16:07 (SVK - CZE 0:1) sk
0:2
3:6
5:7
Máme za sebou úvodnú dvojhru v barážovom stretnutí o postup do Madridu medzi Slovenskom a Českom. Kovalík bohužiaľ zápas s Veselým príliš nezvládol, a preto zaslúžene prehral. V prvom sete stratil náš tenista až trikrát svoje podanie, čo znamenalo hladké víťazstvo Veselého v prvom sete 6:3. Druhý set už bol vyrovnanejší, až do konca sa Kovalík sa so svojim súperom držal, avšak nedokázal doviesť set až do tiebreaku, keďže si prehral svoje posledné podanie. S konštatovaním, že prvý bod získal pre Česko Jíři Veselý sa s Vami lúčim, nezabudnite však pozerať s nami druhú dvojhru medzi Andrejom Martinom a Lukášom Rôsolom, ktorá začne už o chvíľu.
18:14 (SVK - CZE 0:2) sk
0:2
4:6
4:6
Andrej Martin bohužiaľ nezvládol rolu favorita a zaslúžene prehráva po dosť nevýraznom výkone. Lukáš Rosol bol lepší v oboch setoch, dokázal si vypracovať viac šancí na podaní súpera a nakoniec sa teší z dosť prekvapujúceho víťazstva dvakrát 6:4. Slovenskí tenisti dnes nedokázali uhrať ani set a nachádzajú sa nad priepasťou, keďže po prvom dni prehrávame už 0:2 a Česku stačí vyhrať zajtra už iba jeden zápas. S týmto konštatovaním sa s Vami lúčim a teším sa na Vás pri ďalších online prenosoch!
WTA Monterrey (Tvrdý povrch)
0:2
2:6
5:7
Marie Bouzková si v mexickém Monterrey zahraje semifinále! V dnešním duelu totiž přehrála ve dvou setech Číňanku Ja-fan Wang 6:2 a 7:5.

Hned úvodní gem zápasu byl pořádně důležitý. Bouzková nakonec po deseti minutách prorazila servis soupeřky, to se jí povedlo v první sadě ještě jednou a úvodní dějství tak šlo jasně na konto české reprezentantky. Také úvod druhého setu byl jednoznačně v režii Bouzkové. Při vedení 5:2 však hned dvakrát nepodávala zápas do vítězného konce! Wang mohla jít do vedení, ale také ona svůj servis ztratila v klíčovou chvíli a Bouzková to už na třetí pokus dokázala.

V semifinále čeká na Bouzkovou lepší z dvojice Potapovová – Kontaová.