Röiselandová
koniec udalosti
Celkové poradie
1. Marte Olsbu Röiselandová (NOR) 34:46.9
2 Elvira Öbergová (SWE) +1:36.5
3. Tiril Eckhoffová (NOR) +1:48,7
...
10. Paulina Fialková (SVK) +2:38.8
28. Markéta Davidová (CZE) +4:02.9
34. Lucie Charvátová (CZE) +4:56.3
35 Jessica Jislová (CZE) +5:07.6
36. Ivona Fialková (SVK) +5:19.4
Víťaz: Quentin Fillon Maillet
koniec udalosti
Je za nami nádherný pretek s množstvom emócii, v ktorom triumfoval po priam neuveriteľnom streleckom výkone Francúz Quentin Fillon Maillet. Prvý štartujúci, víťaz zo šprintu, Johannes Thingnes Boe skončil sklamaný po odpálenej tretej streľbe s tromi chybami až na 5. mieste. Striebro berie starši brat práve spomínaného Johannesa Thingnesa Boea, Tarjei Boe a bronz za olympijských športovcov z Ruska získal Eduard Latypov. Od klávesnice vám ešte pekný deň želá Adam Pančák.
Vítěz: M. Odermatt (SUI)
koniec udalosti
Druhé kolo startuje v 6:40 SEČ. I z něj vám přineseme podrobný online přenos, k jehož sledování jste srdečně zváni.
Vítěz: M. Odermatt (SUI)
koniec udalosti
Marco Odermatt potvrdil roli největšího favorita a opanoval olympijský závod obřího slalomu. Premiérový úspěch pod pěti kruhy se však nerodil vůbec lehce. Švýcar měl po prvním kole náskok pouhých čtyř setin na Breinnsteinera, ale paradoxně to byl nakonec až po prvním kole osmý Žan Kranjec, s kterým Odermatt ve finále sváděl největší souboj. Ze svého náskoku ztrácel, ale v závěru udržel dobrou rychlost a zvítězil o 19 setin.

Bronzovou medaili vybojoval Mathieu Faivre, jenž si ve druhém kole neodpustil dvě větší zaváhání, jež ho stály cenné desetiny, ale i odstup vteřiny a patnácti setin na vítěze stačil na cenný kov, protože nejbližší konkurenti jako Brennsteiner, Kristoffersen, de Aliprandini, Favrot nebo Feller buď udělali ještě větší chybu, nebo druhé kolo vůbec nedokončili.

Speciální pochvalu zaslouží za svůj výkon Andořan Joan Verdu. Ten už v prvním kole šokoval 13. nejrychlejším časem, načež v tom druhém předvedl ještě lepší jízdu a výsledkem byl posun do elitní desítky na 9. pozici.

Mezi nejlepší třicítku se vešli bratři Žampové a Kryštof Krýzl. Adam s Andreasem se zařadili za sebe na 15., resp. 16. místo, český reprezentant v součtu obou kol skončil na solidní 19. příčce.
Vítěz: Norsko
koniec udalosti
Z tohoto přenosu je to vše, díky za pozornost.
Vítěz: E. Jacksonová (USA)
koniec udalosti
Z tohoto přenosu je to vše, díky za pozornost.
Vítěz: S. Liu (HUN)
koniec udalosti
Maďarsko slaví svou historicky první individuální zlatou medaili ze zimních olympijských her! Syn čínského otce a maďarské matky Shaoang Liu stylem start – cíl ovládl finále prestižního závodu na 500 metrů a udržel za zády stříbrného Ivlijeva, který je rovněž velmi spokojený. Pro bronz si pak dojel Steven Dubois z Kanady.
Vítěz: Nizozemsko
koniec udalosti
Nizozemky tak dnešním triumfem vylepšily své postavení z poslední olympiády, kdy braly bronz. Korea nakonec zlato neobhájila a končí o dvacet tři setin druhá.
koniec udalosti
Z tohoto přenosu je to vše, díky za pozornost.
koniec udalosti
Tabulka
1. Švýcarsko 5 vítězství / 0 porážek
2. Japonsko 3/1
3. Švédsko 3/2
3. Velká Británie 3/2
3. USA 3/2
6. Korea 2/2
7. Čína 2/3
8. Kanada 1/3
9. Dánsko 1/4
10. ROV 0/4
koniec udalosti
Z tohoto přenosu je to vše, díky za pozornost.
koniec udalosti
Z nedělního programu je to všechno. Děkujeme za pozornost a u našeho přehledu se budeme těšit i zítra.
Vítěz: K. Humphriesová (USA)
koniec udalosti
Z tohoto přenosu je to vše, díky za pozornost.
UFC
Vítěz: Green
koniec udalosti
Velmi dobré představení má za sebou Bobby Green. Tři kola si v postoji se soupeřem skoro hrál, vyslal obrovské množství přesných úderů a jednoznačně vyhrává na body. Pro Haqparasta je to další velká brzda v jeho kariéře.
Vítěz: Moicano
koniec udalosti
Renato Moicano si dobře počkal na svou příležitost a ukázal to, co umí ze všeho nejlépe. Po minutě a půl druhého kola svého soupeře uškrtil a připisuje si tak devátou submissi a zároveň devátý rear-naked choke!
Vítěz: Cannonier
koniec udalosti
Cannonier dlouho působil, že to dnes nebude jeho zápas, ale dobře využil oponentovu únavu a předvedl to, co umí nejlépe, tedy rozdat tvrdé údery a rychle soupeře ukončit!
V pozápasovém rozhovoru si pochopitelně říká o titulovou šanci.
Vítěz: Tuivasa
koniec udalosti
Pro mnohé překvapivé vítězství Taie Tuivasy je na světě! Australan si připisuje pátou výhru v řadě poletí žebříčkem nahoru. Z pozice 11 totiž porazil číslo 3 žebříčku těžké váhy. Jedná se o rozhodně největší úspěch v jeho kariéře.
Mimo klec přichází pochopitelně přípitek z boty.
Vítěz: Adesanya
koniec udalosti
Máme za sebou velmi vyrovnaný souboj o pás ve střední váze. Adesanya byl v postoji o něco přesnější a v prvním kole posadil svým úderem Whittakera na zem. Robert zase ovládl pozice u pletiva a dokázal několikrát dostat Adesanyu na zem. Problémem ale bylo, že ho tam neudržel.
Rozhodčí se nakonec přiklonili na stranu obhájce opasku, ale byl to určitě vyrovnanější souboj než jejich první vzájemný.
Příště by Adesanyu měl podle všeho čekat Jared Cannonier, který dnes porazil Dereka Brunsona.

S konstatováním, že šampiónem střední váhy UFC zůstává Israel Adesanya, se s vámi loučím a děkuji za pozornost!
Vítěz: Ruský olympijský výbor
koniec udalosti
Konečné pořadí
1. ROC 1:54:50,7
2. Norsko +1:07,2
3. Francie +1:16,4
4. Švédsko +2:09,7
5. Německo +2:55,8
6. Finsko +4:37,9
7. Švýcarsko +5:22,6
8. Itálie +5:25,9
9. USA +8:05,6
10. Japonsko +8:10,8
11. Kanada +9:10,4
12. Česko +10:07,1
Týmy Číny, Slovinska a Estonska byly předjety o kolo