2:0
6:4
6:2
Koniec zápasu
2:0
7:60
6:3
To je z tohoto utkání vše, já Vám přeji hezký večer a u dalších přenosů se budu těšit na shledanou.
2:0
7:5
6:2
To už je ode mě pro dnešek vše, děkuji Vám za pozornost a přeji příjemný večer.
2:0
6:3
6:3
11:29, skóre ztracených míčků při vlastním podání. Blaž Rola předvedl fantastickou hru nejen při vlastním podání, ale i při servisu českého hráče a zaslouženě zvítězil ve dvou setech. Český tenista v obou setech brzo prohrál své podání, to se projevilo i v dalším průběhu, kde nedokázal výsledek zvrátit na svou stranu.

Český tenista Zdeněk Kolář po dvou měsících končí v prvním kole turnaje. Dál jde Slovinec Blaž Rola, který se v dalším kole utká s vítězem tunisko-brazilského souboje mezi Džazirim a Luzem.
WTA Montréal (Tvrdý povrch)
2:1
6:2
0:6
6:3
Děkujeme za pozornost, tenisu zdar.
2:0
6:4
6:4
Petra Kvitová splnila proti Francouzce Ferrové roli favoritky a po výhře dvakrát 6:4 postupuje do osmifinále turnaje. V první sadě byla česká tenistka lepší. Držela si servis a sama tlačila na ten soupeřčin. Výsledkem byl jeden brejk, který sadu rozhodl. Do druhého setu naopak vlétla skvěle Ferrová a vedla 3:0 s jedním brejkem. Pak se ale Kvitová dostala do hry, srovnala skóre a za stavu 4:4 Francouzku opět brejkla. Pak už utkání dopodávala do vítězného konce.
0:2
4:6
2:6
Michael Vrbenský v prvním kole turnaje v Praze překvapivě nestačil na Rusa Jevgenije Ťurněva, jemuž podlehl hladce ve dvou setech 4:6 a 2:6.

O osudu prvního dějství rozhodl jediný brejk, který čtyřiadvacetiletý rodák z Gatčiny získal hned v prvním gemu. Vrbenský posléze usiloval o vymazání ztráty, ale nestačil mu ani náskok 40:0, za stavu 4:5 pak na returnu neuhrál jediný fiftýn.

Druhý set rozhodl taktéž první gem, v němž Jevgenij Ťurněv dlouho usiloval o brejk, aby nakonec uspěl na šestý pokus. Nalomený Vrbenský pak začal chybovat víc a víc, výsledkem byl další ztracený servis. Jeho ruský konkurent naopak hrál a především servíroval výborně, utkání bez větších problémů dovedl do vítězného konce s dvěma brejky k dobru.

Ve druhém kole se Jevgenij Ťurněv utká s Argentincem Camilem Ugem Carabellim.
2:1
4:6
6:4
6:2
Ve druhém kole čeká na Forejtka devatenáctiletý Rumun Filip Cristian Jianu.