US Open - muži (Tvrdý povrch)
0:3
1:6
2:6
4:6
Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den!
US Open - ženy (Tvrdý povrch)
2:0
6:1
6:0
Victoria Azarenková dnes vyučila o sedm let mladší Elise Mertensovou a po zásluze si zahraje o finále US Open. Jen něco málo přes hodinu se zdržela Azarenková na kurtu Arthura Ashe a po výsledku 6:1 a 6:0 může slavit postup!

Elise Mertensové dnes vůbec nefungoval servis a když se k tomu přidala skvěle returnující Azarenkové, tak si Belgičanka nedokázala uhrát ani jeden gem při vlastním podání. Dvojnásobná vítězka Australian Open šla v prvním setu do vedení 2:0, poté sice sama o servis přišla, ale Mertensová už nedokázala srovnat krok. Nasazená šestnáctka prohrála další deset gemů v řadě a s US Open se loučí kanárem.

V úvodu druhé sady sice měla Mertensová dva brejkboly na vyrovnání na 1:1, ty ale neproměnila a bylo rozhodnuto. Servisem si čtyřiadvacetiletá Belgičanka pomoci nedokázala a téměř bezchybně hrající Azarenková agresivně ukončovala jednu výměnu za druhou.

V semifinále nás čeká souboj grandslamových šampionek a bývalých světových jedniček. Victoria Azarenkové vyzve Serenu Williamsovou.
US Open - štvorhra mužov (Tvrdý povrch)
2:0
7:5
6:3
Děkujeme za pozornost, hezký zbytek večera.
WTA Istanbul (Antuka)
2:1
6:75
6:4
6:3
Extrémne náročný a dlhý zápas pre obe tenistky. Záver tretieho setu vyšiel Sasnovičovej, ktorá tak postupuje v Istanbule medzi osmičku najlepších.

Ďakujem za pozornosť, prajem pekný zvyšok dňa!
2:0
6:1
6:4
V boji o semifinálovou účast si to Martincová rozdá s Běloruskou Aljaksandrou Sasnovičovovou, se kterou dnes Anna Karolína Schmiedlová prohrála 1:2 na sety.
0:2
1:6
1:6
Filip Horanský dnes predviedol veľmi zlý výkon, v dvoch setoch uhral len dva gemy a to je málo. Prekvapivo toto česko-slovenské derby malo krátke trvanie a jednoznačný priebeh, o ktorý sa postaral Jiří Lehečka a držiteľ divokej karty postupuje medzi štvoricu najlepších.

Slovensko má ešte v hre dvoch tenistov, dnes sa dostanú na kurt Jozef Kovalík aj Martin Kližan. Budeme veriť, že sa im bude dariť lepšie.

Ďakujem za pozornosť, prajem pekný zvyšok dňa!
2:0
6:2
7:63
Kovalík stratil prvý set jednoznačne 2:6, lebo začal hrať až príliš neskoro. Druhý set už bol vyrovnaný, Kovalík si predsa len stratil raz podanie, ale Andujar nezvládol dopodávať zápas. Takže nakoniec sme videli tie-break, v ktorom bol lepší Pablo Andujar a zápas uzavrel v dvoch setoch. Jeho semifinálovým súperom bude buď Travaglia alebo Kližan. Ja vám ďakujem za pozornosť a teším sa na vás nabudúce!
2:1
3:6
6:2
6:1
V prvom sete uspel Kližan výsledkom 6:3, lebo bol efektívnejší ako jeho taliansky súper. Ale od stavu 2:2 v druhom sete začal získavať gemy iba Travaglia a talaiansky tenista začal na kurte dominovať. Druhý set vyhral 6:2 a v treťom sete zobral Kližanovi dvakrát podanie, takže rozhodujúci set vyhral pomerom 6:1. V semifinále čaká Travagliu zápas s nasadenou jednotkou turnaja Pablom Andujarom. Takže ani jeden z troch slovenských tenistove dnes svoje štvrťfinále v Prostějove nevyhral. Ja sa s vami lúčim a teším sa na vás pri ďalších športových online prenosoch!