ATP Gstaad (Antuka)
2:0
6:3
6:4
Překvapení se nekoná! Jiří Lehečka ani jednou neprorazil servis Caspera Ruuda a v Gstaadu končí v osmifinále. Světová pětka prohrála za celý zápas při svém prvním podání jen tři fiftýny a nabídla pět brejkbolů, přičemž všechny v úvodním gamu. To Lehečka čelil hned patnácti brejkbolům. Ačkoliv jeho výkon nebyl vůbec špatný, tak Ruud víceméně kontroloval průběh duelu. Obhájce titulu si zahraje zítra se Španělem Munarem.
Challenger Nur-Sultan (Tvrdý povrch)
1:2
4:6
6:3
3:6
David Poljak (412.) ve svém premiérovém letošním challengerovém osmifinále neuspěl. Favorizovaného Jevgenije Donského (301.) z Ruska dostal na tvrdém povrchu v Nur-Sultanu do tří setů, nakonec ale po více než dvou hodinách prohrál s turnajovou sedmičkou 4:6, 6:3 a 3:6. O výsledku úvodní sady rozhodl jediný brejk. Ve druhém setu si Poljak vypracoval náskok 3:0. Donskoj ho třemi gemy v řadě vymazal, jenže další hry patřily opět rodáku z Ostravy, jenž si vynutil rozhodující dějství. Do něj vstoupil na příjmu brejkem čistou hrou, na servisu ho ale Poljak navzdory vedení 40:15 nepotvrdil. V šestém gemu pak šestadvacetiletý Čech přišel o podání znovu. Odpoledne si Poljak po boku krajana Andrewa Paulsona zahraje ještě čtvrtfinále čtyřhry.
WTA Hamburk (Antuka)
0:2
1:6
3:6
To je z tohoto utkání vše, já Vám přeji hezký den a u dalších přenosů se budu těšit na shledanou.
2:0
6:3
6:1
Po Barboře Krejčíkové skončil antukový turnaj WTA 250 v Hamburku ve čtvrtfinále také pro Kateřinu Siniakovou (96.). Přemožitelka nasazené dvojky Kasatkinové držela s rozjetou Bernardou Peraovou (81.) krok jen v úvodu zápasu. Postupně začala diktovat tempo hry strojově hrající Američanka, jež si agresivní hrou došla za hodinu a 11 minut pro suverénní vítězství 6:3 a 6:1. Rodačka z chorvatského Zadaru zaznamenala po nedávném vítězném tažení v Budapešti už desátý triumf v řadě, a to bez ztráty jediného setu. Siniakovou Peraová porazila na pátý pokus vůbec poprvé. Její semifinálovou soupeřkou bude ve druhém největším městě Německa Belgičanka Zanevská.