Viktoria Rebensburgová (Nemecko)
koniec udalosti
Prvé kolo obrovského slalomu žien v rakúskom lyžiarskom stredisku Lienz bolo v réžii favoritiek, až na jednu výnimku. Najrýchlejší čas dosiahla Nemka Viktoria Rebensburgová, ktorá bola o päť stotín lepšia ako Američanka Mikaela Shiffrinová. Tretia je však prekvapivo Tina Robniková so stratou dvanásť stotín sekundy. Slovinka štartovala s číslom 23 a zaskočila konkurenciu. O prvenstvo však môžu bojovať aj Brignoneová, Goggiová, Worleyová alebo Drevová. Prvá sedmička je totiž sformovaná v rozmedzí necelých troch desatín sekundy. Jediná Slovenka v prvom kole Petra Vlhová predviedla štandardný výkon, nedopustila sa vážnejšej chyby a je trinásta. Má však na dosah TOP 10.
Vítěz: D. Paris (ITA)
koniec udalosti
Ode mě je to k tomuto on-line přenosu vše. Rád bych vás ale pozval ke sledování druhého kola dnešní alpské kombinace mužů, která od 15:00 odkomentuje můj kolega Jan Vojkůvka. Na shledanou!
Federica Brignoneová (Taliansko)
koniec udalosti
Dnešný obrovský slalom žien priniesol mimoriadne vyrovnaný priebeh. Už po prvom kole boli rozostupy medzi pretekárkami minimálne a najlepšia sedmička sa natlačila do 28 stotín sekundy. Aj preto sme v druhom kole videli viacero výraznejších posunov. Jeden sa podaril Petre Vlhovej, ktorá vďaka vynikajúcej jazde poskočila na konečnú siedmu priečku. O prvenstvo sa však pobili favoritky. Najrýchlejšia bola napokon Federica Brignoneová, ktorá sa dostala zo štvrtej na prvú pozíciu. Tesne za ňou zaostali na stupňoch víťazov Viktoria Rebensburgová a Mikaela Shiffrinová.
Vítěz: A. Pinturault (FRA)
koniec udalosti
Ze závodu v Bormiu je to vše, díky za pozornost a přeji hezký zbytek dne.
Vítěz: R. Freitag (GER)
koniec udalosti
Z tohoto přenosu je to vše, díky za pozornost a přeji hezký zbytek dne.
5:0
(3:1, 3:0, 3:1, 3:1, 3:2)
koniec udalosti
V semifinále na něj bude čekat lepší z dvojice Taylor – Anderson. Pro tuto chvíli je to vše, za malý okamžik se na vás budu těšit u zápasu Van den Bergh – Cross.
4:5
(0:3, 2:3, 3:2, 2:3, 0:3, 3:0, 3:1, 3:1, 1:3)
koniec udalosti
Oba hráči se klaní divákům, tohle byl jeden z nejzajímavějších zápasů letošního ročníku Mistrovství světa. Pro tuto chvíli se s vámi loučím, děkuji za pozornost a u večerních zápasů se budu těšit!
5:4
(3:2, 1:3, 3:2, 3:1, 2:3, 1:3, 3:1, 2:3, 3:1)
koniec udalosti
Raymond van Barneveld se dnes skutečně trápil při zavírání, ze 47 šipek jich nasměroval přesně pouze 19. Průměr na tři šipky se navíc nepřehoupl přes 100. Uvidíme, kdo se stane čtvrtým semifinalistou, zůstaňte s námi!
5:3
(3:1, 2:3, 3:0, 3:2, 3:0, 1:3, 2:3, 3:2)
koniec udalosti
3:2  Phil Taylor posílá šipku do D10 a ukončuje zápas!