2:0
6:1
6:3
Poľsko má určite novú hrdinku a Iga Šwiateková sa raduje z druhého grandslamu v kariére, keď po dvoch rokoch opäť uspela na parížskej antuke. Jej súčasná forma je proste neuveriteľná a jej súperky sa zdajú byť už pred zápasom porazené. Presne tak vyzerala aj Cori Gauffová, ktorej určite chýbajú skúsenosti z podobne veľkých zápasov, čo určite využila Šwiateková. Jedinú malú nádej mala Gauffová na začiatku druhého setu, keď vyhrávala 2:0, lenže Šwiateková verila svojmu tenisu, ktorý je momentálne zďaleka najlepší na ženskom okruhu a bez problémov otočila aj priebeh druhého setu. Veľká radosť u našich susedov v Poľsku, ktorí určite budú dlho oslavovať ďalší grandslamový triumf tenistky, ktorá môže v budúcnosti dosiahnuť ešte veľa podobných úspechov a prekonať množstvo rekordov. Gauffová by tiež nemala byť smutná, pretože svetlú kariéru má pred sebou a raz dokráča k víťazstvu na grandslame, ak bude podávať podobné výkony ako na tomto turnaji. Ja vám ďakujem za pozornosť a nezabudnite zajtra spoločne s nami sledovať aj finále mužskej dvojhry na Roland Garros 2022!
1:2
7:64
6:75
3:6
On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost.
0:2
2:6
2:6
Vítězem letošního ročníku prostějovského UniCredit Czech Open se stal Vít Kopřiva (168.). Čtyřiadvacetiletý Čech v největším kariérním finále přehrál o pět let mladšího krajana Dalibora Svrčinu (203.) dvakrát 6:2 a po pěti triumfech na nižším okruhu ITF slaví zisk premiérového challengerového titulu. Do utkání nevstoupil rodák z Bílovce dobře, když rychle prohrával 0:2 a následně čelil hned čtyřem brejkbolům. Ty ovšem odvrátil a nadechl se ke šňůře sedmi získaných her v řadě. Zkraje druhé sady bylo utkání kvůli kolapsu jedné se sběraček zhruba na dvacet minut přerušeno. Svrčina po pauze přerušil soupeřovu sérii, od stavu 2:2 už ale bodoval opět pouze Kopřiva.
0:2
3:6
3:6
Z tohoto přenosu je to vše. U odpolední juniorské čtyřhry se těším na počtenou.
WTA Makarska (Antuka)
0:2
2:6
1:6
Linda Nosková se do finále Makarska Open nepodívá. V semifinále totiž byla nad její síly Jule Niemeierová, která za celé utkání prohrála jen tři gemy. Němka tak potvrdila roli žebříčkově výše postavené hráčky. Po celý zápas si udržovala solidní herní standard, navíc se mohla opřít o servis. To je z mé strany vše. Přeji krásný zbytek sobotního večera!
2:0
6:3
6:3
Z tohoto přenosu je to vše, díky za pozornost.