0:2
5:7
3:6
Ode mě je to vše, tenisový program však bohatě pokračuje.
Challenger Janov (Antuka)
2:0
6:4
6:3
Jozef Kovalík si na svoje konto pripisuje skalp bývalého 22. hráča sveta. Po veľmi dobrom výkone zdolal Alberta Montanesa, a tak postupuje v Janove do ďalšieho kola. Celý zápas sa zlomil v prvom sete za stavu 3:4, keď Španiel nedokázal potvrdiť brejk a následne stratil aj celý set. V druhom dejstve už Jozef Kovalík dominoval a k výhre mu bohato postačil aj jediný brejk zo štvrtej hry. Už teraz sa tak môže tešiť na svojho osemfinálového súpera, ktorým bude domáci Talian Federico Gaio. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný deň.
US Open - muži (Tvrdý povrch)
3:0
6:3
6:4
7:64
Ivo Karlovič ještě tiebreak zdramatizoval, když se ze stavu 0:6 dostal až na 4:6, ale víc už s tím dělat nemohl. Chorvat alespoň odehrál kvalitní třetí set, v němž konečně servíroval tak, jak jsme u něho zvyklí a dokonce měl dva setboly na podání Nišikoriho. Tuto jedinečnou šanci však nevyužil a Japonec už zápas dotáhl do vítězného konce. Nišikori se ve čtvrtfinále utká s vítězem duelu Grigor Dimitrov – Andy Murray.
0:3
1:6
2:6
2:6
Ode mě je to pro tento okamžik vše, přeji příjemně strávený den.
0:3
4:6
3:6
3:6
V něm se Gael Monfils utká buď se světovou jedničkou Novakem Djokovičem, anebo s krajanem Jo – Wilfriedem Tsongou! Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera!
US Open - ženy (Tvrdý povrch)
0:2
5:7
0:6
Angelique Kerberová se v semifinále utká s vítězkou duelu Wozniacká – Sevastovová, což je rozhodně přijatelná soupeřka pro souboj o finále grandslamu. Děkuji za pozornost a přihlásím se u zápasu Monfils – Pouille.
US Open - čtyřhra žen (Tvrdý povrch)
2:0
6:1
6:2
Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou.
0:2
6:73
1:6
To je ode mě pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost a přeji krásný zbytek večera.
US Open - mix štvorhry (Tvrdý povrch)
0:2
3:6
3:6
Je konec! Barbora Krejčíková se do semifinále mixu nepodívá, protože domácí duo Vandewegheová, Ram bylo v zápase o dost lepší. Velkou pochvalu zaslouží především americká tenistka, která byla výborná na síti a také dobře servírovala. To Krejčíkové její partner příliš nepomohl, Chorvat si totiž hned třikrát za zápas prohrál servis. Barbora ale smutnit nemusí, vždyť s Kateřinou Siniakovou jsou stále ve hře v ženském deblu.
Challenger St. Remy (Tvrdý povrch)
1:2
4:6
7:64
6:74
Vítězem téměř tři hodiny trvajícího zápasu je tedy po výsledku 6:4, 6:7 (4) a 7:6 (4) 28letý Brit Edward Corrie, který tím pádem postupuje do 2. kola challengeru v St. Remy. V něm ho čeká vítěz zápasu mezi domácím Quentinem Halysem a Irem Samem Barym. Favoritem zápasu je Francouz, 139. hráč světa a 6. nasazený turnaje.

To je z tohoto zápasu vše, tenisu na Onlajnech však dnes bude ještě více než dost. Sledovat můžete například už od 17 hodin boj Lucie Šafářové a Bethanie Mattekové-Sandsové o semifinále čtyřhy žen, od 20 hodin se pak o postup do stejné fáze bude rvát Barbora Strýcová se svou slavnou partnerkou Saniou Mirzaovou. Oba zápasy pro Vás komentuje kolega Patrik Sandev.

Hezké odpoledne Vám přeje a napočtenou u dalších přenosů se těší Dominik Hrubý!