WTA Wu-chan (Tvrdý povrch)
2:0
7:62
6:3
To je ode mě pro tuto chvíli vše. Přeji vám pohodový čtvrtek!
2:0
6:2
6:2
Zatiaľ pekný deň praje Marek Antalík a zároveň Vás pozývam na sledovanie stretnutia Lukáša Lacko proti Chorvátovi ŠKugorvi. Zapas sa začne o 11:30.
Challenger Orléans (Krytý tvrdý povrch)
1:2
3:6
6:1
6:72
Turnaj v Orleans sa tak končí pre Lukáša Lacka v osemfinále.
ATP Kuala Lumpur (Krytý tvrdý povrch)
2:0
7:5
6:3
Pro Ferrera to nebyl úplně nejsnadnější zápas, Radek Štěpánek mu v průběhu utkání hned třikrát vzal servis, ale na druhou stranu španělský tenista to zvládl dokonce pětkrát a tak si zapisuje zasloužený postup do dalšího kola.

Radek Štěpánek odehrál solidní duel, ale ve druhé sadě už to byl zejména Ferrer, kdo dominoval dvorce a hodně tak zamrzí dvojchyba na setbol v prvním setu.

Ode mě je to pro dnešek vše, díky za pozornost a přeji hezký zbytek dne.
ATP Šen-čen (Tvrdý povrch)
0:2
4:6
3:6
Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou.
Challenger Agri (Tvrdý povrch)
2:0
6:4
6:3
Český tenista Michal Konečný nedokázal překvapit favorizovaného Rakušana Dennise Novaka a za 69 minut se loučí s tureckým challengerem v osmifinále. Český tenista hrál v úvodním setu se svým soupeřem vyrovnanou partii, jenže při setbolu soupeře vyrobil dvojchybu. To samé se mu stalo ve druhé sadě za stavu 2:3, kdy se při brejkbolu soupeře dopustil již své osmé dvojchyby. Rakušan pak snadno dotáhl duel do vítězného konce a zahraje si čtvrtfinále. Michal měl také nízké číslo úspěšnosti prvního servisu, jen něco málo přes 50 %. Já se tímto s Vámi loučím a přeji hezký zbytek dnešního dne.
Challenger Tiburon (Tvrdý povrch)
1:2
6:74
6:4
3:6
Ve čtvrtfinále si Michalička zahraje proti vítězi ze zápasu mezi Dennisem Nevoloem a Timem Smyczekem. Ode mě je to pro dnešek vše, díky za pozornost a přeji krásný zbytek večera.