisech prohrávala už 1:4 a trápila se kromě úderů i v pohybu. Jenže osmnáctiletá Češka duel nezabalila a sérií pěti získaných gemů v řadě se postarala o fantastický obrat. V osmifinále si tak bude moci zahrát s Kanaďankou Katherine Sebovovou.
Challenger Tunis (Antuka)
2:0
6:4
6:2
Jakub Menšík porazil v prvním kole challengeru v Tunisu zkušenějšího francouzského hráče Laurenta Lokoliho jednoznačně 6:4 a 6:2. Zápas trval něco málo přes hodinu a český hráč byl po většinu průběhu výrazně lepším tenistou.

Ve druhém kole se Menšík střetne s Nicholasem Davidem Ionelem z Rumunska, který v prvním kole zdolal Itala Mattia Bellicciho 7:6 a 6:2.

Děkujeme za pozornost, přejeme hezký zbytek dne.