koniec udalosti
Tisková konference k Winter Classic 2020 odhalila nejen program akce a ceny vstupenek. K organizačním záležitostem se vyjádřila Andrea Bársony, která je spolumajitelkou pořádající agentury ENIVA. Nechme se překvapit, jak celá akce v prosinci tohoto roku dopadne.

Z pražského O2 universa je to ode mě pro dnešek vše, těším se na počtenou opět někdy příště. Zdeněk Kamínek ml.
koniec udalosti
Do kádra zatiaľ pribudli slovenskí hráči – Ján Vlasko, Mário Mihál, Sebastián Gembický, Sebastián Kóša, Marek Václav, Tomáš Hambálek a Jakub Grič. Príchodom však ešte nie je koniec. "Iba mladí nemôžu hrať, potrebujeme aj skúsenosti. Hľadáme do každej formácie minimálne jedného skúseného hráča. Odchody sú v štádiu riešenia, nechcel by som to konketizovať. Do stredy by malo byť jasné, kto odíde," poznamenal Šarmír na utorkovom brífingu.
koniec udalosti
Kluby sa musia oficiálne prihlásiť do nového ročníka Fortuna ligy. Tak je to dané v Rozpise súťaže riadenej ÚLK. Všetkých 12 klubov tak spravilo. Nový ročník Fortuna ligy odštartuje 8. augusta s rovnakými účastníkmi ako predchádzajúci," ozrejmil výkonný riaditeľ ÚLK Michal Mertinyák.

Presné vyžrebovanie nového ročníka Fortuna ligy bude známe do konca tohto týždňa, po hlasovaní Prezídia ÚLK, ktoré zasadne vo štvrtok.