Billie Jean King Cup (Krytý tvrdý povrch)
12:08 (SF, SUI - CZE 1:2)
0:2
4:6
2:6
Z tohoto utkání je to vše, za zhruba dvacet minut ale bude připraven další zápas, ve kterém se utká Barbora Strýcová s Viktorijí Golubicovou v souboji dvojek obou týmů. U tohoto duelu se s Vámi těším na počtenou! Prozatím hezký den.
0:2
5:7
2:6
Videli sme jednoznačný zápas pre kanadskú hráčku. Prvý set bol ešte vyrovnaný. Vtedy Janka hrala svoju hru a každý úder jej vychádzal, avšak, v závere setu začala režírovať zápas Francoise Abandaová a tento set tak vyhrala 7:5.

Druhý set bol už jednoznačný pre Kanaďanku. Vychádal jej na jednotku return a aj servis. Viackrát svoju súperku obrala o servis a zaslúžene tak vyhráva v tomto zápase 2:0.
13:54 (SF, SUI - CZE 2:2)
2:1
3:6
7:66
6:1
Z tohoto utkání je to vše, díky za pozornost a nezbývá mi než Vás pozvat k závěrečné čtyřhře, jež bude muset rozhodnout o tom, který z týmů se probojuje do finále. U dalších textových přenosů na počtenou!
2:0
6:2
6:0
Cibulková v tomto zápase dominovala po všetkých smeroch. Wozniaková sa nedokázala dostať do hry. Treba však na jej obranu povedať, že nastúpila s otejpovaným ramenom a zaviazanou nohou. Slovensko tak vyhráva 3:1 a drží si najlepšiu druhú osmičku.
1:2
3:6
6:0
8:10
Náš kapitán dal vo štvorhre šancu aj mladej nádeji, Tereze Mihalíkovej, ktorá sa ukázala v dobrom svetle pre ďalšie obdobie. Spolu s Janou Čepelovou tvorili dobrú dvojku, avšak v treťom sete poľavili, a tak prehrali. S Konštatovaním, že Slovensko vyhralo nad Kanadou v súčte 3:1 sa s vami lúčim. Dovidenia.
0:2
2:6
2:6
Ode mne je to již pro dnešek vše, děkuji za pozornost a přeji krásný zbytek večera.
ATP Monte Carlo (Antuka)
1:2
5:7
7:5
0:6
Ode mě je to pro tuto chvíli vše, díky za pozornost a u dalších textových přenosů na počtenou!
2:0
7:5
6:4
S konstatováním, že Adam Pavlásek v dnešním finále prohrál, se s vámi loučím. Budu se těšit u dalšího textového přenosu!