Víťazka: Marte O. Röiselandová (Nórsko)
koniec udalosti
Aj dnes sme mali možnosť sledovať veľmi zaujímavý pretek tretieho kola SP v biatlone. Šprint žien na 7,5 km sa niesol v znamení návratu nemeckej reprezentantky Laury Dählmeierovej, ktorá spravila jednu chybu v streleckej disciplíne, ale napokon vybojovala druhé miesto. Slovensko malo opäť dôvod na radosť, kedže Paulína Fialková dnes strieľala čisto a napokon si vybojovala výborné tretie miesto, čo ju posúva na predbežné druhé miesto celkového poradia SP! Možno troška prekvapivo sa víťazkou dnešného preteku stáva Nórka Marte O. Röiselandová, ktorá takisto v streľbe nechybovala. O väčšie prekvapenie sa dnes postarala v negatívnom slova zmysle Kaisa Mäkäräinenová z Fínska, ktorá spravila päť chýb na strelnici a tak mohla zabudnúť na popredné umiestnenie. Anastasia Kuzminová spravila v streľbe dve chyby a končí napokon na 11. miesto, Ivona Fialková obsadila konečnú 49. pozíciu.

Zajtra je na programe stíhačka na 10 km, v ktorej sa predstavia aj naše reprezentantky. Tento pretek má naplánovaný začiatok o 17:00 a aj z neho vám ponúkneme náš online textový prenos.

To je už z mojej strany všetko, ďakujem za pozornosť, pekný zvyšok večera ešte želá Miroslav Revaj.
Víťazka: Anastasia Kuzminová (biatlon)
koniec udalosti
Vážení diváci, dnešný slávnostný galavečer máme za sebou. Zaslúženou víťazkou ankety Športovec roka 2018 sa stala biatlonistka Anastasia Kuzminová, ktorá vo februári získala tri olympijské kovy, vrátane zlata z pretekov s hromadným štartom. Druhé miesto obsadil cyklista Peter Sagan, tretie strelkyňa Zuzana Rehák Štefečeková, no všetci ocenení si zaslúžia gratuláciu a poďakovanie. Tak snáď aj takto o rok sa bude tešiť, síce nie z olympijských medailí, no minimálne z výborných výsledkov slovenských športovcov. Prajem ešte pekný zvyšok večera.
ESTER LEDECKÁ
koniec udalosti
23:17  Ode mne to je pro toto vyhlášení vše, děkuji Vám za sledování textového přenosu z Vyhlášení Sportovce roku 2018 a u dalších textových přenosů se budu těšit na počtenou.
Víťazka: Viktoria Rebensburgová (GER)
koniec udalosti
Ja vám ďakujem za pozornosť a teším sa na vás aj pri sledovaní ďalších prenosov. Napríklad už pri komentovaní druhého kola obrovského slalomu žien vo francúzskom Courchevel. Štart je naplánovaný na 13:30, fandiť budeme môcť aj Petre Vlhovej.

Do čítania, priatelia!
Víťazka: Mikaela Shiffrinová (USA)
koniec udalosti
S konštatovaním, že víťazkou obrovského slalomu vo francúzskom Courcheveli sa stala Američanka Mikaela Shiffrinová, sa s vami lúčim. Petra Vlhová bola z ôsmeho miesta mierne sklamaná, no nemá sa za čo hanbiť.

Ja vám ďakujem za pozornosť pri čítaní textového prenosu, teším sa na vás aj nabudúce a prajem vám ešte pekný zvyšok dňa.

Do čítania, priatelia!